Reacties voor: Nieuwe foto’s vergelijken gelekte iPhone 5-behuizing met iPhone 4

De reparatiesite iResQ heeft nieuwe foto's van de mogelijke iPhone 5 gepubliceerd. Hierin wordt de dikte van de iPhone 5 vergeleken met de iPhone 4.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 42 reacties

  1. Waarom heeft de sim-kaart-houder nu een andere kleur?! Dit kan toch niet waar zijn imo:(

  2. iPhone 5 (als die het wordt) kan mij maar niet bekoren… Op een of andere manier vind ik die niet echt mooi…

    En, na alle geruchten, heeft het nog zien om naar keynotes te kijken??

  3. Snap het toch niet echt, hij zou dan gewoon langer worden en niet breder, vind het toch een raar gezicht zo, hoe groot is de kans dat dit hem echt word? Is toch niet echt apple lijkt me

  4. Het lijkt alsof de achterkant van de iPhone 5 hier mist. Vraag me dan ook af of de achterkant er niet voor kan zorgen dat hij net zo dik wordt.
    Vooral op de derde foto is dat goed te zien aangezien er nog iets uit het toestel hangt.

  5. Nog 6 nachtjes slapen. 🙂

  6. 7 bedoel ik, hahaaa!

  7. Het mooie is dat we allemaal kritisch zijn over het mogelijke ontwerp van de iPhone 5. Maar vanaf het moment dat deze in de winkel verkrijgbaar is staat iedereen in de rij. En dat is echt Apple!

  8. De gelekte foto’s zijn van de nieuwe iPod, iphone ziet er hĂ©Ă©l anders uit verwacht ik.
    Op 12 sept zegt Apple dat de iphone5 pad in feb 2012 komt

  9. Je zou zou toch kunnen verwachten dat Apple de knowhow zelf in huis heeft om prototype exemplaren te repareren. Rond de release periode duiken er opeens allerlei exemplaren op bij externe bedrijfjes, een beetje raar.

  10. Zal blij zijn als het 12 september is dan krijgen we weer intressante verhalen ipv vermoedelijk, hier en daar, zo nu en dan…….pfffff wordt er een beetje moe van.

    Nu krijg je alles nog een keer maar dan voor de ipad mini. Lijkt qua nieuwswaarde op die blaadjes die bij de tanarts liggen.

  11. Op de 3e foto, waar je tegen de simkaart-houder aan kijkt, lijkt het alsof de achterkant er nog niet op zit. Dan vind ik het niet raar dat de mogelijke iPhone 5 hier dunner oogt..

  12. Als dit de nieuwe iphone is vind ik hem wel mooi hoor. Alleen hadden ze in mijn ogen beter het scherm kunnen laten zinken in de behuizing ipv het achterpaneel zo is bij een val je scherm beter beschermt.

  13. Ik sta de komen weken niet in de rij. 1 van de vele redenen is de nieuwe non fitable connector op mijn docks, autoradio, opladers… En ik ga echt niet een adaptor mee slepen. iP5 zal het zwaar krijgen: 4s = ok, crisis, randap, andoid, btw 21, etc

  14. Wat een deceptie!

  15. Ik ben zeer benieuwd wat het echt design gaat worden.

    Maar het fijnste vind ik de update van de software update
    waarin ik siri eindelijk kan gebruiken!

  16. Het zou mij echt niks verbazen dat Apple een prototype de wereld heeft gegooid een tijd geleden om de gemoederen bezig te houden… Het is ook echt zo’n prototype onderkant! Niet heel strak vormgegeven al zeg ik het zelf.. Ik verwacht op 12 sept gewoon een compleet ander en nieuw model waarbij iedereen en vooral samsung zijn vingers bij af kunnen likken!!! Hoe kan je iedereen doen verbazen straks!!! Door met compleet iets nieuws aan te komen wat werkelijk niemand heeft zien aankomen…. Ben benieuwd!

