Reacties voor: Nieuwe foto’s tonen iPhone 5 naast iPhone 4 en iPhone 3GS

In nieuwe foto's is de iPhone 5 naast de iPhone 4 en de iPhone 3GS te zien. Hierdoor zie je hoe het grotere scherm zich verhoudt ten opzichte van eerdere iPhones.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 36 reacties

  1. Hoe de Iphone 4 er ook uit ziet zegt genoeg aan dit waarheidsgehalte…

  2. Lijkt wel een afstandsbediening die 5 op de laatste foto.. Laat dit hem niet worden please!

  3. iPhone 3 redelijk, iPhone 4 echt mooi, iPhone 5 super gaaf!!!

  4. Bleh!!, als dit hem echt wordt loopt apple achter de feiten aan. Hier heb ik dus het Big Bang gevoel niet bij. Maar over 2 wkn, hebben we meer duidelijkheid…

  5. Het kan aan mij liggen, maar als ik naar de foto’s op de site kijk lijken zowel de front als back cameralens kleiner dan de 4…
    Er zou toch mogelijk een betere camera in komen, dit lijkt me dan niet te kloppen.

  6. Origineel geplaatst door Paz
    Het kan aan mij liggen, maar als ik naar de foto’s op de site kijk lijken zowel de front als back cameralens kleiner dan de 4… Er zou toch mogelijk een betere camera in komen, dit lijkt me dan niet te kloppen.

    bigger is better?

  7. Origineel geplaatst door Ballentent
    Hoe de Iphone 4 er ook uit ziet zegt genoeg aan dit waarheidsgehalte…

    Ik heb zo destijds ook mijn scherm en achterkant zelf vervangen en raad eens, het blijft een iphone 4s. Kan je zelfs kopen op een Nederlandse website. De onderdelen van de Bezel zelf kan je allemaal losmaken zodat je die kan verchromen of vergulden. Heeft niets met waarheidsgetrouw te maken maar eerder met personaliseren van je iphone.

  8. Als dit de iPhone 5 zal worden(en waarschijnlijk zal het ook wel zo zijn) dan vind ik hem de minst mooie van de 3. Hij lijkt te smal om nog mooi te zijn. Had hem liever iets breder gezien met die lengte. Nu lijkt het inderdaad op een afstandsbediening (zeker die laatste foto).

  9. Origineel geplaatst door Dekon
    Ik heb zo destijds ook mijn scherm en achterkant zelf vervangen en raad eens, het blijft een iphone 4s. Kan je zelfs kopen op een Nederlandse website.
    De onderdelen van de Bezel zelf kan je allemaal losmaken zodat je die kan verchromen of vergulden. Heeft niets met waarheidsgetrouw te maken maar eerder met personaliseren van je iphone.

    Betaal jij zo veel voor die ombouwset? Wat een oplichting . Heb zo’n zelfde set via ebay voor 45 euro gekocht

  10. Of de nieuwe iPhone bevalt of niet kunnen we pas zeggen als we hem in onze handen hebben gehouden. Een foto zegt in dit geval niets. Want wie zegt wat het je doet als je uiteindelijk die 4″ in je handen hebt? Ik ben tot nu toe gematigd positief. Zelf vindt ik de iPhone 4 het mooiste design tot nu toe. Robuuste, hoogwaardige no-nonsense design. De nieuwe iPhone staat letterlijk in het verlangde daarvan. Ben vooral benieuwd hoe de nieuwe design van de achterkant gaat ‘werken’.

  11. Ieder jaar weer lees ik gemopper, teleurstellingen en veel mensen die hem niet halen..toch breekt Apple ieder jaar weer verkooprecords.
    Ik kan niet wachten op de 5, Apple heeft er vast weer iets moois van gemaakt.

  12. Apple maakt er sowieso weer iets moois van, waarom ik ook denk dat dit ontwerp het niet wordt. Natuurlijk is de mening ‘mooi of niet’ subjectief, maar het feit dat de meningen over dit ontwerp zo verdeelt zijn zegt al genoeg. Apple zorgt voor een design dat door iedereen gesmaakt kan worden

  13. Weet je wat mij nu enorm leuk lijkt? Dat de 5 (the new iPhone) er to-taal anders uitziet dan alle geruchten deden vermoeden.

    Knolle…wat is dat toch de ultieme tijdverspilling al dat gespeculeer.

  14. @Tom D: Ik ben met je eens. Apple i’m lovin’ it

  15. Shup up and take my money!

    Ik vind hem mooi, ik mag overstappen, eindelijk van T-Mobile af. Ik kan niet wachten…

  16. Ik begin de foto’s wel steeds meer in twijfel trekken, China is al bezig met de GooPhone i5 gebaseerd op de gelekte onderdelen, met quadcore, 1gb ram en dus ook met 4 inch scherm, zelfs met het Apple logo erop!

