Reacties voor: ‘Nieuwe Apple Watch-bandjes en iPad Air 3 in maart’

Apple gaat tijdens een evenement in maart nieuwe Apple Watch-horlogebandjes, de iPad Air 3 en een nieuwe 4-inch iPhone aankondigen, aldus nieuwe geruchten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Op de Air 3 zit ik te wachten. Heb nu nog de iPad 2 wat nu snel aan vervanging toe is.

    Voor de bandjes ben ik benieuwd of ze de stalen aansluiting veranderen voor de sport Watch. Ziet er nu niet uit. Je kan nu alleen maar de sportbandjes of leren versie gebruiken.

  2. Nu iPad 3 16gb. Wordt tijd voor een nieuwe. Opslag wordt te klein omdat ik er veel meer mee doe dan verwacht. Maar het apparaat werkt nog steeds prima.

  3. Ik had juist besloten om op de Apple Watch tweede generatie te wachten, omdat de Apple Watch pas zo laat in Nederland was en pas bij Watch OS 2 apps native werden. Maar hoop nu wel dat er in maart een nieuwe Apple Watch wordt getoond, omdat ik zo’n gadget graag wil hebben.

    Begrijp het wel als ze ermee wachten om de waarde van een Apple Watch te laten behouden. Maar voor mij is het niet meer interessant om nu een Apple Watch eerste generatie te kopen.

  4. Ik wil graag bandjes met goud kleurig aluminium sluiting. Daar is nu heel weinig voor te vinden.

  5. @Ed: Aliexpress heeft keus genoeg. Goede kwaliteit en goedkoop.

  6. Ben benieuwd wat de Ipad Air 3 gaat kunnen allemaal, echter mijn Ipad Air doet het nog prima voorlopig nog snel zat.

  7. Wacht ook op de IPAD Air 3 , zit met een zeer trage IPAD 2.
    Hoopte dat de MS surface dat kon opvangen, maar helaas loop ik tegen een aantal ontbrekende functies op om volledig naast de laptop ook de tablet te vervangen. Dus toch maar weer een IPAD ernaast……

  8. Vergeet de nieuwe MacBook Pro niet!

  9. Dit is natuurlijk veel te mager voor een media event. 500 tech journalisten komen natuurlijk niet voor nieuwe horlogebandjes en een lichte update van de iPad opdraven. Ik verwacht eigenlijk nieuwe aankondigingen voor samenwerking met partners voor de apple tv. En uitbreiding Apple Music natuurlijk. Verder nieuwe Macs met introductie later dit jaar.

  10. Ik hoop stiekem dat ze op dit event ook nieuwe MBP’s aankondigen. Slimmere body, nieuwe aansluitingen (USB-C), dunnere bezel en Skylake processoren. Ohja en als one more thing; Goud en Zwarte versie

  11. Ik kom wel voor een dilemma te staan als ze een 4 inch iPhone gaan uitbrengen met betere specs dan de iPhone 6S. Alhoewel ik de grootte van een 4,7″ scherm wel fijn kijken vind nu, mis ik de goede grip en de makkelijke bediening met één hand van een 4″ iPhone.

    Maar als ik die koop, en er in september een nòg betere iPhone 7 uitkomt die ik toch eigenlijk wel stiekem liever wil hebben, dan is dat wel weer erg snel na mijn laatste iPhone aanschaf. Ahhhhh #firstworldproblems

  12. Ik ben echt verbaasd dat er mensen zijn die zo ontzettend geïnteresseerd zijn in nieuwe horloge bandjes. Elke keer als ik iets lees van: “Apple kondigt nieuwe bandjes aan!” denk ik: who cares? Maar goed: ik zal wel een uitzondering zijn.

  13. Ikzelf heb nu een iPad air die nog zeer goed werkt. Mijn zoon zijn eerste iPad is echter aan vervanging toe. Moest de iPad air 3 nu ook werken met de Pencil, dan zou ik er zeker een nieuwe aanschaffen en mijn air doorsluizen naar mijn zoon. Anders denk ik niet dat een nieuwe iPad veel kan toevoegen voor mij.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.