Reacties voor: Nieuwe Apple TV in eerste helft 2014, mogelijk met apps en games

Er komt een nieuwe Apple TV in de eerste helft van 2014. Die beschikt mogelijk over een App Store voor apps en game van derden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 20 reacties

  1. Kan/zal je ook Apps en games op de 3e generatie kunnen spelen ? Heb net eentje gekocht..

  2. Ik denk dat het toestaan van apps de kans op een jailbreak vergroot aangezien er via apps kwetsbaarheden en bugs gevonden kunnen worden.

  3. Ik vind de mogelijkheden voor de apple tv nog klein en ik vond dat er een app store ontbrak. Als er echt een app store voor gaat komen ga ik er een kopen.

  4. @bram: Ik denk het wel. Volgens mij zal het gaan als de iPhone. I4S kan ook naar IOS7 updaten dus de ATV3 kan volgens mij ook naar deze nieuwere OS updaten. Behalve als ze nieuwe eigenschappen die nodig zijn om apps te draaidn toevoegen aan ATV4. Dan vrees ik dat je deze update zal missen. Zou een grote blunder zijn aan de ene kant, maar als die upgrade van ATV echt nodig is om apps te draaien…

  5. Kopen dan maar heb toch een 2e ATV nodig

  6. Wat moet je hier nou van zeggen… leuk, maar véél te laat.
    Inmiddels zijn veel mensen (waaronder ik) naar een goedkoper en veelzijdiger mediacenter overgestapt, zoals een Android of Raspberry Pi met XBMC.

  7. @Roel: Ik ook, nu de ultieme geautomatiseerde mediaplayer staan met Xbmc als front-end, plex als streamer voor buiten huis op de iphone m’n films benaderen, Sickbeard, couchpotato, transmission, sabnzbd, htpc manager, webserver, alles erop en eraan. Altijd de nieuwste films en series instant, Apple had hier eerder mee moeten zijn.

  8. Als er een komt dan schaf ik hem gelijk aan 😀 Dan zet ik de Gen 3 wel op de slaapkamer 😛

  9. Voor mijnsite echt nodig, ik heb een atv2 en er atv3 en ik kan er alles mee, wat ik wil, en mocht ik spelletjes willen doen, kan het ook nog met mirtoring, het enige waar ik benieuwd naar ben is de eventuele invoermethode .. Ik verwacht daarveigenlijl ook nog wel een interactie van de iwatch bij tzt..

  10. Boeiend! Ik heb nu al een XBOX ONE waaraan ik via de HDMI in mijn AppleTv heb gekoppeld.

    Ultimate setup!

  11. @Richard: serieus?
    Ik Ben wel geïnteresseerd hoe dat werkt.
    Please tel me more

  12. enige maanden geleden heb ik een 3de gen gekocht. Het viel me zwaar tegen wat de mogelijkheden waren. Zelfs het koppelen met mijn nas is een probleem. Het wordt dus hoog tijd dat ze aanvullingen gaan doen. Op dit moment is een 2de gen beter met een jailbreak

  13. Ik ben benieuwd!

    Heb nu een 3de generatie. Icm Itunes match werkt het heerlijk om je muziek in goede kwaliteit op je stereo te krijgen. Ook als radio-speler doet hij het prima (met apps als TuneIn). Verder af en toe een youtube-filmpje, maar het meest wordt hij gebruikt icm XBMC op de jailbroken iPad.

    Conclusie, een jailbreak zou idd geweldig zijn, omdat het de mogelijkheden uitbreidt (XBMC, Nas, etc), maar ik ben er in de huidige vorm al zeer tevreden over 🙂

  14. Zucht…
    Volgens Apple was ATV een hobby en zou er ooit eens een echte interactieve TV komen met Siri
    Daarmee zou het bedrijf zich opnieuw op de kaart zetten.
    Maar die is er dus gewoon niet.
    Siri zit kennelijk al helemaal op een dood spoor

  15. Lijkt me heel logisch dat ze hem dezelfde power/processor als een iPad air gaan geven. En dan met de reguliere iOS 7 erop en bundelen met goede gamecontrolers en je hebt een heel interessant gameplatform en een hele nieuwe doelgroep/markt.
    Games op je TV spelen voor €0,89 tot maximaal €10 op een apparaat wat (ze ullen hem wat duurder moeten maken) €299 kost , dat is een stevige alternatief voor XBox en PS…. Daarnaast zou dit wel eens de genadeslag voor Nintendo kunnen worden.

  16. @Richard: Wat is het grote voordeel hiervan dan?

  17. Hopelijk word ie ook wat rapper. Films streamen van 20 GB verloopt bij mij nooit heel soepel of zelfs helemaal niet. Aan m’n internet snelheid ligt het in ieder geval niet.

  18. Mijn vriend heeft er ene en het is een heel mooi apparaat.
    Maar niet voor mij zolang hij geen andere formaten ondersteunt en wat ik zeker mis is de aansluiting van een hd.
    Want iedere keer mijn imac opstarten (ik heb geen iphone of ipad) om te streamen zie ik ook niet zitten…

  19. Dit zou betekenen dat ze te koop komen te staan vanaf 200 euro ivm opslag geheugen 16GB-32GB-64GB.
    Apple kennende elke stap 100 euro duurder

  20. Het zal eens tijd worden. 🙂 De Apple TV heeft al jaren een enorme potentie. Er zit nu al genoeg rekenkracht in om er een compleet mediastation van te maken. Ik gebruik momenteel bijna alleen mijn Apple TV (Netflix), tv tuner staat standaard uit. Maar het zou top zijn als ik er ook native MKV’s of AVI’s mee zou kunnen afspelen. En een redesign van de afstandsbediening zou ook fijn zijn, een paar extra knopjes, vooral voor de navigatie.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.