Reacties voor: Nieuwe foto’s volumeknoppen iPhone 5C tonen meerdere kleuren

Nieuwe foto's van Sonny Dickson laten de volumeknoppen van de groene, gele, blauwe en rode iPhone 5C zien.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 37 reacties

  1. My Little Pony, My First Little iPhone!…

    Daar gaat je Premium status…treurig!!

  2. Dit is echt vreselijk, Samsung gehalte!

  3. Altijd dat gezeur over status….Wat koop ik daarvoor? Het gaat om de kwaliteit van de producten. En als deze “C” een goede prijs/kwaliteit verhouding heeft, is dat alleen maar mooi meegenomen.
    Mijn 5 gaat nog wel een jaartje mee en dan zal ik ns goed kijken wat ik voor mn geld kan krijgen, 5S, 6 of een “C”. Maar hoe dan ook een iPhone, status of niet.

  4. Ik kan me niet voorstellen dat Apple de hele telefoon een groen, geel of blauwe kleur geeft. Eerder alleen het bumper bijvoorbeeld.

  5. Origineel geplaatst door MacZibit
    My Little Pony, My First Little iPhone!…Daar gaat je Premium status…treurig!!

    Premium status? De eerste iPhone (2G) had een premium status. De 3G was exclusief. Vanaf de 3Gs werd het mainstream. Mijn hele familie (vrouw, broer, zus, zwager, schoonzus, vader, schoonvader, schoonzus) en bijna al mijn vrienden hebben een iPhone. Hoe premium is dat?

    Een goedkopere iPhone is juist prima. Net als de iPad mini zal een groot deel van de huidige iOS gebruikers in de toekomst makkelijker bij dit platform blijven omdat ze een goedkopere iPhone kunnen nemen. Jouw en mijn duurdere iPhone worden dan weer premium.

  6. Heb afgelopen vakantie de biografie van Steve Jobs gelezen en ik heb het gevoel dat het wéér de verkeerde kant op gaat met Apple.

    Ik kan er natuurlijk giga naast zitten maar in de tijd dat die kerel van Pepsi bij Apple aan het roer kwam, Scully heet hij geloof ik toen ging Apple ook allerlei rare producten uitbrengen.

    Niet dat zozeer een raar product is maar het premium gaat er inderdaad vanaf! Ik vind dit ook niks voor Jon Ivy, maar die heeft er waarschijnlijk niks over te zeggen.

    Ik hoop dat ik er helemaal naast zit en dat het Apple de komende 20 jaar nog voor de wind blijft gaan!

  7. Goede move van Apple!
    Dit toestel zal goed verkopen ten koste van Samsungs exemplaren en niet zozeer ten koste van Apple’s eigen iPhone.
    Wij iPhone gebruikers zullen niet zo snel (nooit!?) overstappen naar deze cheapere versie. Samsung gebruikers, die plastic gewoon zijn, zullen bij hun volgende aankoop misschien wel eens een 2e keer nadenken!
    Samsung going down, Apple keep it up!

  8. Leuk koeleurtjes!

    La ma kommu !

  9. Staat de c voor cheap?

  10. Prachtig!

  11. Wat is toch de nieuwswaarde van telkens weer opduikende foto’s van iPhone onderdelen waarbij de authenticiteit niet vaststaat?

  12. Waarom dat gezeur over status? Zijn kneusjes die daar over gaan zitten zeuren. Is gewoon een mobiel en meer niet. Voor mijn part komt er een roze ipad van plastic uit.

  13. @bas: volgens mij staat de c voor china, omdat china een heel andere markt is, moet apple daar andere iphones uitbrengen dan hier… laten we maar zien

  14. @Jordy: Alleen de voorkant wordt zwart denk ik.. De rest gewoon in kleur.

  15. Alweer van die zeikerds, het is juist goed dat ze nu goedkope 5C uitbrengen en premuim 5S.

  16. Dalijk laten ze zien dat er ook gekleurde schroefjes uitgelekt zijn…

  17. Heren,

    Wat een gekibbel hier altijd, premium of niet. Het is gewoon een iphone voor een ander publiek. Wat maakt dat nu uit? De kwaliteit zal zeker nog steeds des apples zijn.

    Apple spreekt alleen een nieuwe doelgroep aan. Kleuren doen het goed onder de jeugd die een peperdure iphone vaak niet kunnen betalen. En de goedkope Iphone kan prima verkocht worden in landen waar de vraag naar goedkopere telefoons groter is.

    De ipods zijn ook in vele kleuren beschikbaar. Je kan een ipod al voor 50 euro kopen (shuffle). Daar is toch ook geen probleem mee. Wil je een goedkope mac, dan koop je een mac mini.

    Apple heeft onderzoek gedaan en gaat een vraag invullen uit de markt. Ik vind de zet erg goed om nu een goedkope iphone uit te brengen. Mijn zoon van 14 spaart er nu al voor.

    Dus voor ieder wat wils!

  18. Staat de “C” niet voor Candy Crush? Ik heb niks tegen een plastic iPhone, maar met zulke chemische kleurtjes kan ik me bijna niet voorstellen dat er mensen zijn die met zo’n ding gaan lopen.

  19. Ondanks alle geruchten blijf het onwaarschijnlijk vinden dat Apple een budget toestel zou uitbrengen (in ieder geval voor de westerse markt). Zou een wel erg drastische verandering van strategie betekenen.

