Reacties voor: Nieuwe Apple Watch 4G heeft rode Digital Crown en vooraf ingestelde databundels

De Apple Watch met 4G krijgt een rode Digital Crown en speciale wijzerplaat met signaalsterkte. Ook zijn er speciale databundels vanuit de providers ingesteld.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Tijd voor een nieuwe!! 😍😍😍

  2. 4G in een horloge zie het nut niet.

  3. Ik geloof eerlijk gezegd niet de vier signaal sterkte bolletjes want op een iPhone hebben ze die net vervangen naar streepjes

  4. Origineel geplaatst door Davy
    Ik geloof eerlijk gezegd niet de vier signaal sterkte bolletjes want op een iPhone hebben ze die net vervangen naar streepjes

    Dit komt rechtstreeks uit de GM versie van iOS 11. Maar als jij het niet wilt geloven, prima.

  5. Allemaal leuk en aardig maar dit gaat natuurlijk flink wat batterij opslurpen, buiten dat ga ik never nooit extra betalen om internet op me klokje te hebben.
    Ik hou het bij de watch 2, draag deze enkel met sporten en heb ten alle tijden zoiezo mijn telefoon bij me.

  6. Hoop dat de 4G versie in NL beschikbaar komt.
    Nu moet ik altijd de iPhone meenemen met hardlopen. Dat hoeft straks niet meer. Nu is de batterij ook behoorlijk leeg na 2 uur hardlopen.

  7. Het gaat nogal wat veranderingen met zich meebrengen, een Apple Watch met 4G. Als ook providers de 4G Apple Watches gaan verkopen, gaan dan alle provider winkels en online shops die Apple Watches verkopen. In alle kleuren en met veel variaties ik bandjes? Dat is nogal wat!

    Ik geloof eigenlijk niét dat Apple dit allemaal uit handen wil geven. Ik denk dat providers wel een code leveren waarmee je de 4G verbinding via de e-sim kunt activeren, en dat ze verschillende mogelijkheden in de abonnementen leveren voor (delen van) data tussen iPhone en Apple Watch, maar verder dus niet.

    En hoe gaat dat technisch. Als de Apple Watch stand alone kan bellen via het zelfde nummer, hoe gaat dat dan. Stel je voor dat jij – hardlopend of in het zwembad – wilt bellen en thuis belt iemand op het zelfde moment: hoe voorkomt de provider dat. Tegelijk bellen met een zelfde nummer kan niet. Dan moeten iPhone en Apple Watch toch contact hebben met elkaar – of het moet via de centrale voorkomen worden.

    En hoeveel mensen willen echt 4G om stand alone te kunnen bellen. Wie gaat ECHT vaak mét Apple Watch en zónder iPhone van huis en wil daar (ongetwijfeld veel!) voor betalen?

  8. Je hebt je telefoon altijd bij je, wat is precies het nut van een eigen 4G-signaal op je horloge?

    Je kan er blijkbaar niet mee bellen, iets dat wel handig was geweest. Dan kon je je telefoon bij het hardlopen thuis laten en bereikbaar blijven met enkel je horloge om je pols.

    Ok, rechtstreeks radio streamen naar je horloge tijdens het hardlopen. Maar dat is wel een erg kleine niche.

    Maar goed, Apple zal wel iets bedenken waarom het nut zou kunnen hebben.

  9. Toch echt te hopen dat er een update komt zonder 4G. Met ledscherm en snellere processor. Hier lees je niets meer over de afgelopen tijd.

  10. @Ed: De Apple Watch heeft sinds de eerste versie al een OLED scherm.

  11. Origineel geplaatst door Peabz21
    @Ed: De Apple Watch heeft sinds de eerste versie al een OLED scherm.

    Bedoelde microled scherm.

  12. Liever stoppen ze er GPS in. Lijkt mij goedkoper en vooral minder gedoe.
    Dan kan de Watch ook echt als standalone fitness watch gebruikt worden door fietsers en hardlopers

  13. Ik zie het probleem niet van het delen van het abonnement. Alles gaat via je telefoonnummer dus als het horloge via hetzelfde telefoonnummer werkt als je iPhone gaan data en minuten neem ik aan gewoon van dezelfde bundel af. Apart abo voor de Apple watch zou ik erg vreemd vinden.
    Ook het puntje iPhone thuis en horloge om met hardlopen en dan gebeld worden zal geen probleem zijn, alles staat immers via de cloud verbonden welk toestel je het gesprek ook mee voert.

  14. @max: Watch 2 bevat al GPS 🙂
    Voor hardlopen en fietsen is een 4G watch mogelijk interessant, hoef je je telefoon niet meer mee en kan je toch bellen in geval van nood.

    (zijn er nog andere hardlopers/fietsers op deze site die al liepen voordat mobiele telefoons bestonden, dat we dat toen durfde 😉 )

    Ik hoop dat ze het overzetten van Muziek naar je watch verbeteren. Duurt nu krankzinnig lang en je kan maar 1 playlist overzetten.

  15. Standalone notificaties krijgen en berichten sturen is toch best interessant. Realtime weer en andere info likt me ook handig. Ik zie alleen maar functionele voordelen behalve de hit op batterij en portemonnee

  16. Origineel geplaatst door Rick
    Allemaal leuk en aardig maar dit gaat natuurlijk flink wat batterij opslurpen, buiten dat ga ik never nooit extra betalen om internet op me klokje te hebben.

    Ik hou het bij de watch 2, draag deze enkel met sporten en heb ten alle tijden zoiezo mijn telefoon bij me.

    Sommige mensen hebben ook nog genoeg aan de iPhone 4s. Gek he!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.