Reacties voor: ‘Nieuwe details over budget-iPhone met plastic behuizing’

De budget iPhone voor China en soortgelijke landen zal helemaal van plastic worden gemaakt, met een 4-inch scherm van Gorilla Glass en een uiterlijk dat het midden houdt tussen iPod touch en iPod classic, zegt iLounge.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 22 reacties

  1. Ziet er goed uit

  2. Ik vond het juist zo sterk dat Apple gewoon een toestel had die ze ieder jaar een update gaven. Nu heb dalijk al twee verschillende iPhones waar je uit kunt kiezen.
    En dan zal de iPhone mini ook wel volgen in de nabije toekomst. Ben benieuwd naar andere hun mening!

  3. Origineel geplaatst door iCarlo
    Ik vond het juist zo sterk dat Apple gewoon een toestel had die ze ieder jaar een update gaven. Nu heb dalijk al twee verschillende iPhones waar je uit kunt kiezen. En dan zal de iPhone mini ook wel volgen in de nabije toekomst. Ben benieuwd naar andere hun mening!

    De iPhone is véél te duur voor Chinezen. Daarom moet er een goedkoper model komen, speciaal voor China en uitsluitend in China.

  4. Ziet er verschrikkelijk uit, plastic al helemaal. Brr, dit kan niet de bedoeling zijn van Apple.

  5. Onlangs heeft Tim Cook aangegeven dat “goedkopere iPhones”niet in hun productenlijn past. Apple heeft altijd voor hoogwaardige kwaliteit en design gestaan, waardoor dit product naar mijn mening ook nooit op de markt zal komen. Puur geruchten als je het mij vraagt.

  6. die onderste is een foto van de onderkant van de vijfde ipod touch -.-

  7. Origineel geplaatst door Reckimo
    Onlangs heeft Tim Cook aangegeven dat “goedkopere iPhones”niet in hun productenlijn past. Apple heeft altijd voor hoogwaardige kwaliteit en design gestaan, waardoor dit product naar mijn mening ook nooit op de markt zal komen. Puur geruchten als je het mij vraagt.

    Tim Cook zal dit het natuurlijk toe gaan geven in dit vroege stadium wanneer dit waar zou zijn… Heb je de koers van het aandeel Apple de laatste tijd gevolgd, gaat niet echt best. Ze moeten toch wat gaan ondernemen om het te vertrouwen van hun aandeelhouders aan te wakkeren anders komt het met die koers ook niet zo meer. Voorheen werden alle geruchten ook ontkend dat ze de TV markt op willen en nu is dat onlangs ook bevestigd dus ja, er zijn ook geruchten die wel waar zijn. Maja we gaan het zien he 😉

  8. Zie liever gewoon 1standaard iPhone deze grote is zat genoeg.
    Vind het zowieso al zonde dat er ooit een iPad Mini is gekomen had ook niet gehoeven van mij.
    Was Steve er nog maar 🙂

  9. Ik mis Steve ook!
    Waar gaat het naar toe met Apple…

  10. Beter van niet. Laat Apple gewoon mooie hoogwaardige producten maken. Niet van die troep zoals Samsung.

  11. Ik zie dat andere mijn mening delen, gelukkig ben ik dus niet de enige die er zo over denkt. Ik ben nu voor een tweede keer begonnen aan het biografie boek; Steve Jobs.
    Die man was briljant, ik denk dat hij zich zou omdraaien in z’n graf als hij wist wat Apple van plan was (als we uit gaan van dit gerucht). Apple moet het bij een telefoon per jaar houden, als mensen iPhones te duur vinden dan moeten ze maar een ander alternatief zoeken. Apple is premium, daar komt geen plastic bij kijken. Zelfs de 3GS voelt super lekker aan.

