Reacties voor: ‘Apple onthult nieuwe Apple Watch Sport-bandjes op 9 september’

Naast de iPhone 6s zal er tijdens het Apple Event volgende week ook tijd vrijgemaakt worden voor de Apple Watch. Zo zouden er nieuwe Apple Watch Sports-bandjes onthuld worden, in allerlei nieuwe kleuren.
Lars Paymans -

Reacties: 25 reacties

  1. Tjonge, jonge. Nieuwe bandjes! Echt breaking news waar we op zitten te wachten, horlogebandjes van een horloge die niemand heeft/wil.

  2. @SuperJay: Spreek voor jezelf, ik heb namelijk een AW en wacht hier best wel lang op

  3. Inderdaad is niet echt spannend nee. Netals vorig jaar van die foto hierboven. Toen presenteerden ze ‘plotseling’ ineens zowaar nieuwe kleuren. Kwam toen nog op het acht uur journaal…

    Maar ja, je zou er maar net op aan het wachten zijn.

    Ik moet zeggen dat ik toch al behoorlijk wat mensen met een Apple Watch heb zien lopen. Vooral op het werk. Veelal 35-0 jaar. Dus je kan niet zeggen dat niemand er een heeft.

    Hoeveel mensen met dezelfde horloges zie je nou sowieso lopen? Dus dat ik de Apple Watch regelmatig zie, betekend dat er toch wel een markt voor is.

    Ik wacht op versie twee.

  4. @SuperJay: wat een super domme reactie weer. Er zijn genoeg mensen met een AW, maar dat weet jij vast ook wel.

  5. @SuperJay: heb een Watch en ben er super tevreden van. Dus spreek misschien eens alleen voor jezelf.

  6. Nice. Welke AW versie hebben jullie?

  7. SuperJay heeft een punt. Hoeveel lopen er nou eigenlijk mee en zijn dan ook nog eens bereid om geld neer te tellen voor een bandje. Ik ken meer mensen die hem retour hebben gedaan dan die het ding hebben gehouden. Helaas zal niemand toegeven dat het geen enorm succes is, zelfs die van iCulture niet.

  8. @Raymon: Sport Space Grey, daar kan ik mijn schoenen en riem mee combineren! 🙂 toch is donkerblauw ook wel heel erg mooi. Misschien moet ik toch maar eens donkerblauwe schoenen en een riem gaan kopen.

  9. @Stan
    Man lees nog eens serieus je reactie door. Beetje gênant. Wordt het ook geen tijd dat apple een geurtje uitbrengt die bij je outfit past?

  10. Origineel geplaatst door Raymon
    Nice. Welke AW versie hebben jullie?

    Ik heb een 42mm SS Classic Buckle maar heb er inmiddels ook een Zwarte sport band en een link Bracelet bij.

    Zit persoonlijk wel meer op nieuwe lederen bandjes te wachten trouwens ipv die sport dingen.

  11. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  12. @Nick: wisten ze niet dat een AW niet met Android werkt? 🙂

  13. @Nick: heb m nu 2 weken en wil m niet meer kwijt.vind m echt super werken! Getwijfeld om m te kopen door negatieve reacties van anderen, achteraf maar goed dat ik m’n eigen keuze belangrijker vind. Blijkbaar veel jaloerse mensen, of die anti apple zijn.

  14. @Raymon: Ik heb de space gray sport. Heb er een Chinees stalen bandje bijgekocht, en een leather loop is onderweg.

  15. @Raymon: De SS42, 3 leather loops (brown, stone and blue), en wat sportbandjes. Een rode leather loop zou welkom zijn (niet zo fel rood, maar beschaafd rood).

  16. Hmm, heb alle kleuren die nu verkrijgbaar zijn, maar gebruik de witte toch ‘t meest. Misschien omdat ‘t zomer (nou ja zomer) is? Benieuwd welke kleuren erbij konen, vast en zeker rood voor (Product)Red.

  17. Hopelijk een oranje! 🙂

  18. Origineel geplaatst door msi92
    Spreek voor jezelf, ik heb namelijk een AW en wacht hier best wel lang op

    Moet niet gekker worden.

  19. Tja waar maakt men zich druk om. Voor mij is de Apple watch sport 42 mm space gray mega super en heb er van hoco een mooie lederen band voor. Eerstdaags wordt ook nog een zwarte lederen loopband geleverd voor een fractie van de prijs tov de originele banden .

  20. Ik heb nu drie weken een apple watch sport en ben er zeer content mee. Ik was eerst voorzichtig vanwege de reacties in de media maar moet toch toegeven dat ik er nu al verknocht aan ben.

    Ik draag elke dag horloges en heb een behoorlijke collectie van groot tot klein. Eerder deze week droeg ik twee dagen een normale klok en betrapte mij op het feit dat ik steeds op het horloge keek als ik een app binnen kreeg op mijn iphone. Zo snel went dat dus 😉

    Nu nog wat nieuwe bandjes erbij om beter op mijn kleding te kunnen aanpassen!

  21. Ik gebruik mijn Apple Watch Sport 42mm space gray nu 2 maanden, heb er ontzettend veel plezier van! Ik heb nu nog alleen de zwarte sportband en de bright blue leather loop. Als er een Product(RED) Sportband komt, ga ik die sowieso halen. Rood is mijn favoriete kleur en dan past ‘ie mooi bij mijn iPad smart case en iphone case

  22. Origineel geplaatst door Pieter: @Raymon: Ik heb de space gray sport. Heb er een Chinees stalen bandje bijgekocht, en een leather loop is onderweg.

    Haha wel geld uitgeven voor de AW maar bandje moet weer zo goedkoop mogelijk!

  23. Ik zeg Product (RED) !!!

  24. @Jeroen:

    Als je oplet snap je dat dit niet het geval is. Apple heeft namelijk geen space grijze band te koop. Daarom moet hij wel ergens anders vandaan komen. De prijs heb ik daarnaast niks over gezegd. De band was namelijk 137 euro, niet echt zo goedkoop mogelijk dus.

  25. Ben benieuwd ( rood ) zou echt heel mooi zijn om mijn AW. Maar waar ik woon Zuid-Holland ( kust ) ben ik volgens mij de enige die er een hebt.. Ik had wel een bekijks in de plaatselijke AH toen ik gebeld werd en de AW af ging.. Een iemand vroeg of ( KIT ) nog langs kwam..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.