Reacties voor: Nieuwe foto’s vermoedelijke iPhone 5-kabel voor nieuwe dockconnector

Nieuwe foto's van Nowhereelse tonen een nieuwe iPhone-laadkabel met kleinere aansluiting. Deze zou passen in de nieuwe dockconnector van de iPhone 5.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Ik moet zeggen, dat ik de connectorplugjes er robuuster uit vind zien dan de huidige. Minder ‘breekbare’ elementen.

  2. Ik heb net een mailtje ontvangen van Apple, waarin staat: “koop voor 21 september een Mac of de nieuwe iPad en je ontvangt een cadeaubon voor apps.” wijst dit mischien op de eerder genoemde datum (21 september) waarop de iPhone 5 beschikbaar zou komen?

  3. Ja,…. Je kunt alleen al je iPhone en IpAd accessoires gaan vervangen; kabeltjes, docs, dure speakersets, etc etc. Ik blijf wel op de 4s en als ik dan toch alles moet vervangen, kijk ik tegen die tijd wel even goed rond. Misschien dat W8 dan toch ook wel een optie wordt.

  4. Wat een wollig bericht waarin alleen staat dat dit de mogelijke nieuwe kabel is.

  5. Hmm, ben ik de enigste die dit onhandig vindt? De afmeting is exact gelijk aan een micro-usb, maak er dan gewoon een micro-usb van? Ik heb altijd wel extra micro-usb kabel bij me voor m’n camera/externe HDD maar de iPhone kabel vergeet ik wel is mee te nemen, tevens veel makkelijker met opladen.

  6. Het plaatje van de iPhone op de doos is heel anders dan de gelekte foto’s!! Misschien toch ander design?

  7. @Roel

    Wat je op de foto ziet is ook geen iphone 5

  8. Ziet er uit als een (vroege)kloon van Meizu.

  9. Iedereen die maar zeikt over alles wat je moet vervangen. Dat is hetzelfde als dat Apple iOS6 nog naar de eerste generatie iPhone brengt. Aangezien elke fabrikant naar microUSB over moet stappen is het vrij logisch dat de 30-pins connector verdwijnt. Het is alleen afwachten of het nou daadwerkelijk een 9-pins connector wordt, of als verrassing toch wordt vervangen door microUSB.

  10. @bomans en dmr,

    Ja ik zoe het nu! Was even te voorbarig 😉 had zo mooi kunnen zijn… Maar ben toch benieuwd of dat Apple de hele wereld niet voor de gek houd en woensdag met een compleet nieuw model aankomt. Tim cook heeft namelijk vorig jaar gezegd dat ze alles op alles willen zetten om lekker te voorkomen!! Dan is het ook wel weer heel toevallig dat alles inmiddels gelekt zou zijn toch? We zullen zien!

  11. USB 3.0?

  12. Zou de aankondiging woensdag avond ergens live te volgen zijn??

  13. Origineel geplaatst door Joerie
    Ik heb net een mailtje ontvangen van Apple, waarin staat: “koop voor 21 september een Mac of de nieuwe iPad en je ontvangt een cadeaubon voor apps.” wijst dit mischien op de eerder genoemde datum (21 september) waarop de iPhone 5 beschikbaar zou komen?

    Deze aanbieding is al vanaf 11 juni. En alleen voor onderwijsland. Het lijkt me dat, als dit iets te merken zou hebbe met de iPhone5, da het voor iedereen zou gelden.

  14. Ja inderdaad geen Micro SD! Jammer.. hoop wel dat er widgets in de nieuwe Iphone komen.. Anders ga ik voor een Samsung helaas Apple!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.