    Denk zelf eerder de de “C” gaat staan voor Child. Een telefoon voor kinderen dus. Sinds ios 6 zijn er best wat aanpassingen gemaakt om het 1 en ander wat geschikter te maken voor kinderen. In de ios 7 beta is er ook een aparte itunes sectie voor kinderen bijgekomen. (ik geloof ook dat ze in safari wat aanpassingen hebben gemaakt zodat je meer beperkingen kan instellen voor kinderen).

  20. Ken mijn dochter er wel blij mee maken.

  21. Zijn we vergeten dat de 3 en 3GS ook een plastic cover hebben/hadden. Ok geen plastic knoppen.

  22. Ik vind toch best knap, dat men aan de hand van deze foto’s hoe de iphone’s in echt zullen zijn. Misschien juist mooier. Een plaatje zegt ook niet alles. met 3d printer kan iedereen dingen van plastic printen.

  23. @Flieps: Ik denk dat je de betekenis van het woord premium even moet opzoeken.
    Dit is heel iets anders dan exclusief……

  24. Origineel geplaatst door Appletje Frissss
    @Flieps: Ik denk dat je de betekenis van het woord premium even moet opzoeken. Dit is heel iets anders dan exclusief……

    Daar heeft hij er toch nu niet over?

  25. @Appletje Frissss: Je hebt gelijk.

  26. Dat trekt tog op nieks ze de budget iphone zo plastieke en die kleuren lelijk vink da :s

  27. @Flieps: Apple heb ik nooit horen luisteren naar de consument, wel naar de marktaandelen. Die lopen drastisch terug en met deze goedkope zooi hopen ze het vast te houden.
    Beter was geweest niet zo arrogant en alles blokkerend te zijn dan waren de fans van het eerste uur niet weggelopen.

    Denk dat de “C” voor Crap staat bij de 5C.

  28. @MacZibit: Apple blijft topkwaliteit maken. Wat niet wil zeggen dat er geen goedkopere varianten mogen uitkomen. Ze moeten iets doen. Samsung is alles aan het opvreten dus…
    Met de 5c gaan ze zwaar scoren en toch wat terrein terugwinnen. Ook de ipad 5 verwacht ik veel van.

  29. Sudden realisation:

    Nieuwe kleuren zouden te maken kunnen hebben met iOS 7 kleuren. Of zeg ik nu iets al iets bekends?

  30. Origineel geplaatst door Patryk
    Daar heeft hij er toch nu niet over?

    Even nog een keer het stukje lezen…..

  31. Ik mis zwart en wit toch echt wel. Een zwart/witte iPhone C vond ik opzich nog wel kunnen. Ik wil liever een iPhone van 350€ dan persé eentje van € 600,-

    Was er opzich wel over te spreken, maar dan moet zwart en wit er ook bij zitten.

    En iOS7 mockup deed het ook niet erg goed onder de reacties. (Ikzelf vond het ook maar niks) maar ben er nu echt wel enthousiast over.

    Dus zwart en wit; anders een no-go

  32. Wat ik niet goed begrijp is … Als Apple wel degelijk een plastic iPhone op de markt brengt waarom gebruiken ze als achterkant dan niet hetzelfde materiaal als de iPod Touch? De iPhone is een goed product waarom gebruik je dan toch plastiek? Rare move van Apple maar ben toch benieuwd hoe ze het eruit gaan laten zien 🙂

  33. @IMD14DICT: Daarom dat iedereen met een gekleurde cover of case rondloopt…

    @thomas: als het met een 3D printer gemaakt zou zijn dan is het toch één van zeer goede kwaliteit.

    @Rick: samsung is nog erger. Geloof me

  34. Zeer slim van apple, ze brengen plastieken iphone uit die goedkoper is ( wat samsung gebruikers willen) en hiermee gaat apple omhoog en samsung omlaag. De echte apple liefhebber zal dit natuurlijk nooit kopen, maar er zijn mensen die er echt geld voor willen geven; laat ze dat dan doen en samsung verliest aandeel. Over zie je bijna samsung pff koelkast, afwasmachine, oven, inductieplaten etc..

  35. Wat een vervelende mensen hier die zeggen dat een goedkopere iPhone voor ‘ander publiek of voor kinderen’ is en dat ‘echte Apple fans’ natuurlijk wel 650(!) euro willen neertellen voor een iPhone… Ik als student zou hartstikke blij zijn met een goedkopere iPhone, aangezien ik Apple fan ben en ook de nieuwe ipad mini of ipad 5 wil gaan kopen en ik echt niet zomaar 1000euro uit mijn zak tover… Tja ik ben dan ook niet zo rijk en ‘exclusief’ als sommige mensen hier.. Maar voorlopig hou ik het denk ik toch bij mijn koelkast Nokia met een abo van 6 euro per maand en een iPod touch (en ipad zodra hij uitkomt) veel plezier met geld uitgeven!

  36. Ik snap dat gezeur over die kleuren niet, dit past toch perfect bij de iOS7 kleuren?

    Straks heb je een dure iPhone 5S/6 in zwart of wit en dan heb je van die vrolijke kleurtjes op je scherm, dat lijkt toch nergens naar?

  37. Mannekes, wacht toch met al die commentaren als je effectief ziet wat er op de markt komt? Al dat speculeren en afbreken op voorhand, precies de verkiezingen en de polls erover… Apple fabriceert wat zij denken dat de markt voor hen zal inwinnen… Plastic of niet, t gaat alleszinds niet zijn als je hem eens laat vallen dat alle covertjes en batterij eraf gaan springen als bij SS.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.