Reacties voor: Concept: kleurrijke iWatch C in de Apple Store en gouden iWatch S

Nieuwe concepten van Martin Hajek laten zien hoe een iWatch S en een iWatch C er uit kunnen zien.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 32 reacties

  1. Ziet er wel gelikt uit, zal me niks verbazen als ze met iets heel bijzonders komen, beetje in de trend van toen ze kwamen met hun eerste iPhone

  2. Verschrikkelijk, wat een lomp ding. Beeld te dik! Apple kijk alstublieft niet naar dit voorbeeld.

  3. @fgeer: “beeld te dik” moet natuurlijk zijn veels te dik.

  4. Origineel geplaatst door fgeer
    @fgeer: “beeld te dik” moet natuurlijk zijn veels te dik.

    Gelukkig ben je niet verplícht er een te kopen..

    Ik vind ze wel prachtig. Vooral die laatste 2 renders zijn fantastisch!

  5. Idd, ik vind ze er ook prachtig uitzien!!

  6. Doe mij die beide S versies maar! 😉

  7. Wat een geweldige kunstenaar en product designer die Martin! Ik begrijp niet waar-ie het allemaal vandaan haalt. Complimenten!

  8. Zal wat zijn dat Apple iedereen op t verkeerde been heeft gezet met z’n iWatch @_@ Komen ze met een TV aanzetten 🙂 iWatch

  9. Schitterend! Ik zou die zilveren met die lichte leren band zo kopen. Lekkere grove klok, juist waar ik van hou. Ben zeer benieuwd wanneer we iets van de iwatch in het echt gaan zien.

  10. Wat een koekenbakker die Martin! Ik begrijp niet waar-ie het allemaal vandaan haalt. Ga wat nuttigs doen!

  11. Die zwarte S is echt heel erg mooi :O Die bobbel op de achterzijde (met het Apple logo erop) lijkt me alleen niet heel prettig om je pols …

  12. Hebbuh!!!

  13. prachtig. hoe krijg je het toch gemaakt

  14. ik vraag me nog altijd af wanneer ze dan de naam iWatch gaan afkopen van VTM, want die hebben het copyright op deze naam, hun on-demand heet namelijk zo. http://iwatch.be/
    Wat ook onlogisch is, de + onderaan en de – bovenaan… Hmmm foutjèèèè

  15. Iwatch is een leuk idee, zolang ie waterdicht is. Daar hoor ik niemand over. Als ie met een flinke regenbui kapot gaat is het een useless gadget

  16. Vind het wel een aardig ding.

    Zou deze unit, als ie daadwerkelijk komt, ook na een halve dag intensief gebruik weer aan de lader moeten? Mag het niet hopen… M’n iPhone moet ik rond deze tijd vaak weer bijladen omdat ie compleet leeggetrokken is.

  17. Hmmm… Eerlijk gezegd hoop ik dat degene die deze renderings gemaakt heeft zich tenminste een klein beetje vergist…

    Ik mis namelijk de aansluiting voor mijn Earpods 🙂
    Ideaal tijdens het hardlopen…

  18. Ik blijf er bij dat het de iPod Chrono wordt. iWatch heeft te veel voeten in aarde, er zijn al veel geregistreerde Trademarks die ze niet aan zullen willen vechten.

  19. Wauw, mooi die grijze/zwarte. Die zou ik zo kopen maar dat zal nog wel effe duren voordat die uitkomt. Over 1 maand komt mijn Kreyos watch, ziet er niet zo gaaf uit maar kan wel veel en waterdicht. Voor zolang tot deze beauty uitkomt.

  20. @jannie: gelukkig ben jij wel nuttig bezig.

  21. Raar he, dat je niemand hoort praten over het waterdicht zijn van een apparaat dat (nog) niet bestaat… Ik heb ook nog niemand horen praten over hoeveel gaatjes er in de polsband zitten!

    Origineel geplaatst door cozmo
    Iwatch is een leuk idee, zolang ie waterdicht is. Daar hoor ik niemand over. Als ie met een flinke regenbui kapot gaat is het een useless gadget

  22. Origineel geplaatst door jannie
    Wat een koekenbakker die Martin! Ik begrijp niet waar-ie het allemaal vandaan haalt. Ga wat nuttigs doen!

