Reacties voor: Nieuwe dienst MUPPS maakt iPhone-applicaties voor artiesten

MUPPS is een nieuwe Nederlandse dienst waarbij artiesten een betaalbare iPhone-applicatie kunnen laten maken om hun fans op de hoogte te houden tijdens een tournee of studiowerk.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Betekend dit, zodra apple 1 zo’n app doorlaat, en honderden van deze app’s komen? Laten we het hopen van niet! Erzijn al genoeg grote onzin app’s

  2. Wat maakt het eigenlijk uit of er honderd of duizend waardeloze apps in de App Store staan? Wat goed moet werken is het zoeken naar apps die je wel wilt hebben. Ik snap die klacht nooit.

  3. Nu, ik denk zo een App kan interessant zijn voor fans van een bepaalde artist. En als deze apps dan in een extra categorie geplaats worden (groupies ;)), speelt het toch geen rol hoe waardeloos het voor iemand kan zijn – afhankelijk van wat de artist er mee doet, zal hij er fans mee gelukkig maken. (en apple ook ;))

  4. Dannnyy het is geen onzin

    Prima om je muziek ermee te promoten als je muzikant bent en die app te promoten op een sooi profielen zoals myspace, mensen die een app van een artiest willen zijn dan ook eerder geneigd te kopen, wat prettig is voor de desbetreffende artiest. En nutteloze apps laat je gewoon lings liggen.

  5. Laten we deze geweldige discussie sluiten met de wens dat er een tagging- en beter zoeksysteem komt in de appstore.
    On-topic: kan ook wel voor politieke doeleinden werken (zegt Obama)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.