  17. Zou het niet gewoon zo kunnen zijn dat Apple juist wil voorkomen dat het echte design uitlekt, maar ze natuurlijk wel moeten testen met de nieuwe schermen en daarom besloten hebben de nieuwe schermen in een oud design te verpakken. Zo kun je wel testen, maar geef je niks weg (ook als iets uitlekt)

  18. Stel, ik heb de nieuwe iPhone in handen. Het eerste wat ik doe is hem aanzetten en er GOEDE foto’s van maken, dit lijkt nergens op.

  19. Die iphone5 lijkt wel een fotosoep van de 4s. Van eerdere afbeeldingen zie je dat ze een andere zijkant gebruiken. Dus denk dat dit nep is.

  20. Ik heb zelf de iPhone 4 en kwa design vind ik het de mooiste iPhone die op de markt is.
    Maar wel het meest slecht liggende in de hand vanwege glas en snel uit je handen glijd.
    Ik hoop echt niet dat de nieuwe iPhone er zo uit gaat zien !!

    ik vind het maar een langwerpig kopie van de iPhone 4/S met een sticker op de achterkant.

    Er zijn veel mooiere iPhone mock ups gemaakt voor dat ze de iPhone 4S gingen aankondigen.

  21. Wat me opvalt is hoe “clunky” en ouderwets de 3 er nu uitziet. En ik vind de 5 er persoonlijk het mooist uitzien. Kan geen enkel ander toestel noemen dat er zo goed uitziet. Hij mag nog dunner voor wat mij betreft maar het zal wel een keer tegen fysieke limieten aan gaan lopen.

  22. Ziet er goed uit!
    Blij dat de 5 smaller wordt; vind de 4 iets onhandig om vast te houden (met zacht hoesje gaat dit beter). Maar een smaller model lijkt me nog beter!

  23. Origineel geplaatst door Remon
    Ik heb zelf de iPhone 4 en kwa design vind ik het de mooiste iPhone die op de markt is. Maar wel het meest slecht liggende in de hand vanwege glas en snel uit je handen glijd. Ik hoop echt niet dat de nieuwe iPhone er zo uit gaat zien !!ik vind het maar een langwerpig kopie van de iPhone 4/S met een sticker op de achterkant.Er zijn veel mooiere iPhone mock ups gemaakt voor dat ze de iPhone 4S gingen aankondigen.

    Mock-ups zijn vaak superdun en dus ook amper realistisch

  24. Waar ik een beetje bang voor ben, is dat alle apps straks worden geoptimaliseerd voor het langere (en dus bredere in landscape) scherm waardoor ze minder goed, danwel niet werken op de iPhone 4S of iPhone 4.

  25. Ik vind het een mooie design omdat het op de 4 lijkt, maar echt baanbrekend lijkt het mij niet. Hopelijk gaat Apple ons verassen met een nieuwe ontwerp net als van 3G naar 4.

  26. Gissen, speculaties, photoshop zolang Apple niets presenteerd is de rest eromheen bullshit!

  27. ik geloof het niet vorige jaar werd het besproken over iphone 5 en we hadden een 4s gezien dus wachten tot de evement

  28. Ik vrees dat dit ‘m wel gaat worden helaas. Die speculatie’s komen allemaal uit de lucht vallen. De voorgaande specs bevestigen dit ook al. Allerlei Fabrikanten/personeel kunnen nou eenmaal niet alles even geheim houden en zeker niet 3 weken vlak voor de lancering

  29. Origineel geplaatst door damys4
    Gissen, speculaties, photoshop zolang Apple niets presenteerd is de rest eromheen bullshit!

    Onzin. Zoveel onderdelen die opduiken. Kan bijna niet anders dan dat dit de nieuwe iPhone gaat worden.

  30. Ik vindt de verhouding zo raar. Idd net een afstandsbediening. De iPhone 4/4S is qua hoogte-breedte in verhouding… de 5 lijkt raar lang. Langer met groter scherm prima, graag zelfs, maar maak m dan ook paar millimeter breder om een goede verhouding te houden.
    Toch?

  31. Heb nu een tijdje de galaxy s3 en dan is mijn oude iphone 4 toch net een schattig lucifer doosje geworden. Dit lijkt me een vergissing van Apple.

  32. Na deze foto’s ben ik minder enthousiast maar met dit filmpje wordt dat helemaal goed gemaakt :)) – iPhone 5 in action

  33. Nog 11 nachtjes slapen!!!

  34. Weer rechte zijkanten? 🙁

  35. Ik vind hem zoals hij nu is, de 4, prima… Hoeft van mij echt niet groter! Dan neem je toch gewoon een iPad erbij als je echt groter wilt want die paar mm die de “5” nu is gegroeid stelt natuurlijk niets voor

    Het zal ‘m ook vast niet zijn maar we wachten met spanning af :))

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.