  17. Al die prototypes die nu rondgaan lijken vooral een iPhone 4(s) XL en voor mij is een uitgerekte variant van een alweer 3jaar oud model niet spectaculair genoeg. Tuurlijk hij wordt sneller, maar ik heb nu met de 4 al een super snel apparaat. Ik ben benieuwd naar 12 september, als het wordt zoals de prototypes doen vermoeden neem ik een sim only abonnement en ga ik nog een jaartje op de 4 door!

  18. @roel: Als er zoveel onderdelen uitlekken kan je er rustig vanuit gaan dat dit de iPhone 5 wordt. Prototypes lekken zelden uit vanuit Apple. Het zijn de fabrieken waar de meeste ‘lekken’ vandaan komen. Je gaat niet iets in een fabriek laten maken als je zeker bent van je ontwerp (behalve een paar testproducties om te zien of je tegen problemen aanloopt). De iPhone die door onderdelen is uitgelekt is vrijwel zeker de iPhone die Apple gaat introduceren. Misschien een paar details die niet kloppen maar in grote lijnen is het toch echt het model van bovenstaande foto’s.

  19. In mijn omgeving en de reacties online merk je toch zeker wel, dat een hoop mensen afgeknapt zijn op het iphone5 model, apple presteert het wederom weer om 2 nieuwe toestellen op een rij, niet met een vernieuwing te komen… Hier idem, heb macbook, iphone, ipad etc. maar ben zo langzamerhand wel toe aan iets “NIEUWS” Samsung komt met vernieuwingen, laptops met touchscreens, etc. etc. krijg toch sterk de nijging om me apple meuk in te ruilen voor een nieuwe feeling!! 🙂 @Ronald:

  20. Lijkt meer op een Chinees

  21. Origineel geplaatst door stronk
    De gelekte foto’s zijn van de nieuwe iPod, iphone ziet er hĂ©Ă©l anders uit verwacht ik. Op 12 sept zegt Apple dat de iphone5 pad in feb 2012 komt

    Dan moest hij al uit zijn hé. Februari 2012 is al lang voorbij.

  22. Het wordt niet een iPad mini maar een iPhone maxi. Soort van Samsung note. En zie daar. Nieuwe rechtszaken

  23. Volgensmij als je wilt voelen hoe dun die is, gewoon even je achterplaat eraf schroeven 😛

  24. Origineel geplaatst door stronk
    De gelekte foto’s zijn van de nieuwe iPod, iphone ziet er hĂ©Ă©l anders uit verwacht ik. Op 12 sept zegt Apple dat de iphone5 pad in feb 2012 komt

    Een ipod met een simkaart?

  25. Origineel geplaatst door ludo
    iP5 zal het zwaar krijgen

    haha wat een onzin, het maakt niet uit hoe dat ding er uit ziet of wat ie kan en kost, het word zeer waarschijnlijk gewoon de best verkochte telefoon ooit.

  26. Als dit hem wordt wacht ik nog wel ff op de concurrentie. Dit is gewoon een iphone 4S alleen dan in een langere versie. Dus niks bijzonders behalve het ios 6. Maar die draait ook wel op mn iphone 4

  27. Je merkt dat veel van die gasten nooit de achterkant foto graveren omdat niemand weet hoe die er uit gaat zien en dit dus makkelijk fake genoemd kan worden

  28. Hum tot op heden vind ik mijn 4s mooi, snel en prima zo. Als dit hem echt wordt zo dan wacht ik wel tot volgend jaar. Ga wel een sim only nemen. Ik denk ook dat deze geen records gaat breken. Vraag me ook af of Steve deze nog had zien aankomen en of de volgende of dat de 4s al de laatste was en men nu van andere crea bea’s afhankelijk is. Maar wordt tijd voor een echt nieuw model.

