Reacties voor: Nieuwe foto’s en video van onderdelen iPhone 5

Opnieuw foto's en een video van onderdelen van de iPhone 5. Ook zou LG zijn begonnen met de productie van dunnere schermen, bedoeld voor de nieuwe iPhone.
Lees het complete artikel → Nieuwe foto’s en video van onderdelen iPhone 5
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 16 reacties

  1. Wordt toch groter dan ik dacht.

  2. Kunnen deze geruchten alsjeblieft ophouden, alsof we niet eens meer kunnen wachten tot de officiele aankondiging … Het is maar een telefoon he.

  3. Origineel geplaatst door Arjan
    Kunnen deze geruchten alsjeblieft ophouden, alsof we niet eens meer kunnen wachten tot de officiele aankondiging … Het is maar een telefoon he.

    Nee, de iPhone is niet ‘maar’ een telefoon…

  4. Ik vind het machtig interessant. Al is het alleen al om eens te zien hoe zo’n smartphone in elkaar zit.

  5. Nou. Al die lui hebben nu zoveel onderdelen. Ik zou zeggen, join hands. Zet dat ding aan de hand van de onderdelen in elkaar en fire her up. Dan zien we snel genoeg of het een echte iPhone betreft (iOS 6 en mogelijke iTunes herkenning, zelfs zonder update?)

  6. Origineel geplaatst door Arjan
    Kunnen deze geruchten alsjeblieft ophouden, alsof we niet eens meer kunnen wachten tot de officiele aankondiging … Het is maar een telefoon he.

    Kun je alsjeblieft ophouden met het kijken naar deze nieuwtjes, alsof je het wel interessant lijkt maar het je ook niks interesseert. Het is maar een iphone….

  7. @Arjan: Anderen vinden die super boeiend ik namelijk ook.
    Tip: ga naar je homescreen houd het ipc icoontje ingedrukt en tik vervolgens op het kruisje.

  8. Ik moet zeggen, de site leest erg prettig weg…

  9. A5X chip? Ehh? Dus niet veel sneller dan de huidige…
    Stuk mooier interface?
    Hoop dan maar dat het niet waar is.

  10. Het kan aan mij liggen maar ik hoor nergens iets over een speakeraansluiting voor de iphone 5 terwijl die wel nadrukkelijk word genoemd bij de 4?

  11. Origineel geplaatst door Electrifying
    Nou. Al die lui hebben nu zoveel onderdelen. Ik zou zeggen, join hands. Zet dat ding aan de hand van de onderdelen in elkaar en fire her up. Dan zien we snel genoeg of het een echte iPhone betreft (iOS 6 en mogelijke iTunes herkenning, zelfs zonder update?)

    Zou mooi zijn, maar het lijkt me sterk dat op een losse logic board al iOS is geinstalleerd. Het installeren gebeurt pas na de volledige assemblage en testen.

  12. Het is geweldig om dit soort berichten te lezen. Alleen hoop ik dat de iphone Anders wordt. Deze zou te veel op mijn 4s lijken. De 4s is de eerste paar jaar nog snel genoeg. Doet zelfs niet onder voor de samsungs3.

  13. Hoe komen ze eigenlijk aan de die delen van de iPhone 5?

  14. Wat een uitelkaar gerekte iphone4 behh hoop nie dat dit hem word …

  15. Aan dat scherm zit niet eens een connector haha klopt voor geen meter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.