Reacties voor: ‘Nieuwe Apple TV minder revolutionair dan gehoopt’

Apple is in gesprek met kabelbedrijven voor de nieuwe Apple TV, en is daarmee minder ambitieus dan eerst gedacht met de televisieplannen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Een beetje een universele titel “minder revolutionair dan gehoopt” Dat kan bij elke aankondiging van een eventueel nieuw product van Apple komen te staan. Door sites als deze wordt de hoop alleen maar opgeklopt, en tja…als het er dan uiteindelijk komt, valt het tegen.

  2. Met alle respect, maar dit is wel het verschil tussen Steve Jobs en Tim Cook.
    Steve was zo’n iemand die dan voet bij stuk hield, met z’n vuist op tafel sloeg en het hem niet uit kon maken wat de rest dacht (zie bijv. het hele iTunes verhaal).

    Ik merk wel dat Tim hier toch wat terughoudender in is.
    In principe is dat eigenlijk ook wel verstandiger maar met die koppige aanpak van Steve kregen ze uiteindelijk toch altijd meer voor elkaar.

  3. Ik hoop ten zeerste dat Apple de FireCore Infuse app op die nieuwe Apple TV toelaat. 😉

  4. @Referix: Dat is dus precies wat ik ook wilde zeggen.

  5. Ik hoop dat ze RTL gemist en dat soort app’s toelaten ik zit zwaart te twijfelen of ik mijn apple tv verkoop omdat ik meer gebruik maak van mijn Boxee Box

  6. Ja, hopelijk is hij te jailbreaken. Apple TV met xbmc werkt perfect! Maar ik denk dat Apple de boel goed dichttimmert, dus ik zal hem niet kopen.

  7. @maartenv1: Zolang ze maar betere producten blijven maken dan de concurrentie is het goed.

  8. Het lijkt er op dat Apple ineens de hete adem van Google in de nek voelt.
    Diens Chromecast is wel wat anders dan de Apple TV maar voor content aanbieders veel makkelijker benaderbaar dan Apple TV.
    Als gebruiker vind ik dat ze het naast elkaar prima doen, ik gebruik ze dan ook voor verschillende toepassingen.

  9. Origineel geplaatst door willem vr
    Ja, hopelijk is hij te jailbreaken. Apple TV met xbmc werkt perfect! Maar ik denk dat Apple de boel goed dichttimmert, dus ik zal hem niet kopen.

    Wellicht is JB niet meer nodig. Je weet niet waar ze mee zullen komen. Maar als jij bedoelt:”Ik hoop dat Apple toestaat dat ik mijn van het web gedownloade .avi en .MKV bestanden mag afspelen”, denk ik dat je zal worden teleurgesteld.

  10. Nou dat is een dikke faal dan!
    Alleen de laatste 5 afleveringen?!
    Zo stappen mensen natuurlijk niet af van even een torrentje binnenhalen met het hele seizoen van een serie!

    Ik wil gewoon zodra iets in de USA is uitgezonden het beschikbaar hebben en als ik iets nieuws ontdek alle afleveringen kunnen zien en daar wil ik best wat voor betalen, zolang dit niet kan hou ik het voorlopig maar even bij de piratenbaai 😛

  11. Misschien een AppStore zodat bijvoorbeeld Ziggo een app kan uitbrengen. Op de iphone en ipad werkt het perfect!

  12. @bennebroek: En dan waar komt de content van?
    Niet van de ziggo servers. Want nu word alles met 1 stream aangeboden in het land. En een multicast delivery netwerk zullen ze wel niet achter de hand hebben want het levert nu geen geld op.

    Kijk maar eens naar Netflix, al snel word het een pain in the ass voor providers omdat iedereen afzonderlijk zaken streamen.

    Als ziggo echt een app uitbrengt voor een TV waar de klant dan ook dedicated gebruik van maakt dan zullen de providers grote stappen moeten nemen.

    Alles moet op de schop. De impact is groot, ik denk dat Apple daar ook op wacht want het netwerk moet het ook aankunnen.

  13. @Referix: Ik word hier toch wel een beetje moe van. Alsof Steve Jobs werkelijk álles bepaalde en ook overal het laatste woord in had en Tim Cook helemaal niet.
    Apple is een gigantisch bedrijf met verschillende divisies, en per divisie een aantal creatieve en intelligente beslissers. En het zijn dié mensen die uiteindelijk bepalen wat er in een product wel of niet komt.
    Mensen als Tim Cook en Steve Jobs zetten de grote lijnen uit, maar worden hierbij ondersteund (en indien nodig teruggefloten) door die beslissers.
    Steve Jobs was inderdaad wat dominanter, maar had uiteindelijk ook niet alles te vertellen, wel veel…

  14. Ik ben bang dat als er tv content beschikbaar komt, de vaste internetprijzen ook de lucht in gaan schieten (zie ook mobiel)

  15. Als er een app store komt kun je eigenlijk alles. Zenders kunnen dan live app’s uitbrengen of uitzending gemist etc..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.