  12. Ik kijk beschamend naar mijn vorige reacties. De zinsopbouw klopt van geen kant, excuses daarvoor.

  13. Verschrikkelijk om te zien hoe Apple langzaamaan ten onder gaat. Ze hadden altijd de meest prachtige producten, en ik gebruik mijn iOS devices en Macs nog steeds met veel plezier, maar sinds Steve er niet meer is gaat het niet goed. Een iPad mini? Een budget iPhone? Kom op zeg! Dit is Apple niet, dit is Samsung!! Wil dat Steve weer terugkomt, zodat we weer de prachtige innovaties kunnen krijgen zoals dat hoort, niet deze focus op budget wat totaal niet Apple is.

  14. Apple is ontploft of de aandeelmarkt de afgelopen jaren. Het is niet meer dan logisch dat op een gegeven moment een terugval komt. En nee, ook Jobs had daar niets aan kunnen doen! Alsof die man in z’n eentje alles verzon en maakte, en de rest van de duizenden medewerkers er voor de sier zitten…

  15. Origineel geplaatst door iCarlo
    Apple is premium, daar komt geen plastic bij kijken. Zelfs de 3GS voelt super lekker aan.

    Hier spreek je jezelf ENORM tegen aangezien de 3G en 3Gs ook gewoon plastic behuizingen hadden…

  16. Klopt Ilse, maar dat was toen.. Ga er maar niet van uit dat ze weer terug gaan naar plastic haha no way

  17. Origineel geplaatst door bart notenboom
    Verschrikkelijk om te zien hoe Apple langzaamaan ten onder gaat. Ze hadden altijd de meest prachtige producten, en ik gebruik mijn iOS devices en Macs nog steeds met veel plezier, maar sinds Steve er niet meer is gaat het niet goed. Een iPad mini? Een budget iPhone? Kom op zeg! Dit is Apple niet, dit is Samsung!! Wil dat Steve weer terugkomt, zodat we weer de prachtige innovaties kunnen krijgen zoals dat hoort, niet deze focus op budget wat totaal niet Apple is.

    En heel de bovenstaande klaagzang komt voort uit een gerucht, dat laatst nog door Apple zelf ten stelligste ontkend werd.

  18. Zonder Jobs vaart het schip richting een grote rots toe!

  19. De iPhone is te duur voor heel veel landen. Denk aan landen met enorm hoge importbelastingen zoals Brazilië waar een iPhone al gauw $2000 kost.

  20. Origineel geplaatst door Gekkeh
    Origineel geplaatst door iCarloIk vond het juist zo sterk dat Apple gewoon een toestel had die ze ieder jaar een update gaven. Nu heb dalijk al twee verschillende iPhones waar je uit kunt kiezen. En dan zal de iPhone mini ook wel volgen in de nabije toekomst. Ben benieuwd naar andere hun mening!De iPhone is véél te duur voor Chinezen. Daarom moet er een goedkoper model komen, speciaal voor China en uitsluitend in China.

    Te duur? Dat ligt maar aan welk doelgroep je richt. Je hebt denk ik geen idee hoe rijk de chinezen daar wel niet zijn. Tel daarbij op dat chinezen in het algemeen gadgetfreaks zijn.

    Laatst was ik in Parijs en er zijn gewoon dagelijkse tours naar de Louis Vuitton winkel. En dan zijn ze ook nog gelimiteerd aan 1 tas per persoon.

  21. De iPhone 5 is voor de meeste Chinezen niet te betalen, geldt dat ook niet voor de meeste Nederlanders? Er schijnen ontzettend veel 4/4s toestellen verkocht te worden simpelweg omdat de 5 te duur wordt bevonden.

    Een iPhone 5 in een budget jasje is ook hier hardstikke welkom.

  22. Origineel geplaatst door Thom
    Klopt Ilse, maar dat was toen.. Ga er maar niet van uit dat ze weer terug gaan naar plastic haha no way

    Mijn 3gs lag fijner in de hand dan de latere iphones en ik kon deze nog laten vallen zonder dat deze direct helemaal naar de klote ging.

    Voor de anti-plastic mensen: Hebben jullie ook alle iphones voor de 4 overgeslagen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.