Reacties voor: Nieuwe foto van wit frontje voor volgende generatie iPhone

Apple.Pro heeft een foto naar buiten gebracht van een wit frontje, bedoeld voor de volgende generatie iPhone. De nieuwe iPhone zou een langer scherm hebben een een FaceTime-frontcamera in het midden.

Reacties: 20 reacties

  1. I’m waiting for the 5….

    Hopelijk oktober of eerder

  2. Ik had vernomen dat de vijf wat langer zou worden, maar wordt ie ook wat breder dan? Of blijft dat koffiedik kijken?

  3. @31Z3: volgens de ‘geruchten’ zou het scherm niet breder worden maar wel ongeveer een cm langer. Ben benieuwd wat dat gaat geven!

  4. Wordt wel een rare verhouding zo. Niet breder maar wel langer. Benieuwd hoe ze die ruimte pvullen. Een rijtje extra apps vind ik niet zo spannend. Desalniettemin neem ik sowieso de ‘the new Iphone” mijn abbo mag ik vanaf eind september verlengen, komt precies mooi uit zo. Was met de 4 ook zo. Upgraden naar 4S vond ik niet nodig.

  5. @Pr@: Ja vraag me het ook af, misschien het weer bovenaan? Of een klein notification center

  6. Is dat venster boven de luidspreker niet gewoon voor de proximity sensor. Er zit immers ook een venster naast de speaker, net als bij de huidige iPhone voor facetime camera.

  7. Voor die ene centimeter er bij ga ik geen honderden euro’s neertellen! Dan hou ik m’n viertje nog wel ff. Die doet het nog steeds naar behoren…..

  8. Ik ben benieuwd hoe het zich met de nieuwe iPhone 5 abonnementen gaat spelen. Dat wordt nog leuk.

  9. Apple CEO Tim Cook komt met een giga surprise. Daarna sluiten alle Apple gelovigen Tim Cook in de armen omdat we allemaal weer in de wolken (iCloud) zijn.

    (Nieuw hoesje voor de volgende generatie iPhones, laat me niet lachen)

  10. Hè wat verrassend toch, een witte voorkant!

  11. Ondanks dat m’n 3GS nog steeds prima werkt ben ik toch wel blij dat ik dit na 3 jaar een nieuwe heb. M’n abo loopt 7 oktober af dus hopelijk komt ie net iets daarvoor uit.

  12. Iets meer apps is handiger, gebruike nu jailbreak 5×5 ideaal en ook van beneden naar boven. Kan op groter scherm makkelijk.

  13. Het scherm wordt ook iets breder volgens mij. Kijk maar goed naar het frontje! de ruimte is naast het scherm minder als bij de 4 en 4S.

  14. Mijn reactie : *facepalm*

  15. camera in het midden moet wel praktisch zijn…misschien dat je elkaar nu ook echt in de ogen kan aankijken ofzo

  16. Origineel geplaatst door Aster
    @31Z3 volgens de ‘geruchten’ zou het scherm niet breder worden maar wel ongeveer een cm langer. Ben benieuwd wat dat gaat geven!

    Als ik het frontje bekijk wordt het scherm ook breder (de bezel is smaller).

    Dit wijst op een 1280×720 resolutie.

  17. Spannend allemaal maar het is en blijft toch afwachten!!!

  18. Liever een aluminium achterkant!

  19. Doe mij maar alu achterzijde. Of nog beter unibody met nieuwe blauwetand protocol lijkt me mooi. Mijn abbo verloopt in sept. Maar ben nog dik tevreden met de iPhone 4 misschien 5s hahaha

  20. De geruchten machine draait weer volop! Slimme marketing van Apple. De grap is dat er niets bekend wordt gemaakt, want Apple is zo gesloten als een kluis. Het blijft dus tot op de laatste dag van de lancering gissen wat er komt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.