  29. Dit is gewoon een uitgerekte iPhone 4. Hopelijk gaat dit em niet worden! Wat ik ook vreemd vind is dat je niks van Apple hoort over het toestel. Toen de iPhone 4 gelekt was waren ze er als kippen bij en de mensen die de prototype in de café gevonden hadden kregen een rechtszaak. Nu heb je allerlei sites die beweren de echte te hebben, maar Apple reageerd niet eens. Dit zou kunnen betekenen dat de nieuwe iPhone er totaal anders gaat uitzien.

  30. Nieuwsgierigheid en geen geduld hebben zijn slechte eigenschappen!! Het wordt vanzelf 12 sept hoor…dat ge-als de hele tijd!!

  31. Ik had liever gehad dat ze de iPhone even dik (dun, het is hoe je het bekijkt) hielden en er een dikkere accu in hadden gestopt, dan ging ie zeker langer mee en hadden ze weer een voorsprong op de concurrentie.

  32. Origineel geplaatst door Michael
    In mijn omgeving en de reacties online merk je toch zeker wel, dat een hoop mensen afgeknapt zijn op het iphone5 model, apple presteert het wederom weer om 2 nieuwe toestellen op een rij, niet met een vernieuwing te komen
 Hier idem, heb macbook, iphone, ipad etc. maar ben zo langzamerhand wel toe aan iets “NIEUWS” Samsung komt met vernieuwingen, laptops met touchscreens, etc. etc. krijg toch sterk de nijging om me apple meuk in te ruilen voor een nieuwe feeling!! @Ronald:

    zo gaat het altijd ja! Totdat ie er is, dan ineens willen ze hem allemaal hebben en loopt over een 1,5 jaar heel NL er weer me rond. Whahaha.!

  33. Origineel geplaatst door Mathijs
    Ik had liever gehad dat ze de iPhone even dik (dun, het is hoe je het bekijkt) hielden en er een dikkere accu in hadden gestopt, dan ging ie zeker langer mee en hadden ze weer een voorsprong op de concurrentie.

    Een even dikke iPhone met een dikkere accu…? Dan werd ie toch nog dikker, niet? Sjonguhjonguh. 😛

  34. Als dit daadwerkelijk de nieuwe iphone gaat worden dan vind ik het qua uiterlijk absoluut een tegenvaller….

    we zullen het wel merken 12 september…..

  35. Een 4Si ? (de i staat voor: ietsje langer
    Wat een afgang, we missen Steve….

  36. Origineel geplaatst door Jeroen
    Het lijkt alsof de achterkant van de iPhone 5 hier mist. Vraag me dan ook af of de achterkant er niet voor kan zorgen dat hij net zo dik wordt. Vooral op de derde foto is dat goed te zien aangezien er nog iets uit het toestel hangt.

    Dat is dan ook de iPhone 4, en niet de iPhone 5 😉

  37. Als dit hem wordt, zijn we voor de 2e keer hard gepakt door Apple. Eerst die dramatische 4s ipv 5 en nu 5 eindelijk komt willen ze hiermee aankomen? Wat een belachelijke telefoon. Time 2 change 2 Samsung..

  38. Als dit hem wordt, zijn we voor de 2e keer hard gepakt door Apple. Eerst die dramatische 4s ipv 5 en nu 5 eindelijk komt willen ze hiermee aankomen? Wat een belachelijke telefoon. Time 2 change 2 Samsung.

  39. Als dit hem wordt, zijn we voor de 2e keer hard gepakt door Apple. Eerst die dramatische 4s ipv 5 en nu 5 eindelijk komt willen ze hiermee aankomen? Wat een belachelijke telefoon.

  40. Als dit hem wordt, zijn we voor de 2e keer hard gepakt door Apple. Eerst die dramatische 4s ipv 5 en nu 5 eindelijk komt willen ze hiermee aankomen? Wat een belachelijke telefoon.

  41. Als dit de iphone 5 is dan zijn we wederom hard gepakt door apple. Eerst met die dramatische 4s ipv 5 en nu 5 eindelijk komt willen ze hiermee aankomen? Wat een lelijke telefoon, galaxy s3 is mijlen verder dan dit geklungel.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.