Emoji 2021 mix

Reacties voor: Het is weer zo ver: dit zijn de nieuwe emoji voor 2021

Welke is jouw favoriet?
De schetsen van de nieuwe emoji voor 2021 zijn gepubliceerd door Emojipedia. Met maar liefst 102 nieuwe plaatjes vallen vooral nieuwe gezichtsuitdrukkingen en meer huidskleuren op. Er valt ook weer iets te stemmen.
Daniel Vischjager -

Reacties: 14 reacties

  1. Ik was al jaren aan het wachten op zwangere man/persoon emoji. Nu nog een DSM-5 emoji.

  2. Komt er ook een moment dat we afscheid gaan nemen van bepaalde emoji’s om het behapbaar te houden?

  3. Origineel geplaatst door Jip
    Komt er ook een moment dat we afscheid gaan nemen van bepaalde emoji’s om het behapbaar te houden?

    Zal vast niet zo zijn. Gelukkig krijg je vaak goede suggesties bij de meeste iOS toetsenborden en heb je natuurlijk je veelgebruikte. Helaas werkt het op MacOS allemaal een stuk minder fijn.

  4. 🙃 dit is altijd mijn favoriete. Hoe meer t er worden hoe moeilijker het overzicht te houden en hoe meer je ook nooit gebruikt. Less is more , mogelijk moet je idd op bepaald moment dingen schrappen neem de video cassette, ik gebruik m nog wel s maar denk de meesten niet.

  5. Zitten we onderhand niet met een overschot aan emoticons?

    En draaft de wereld niet een beetje door met hun opgedrongen diversiteit?
    (zwangere man🤷🏼‍♂️)

  6. Ik dacht dat nieuwe emoji’s alleen door de ‘keuring’ kwamen als ze echt voor een groot publiek toegevoegde waarde hadden. Ik vraag me af of oa de ‘zwangere man’ aan deze eisen voldoet.

  7. Origineel geplaatst door Rik
    Ik dacht dat nieuwe emoji’s alleen door de ‘keuring’ kwamen als ze echt voor een groot publiek toegevoegde waarde hadden. Ik vraag me af of oa de ‘zwangere man’ aan deze eisen voldoet.

    Ik heb er zelf ook niks mee, maar ik denk dat alle ‘zwangere’ mannen en alle mannen die bezig zijn met draagmoederschap etc hier heel gelukkig van worden. En dat gun ik ze van harte. En dat zijn er veel meer dan je zo zou denken. Waar ik wel van baal, is dat we nog steeds niet een echte favorieten pagina kunnen maken. Zodat we alle onzin die we niet gebruiken achteraan kunnen zetten

  8. En waar blijft de vinyl en het casettebandje? Beide duidelijk aan een revival… maar waar niemand meer CD’s 💿luistert of VHS 📼banden afspeelt… zitten we nog wel met die emoij’s. Ik gebruik ze beide niet maar sta te springen om de vinyl en Casettetape!

  9. @Leander: Amen. Hier nog een persoon.

  10. Misschien is het wel een man met een bierbuik…..

  11. Iedereen wilt z’n eigen emoji erin hebben, maar ziet men straks door het bos de bomen nog wel? Less is more lijkt het soms en een scherm (of 2) met favorieten emoji ipv recent gebruikte zou misschien een optie kunnen zijn. Men volgt de trends zogenaamd.. Crypto of EV’s bijv zijn niet van gisteren, maar ook nog steeds niet opgenomen als emoji.

  12. En nog steeds geen normale BBQ emoji. Als ik zoek op bbq krijg ik alleen twee stukken vlees te zien…Ik denk dat meer mensen af en toe BBQ-en dan dat er zwangere mannen zijn.

  13. @Leo: hoe kom je aan die Emoij?

  14. @Leander: ik ben nooit gestopt met lp en cassette, maar ook de cd draai ik nog volop.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.