    Vraag ik mij ook af: kan die man geen nuttiger daginvulling verzinnen? Of zou die heeeeeel erg graag als productdesigner bij Apple willen werken?

    Vóór de introductie van de iPhone 5c en 5s was-ie ook al bezig met dit nutteloze gedoe…

  23. Origineel geplaatst door Guido: ik vraag me nog altijd af wanneer ze dan de naam iWatch gaan afkopen van VTM, want die hebben het copyright op deze naam, hun on-demand heet namelijk zo. http://iwatch.be/
    Wat ook onlogisch is, de onderaan en de – bovenaan… Hmmm foutjèèèè

    Niet nodig. Een horloge is een heel ander product dan een streaming dienst.

  24. Zo wat mooi! Vooral de s!

  25. Ik vind het concept dat geïnspireerd is op de Nike fuelband veel meer iets voor Apple. Als je met dat in je achterhoofd de promofilmpjes van de fuelband gaat nakijken dan lijken die exact op de promovideo toen de iPhone 5 kwam. Zelfde Britse accent van de ontwerper en in plaats van witte achtergrond een zwarte achtergrond. Zelfde stukjes erin met hoe het product gemaakt is en wie het zal gebruiken en welk proces het is doorlopen voordat het product er kwam.

    Zal me niks verbazen als we morgen toch nog verrast worden met een iwatch die menigeen zal verbazen en inderdaad een nieuwe kijk zal geven over hoe een draagbaar apparaat voor om de pols eruit zal zien na 2013. Wellicht heeft Apple wel een vinger in de pap gehad bij het ontwikkelen van de fuelband.

    Nog een dag en wie weet weten we wel meer 😉

  26. Mag toch hopen dat Apple wel wat verder denkt dan een Horloge met mini iphone er op geplakt.
    Mensen die dit soort dingen bedenken hebben weinig fantasie. Het zijn overigens prachtige renders maar niet echt innovatief.

    Dit is toch een leuker concept ookal heeft het veel weg van Nike fuel.

    http://dribbble.com/shots/1280333-iWatch-Mock-Up

  27. Sorry hoor, maar waarom een S variant (wat historisch altijd de update is) concept uitwerken van een product dat nog niet eens bestaat? Sterker nog, de hele product categorie is nog niet te koop bij Apple. Maak eerst maar een concept van de eerste Apple horloge die wellicht in de komende 24 maanden geintroduceerd word. En ja, de eerste “iWatch” gaat lomp en onverfijnt zijn met beperkte functies, maar toch een revolutie teweeg brengen. Niet anders als eerste iPhone en iPad.

  28. Super lelijk… zou hier niet mee rondlopen… kijk eerder eens naar de ontwerpen van Nike en Nissan… die zitten in de goede richting. Ik sluit me helemaal aan bij Maxcre8.

  29. Goede artist impression van een lelijk en lomp apparaat. Steve Jobs zou zich omdraaien in zijn graf als Apple deze echt zou uitbrengen. De glazen of fuelband variant zijn toch veel mooier? Laat dit retro Casio 80ties superhorloge concept maar los, gaat ’em niet worden of het wordt de ondergang van Apple.

  30. Origineel geplaatst door Rick
    @jannie: gelukkig ben jij wel nuttig bezig.

    dank dank

  31. Origineel geplaatst door jannie
    Wat een koekenbakker die Martin! Ik begrijp niet waar-ie het allemaal vandaan haalt. Ga wat nuttigs doen!

    Hij is nuttig bezig. Dit is gewoon gratis reclame voor hetgeen waar hij echt talent voor heeft. Marketing technisch is dit gewoon heel erg slim.

  32. Ik weet niet wat mensen in zien in die iwatch gedoe zijn mensen nou echt zo lui om hun telefoon te pakken.

    Dus je legt 300 euro neer of zelfs meer voor een iwatch wat veel minder kan dan je telefoon.

    Samsung watch is ook al geflopt en ik denk dat Apple het niet veel beter zal doen tenzij mensen weer als kippen dat ding gaan kopen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.