Reacties voor: ‘Nieuwe Apple TV krijgt afstandsbediening met bewegingssensor’

De Apple TV krijgt een afstandsbediening met bewegingssensoren, zo
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Nu maar hopen dat we die  TV echt eens te zien krijgen… Op dit product zit ik echt te wachten! Een nieuwe iPhone zien we toch ieder jaar. Wat mij wel verbaast is dat er nog geen enkel onderdeel ofzo gelekt is, misschien is de productie dan nog niet gestart?

  2. apple heeft zoveel meer patenten die ze niet gebruiken. Men grijpt echt alles aan om maar wat te roepen. De Apple tv is daar een mooi voorbeeld van. De laatste 3 jaar bij elk event zal die aangekondigd worden. Net als de eigen TV van apple. Die overigens nooit gekomen is, maar men was er 100% zeker van! Net als de afgelopen 3 jaar over de Apple tv.

    Ik ben erg benieuwd.

  3. @iphone_user: zal toch wel een keer komen?? Kunnen ze doorgaan over de auto 😜

  4. Origineel geplaatst door George
    Nu maar hopen dat we die  TV echt eens te zien krijgen… Op dit product zit ik echt te wachten! Een nieuwe iPhone zien we toch ieder jaar. Wat mij wel verbaast is dat er nog geen enkel onderdeel ofzo gelekt is, misschien is de productie dan nog niet gestart?

    Producten die echt helemaal nieuw zijn worden vaak nog niet geproduceerd tijdens de aankondiging van het product. Alleen op die manier kan Apple totale geheimhouding garanderen. Zodra er zaken gedaan worden met leveranciers van onderdelen zie je die meteen in de pers opduiken. Is ook vrijwel onmogelijk om dan nog zaken geheim te houden. Bij de iPhone zal je dat ook meer en meer zien gebeuren. Bij een heel nieuw model zal Apple de geheimhouding wat strenger willen maar probleem is dat ze ook flinke voorraden moeten produceren voor de eerste verkoopweken. Dat kan niet te lang zijn na de aankondiging van de nieuwe iPhone want direct daarna stort de verkoop in. Apple moet wel één of twee weken later met de verkoop beginnen. Je ontkomt er dan niet aan om voorraden aan te gaan leggen en lekken zijn dan onvermijdelijk.

  5. @George: of in america zelf zoals de mac pro. Was ook niets van uitgelekt.

  6. Origineel geplaatst door Tokke
    @George: of in america zelf zoals de mac pro. Was ook niets van uitgelekt.

    Maar daar is de aandacht ook veel minder op en de impact veel lager van. Degene hier die op dit moment die mac pro hebben zijn op een hand te tellen.

    Overigens duurde het daar ook nog een paar weken voordat de eerste werden uitgeleverd.

  7. Over uitlekken en leveranciers gesproken: The Apple Watch hadden zij redelijk goed ingedekt. (Of ik had even onder een steen gelegen, maar ik heb voornamelijk speculaties gelezen en gehoord) Persoonlijk denk ik dat Apple hoge ogen gaat gooien met de Apple TV. (Maar goed, ook dat is maar een speculatie)

  8. Origineel geplaatst door George
    Nu maar hopen dat we die  TV echt eens te zien krijgen… Op dit product zit ik echt te wachten! Een nieuwe iPhone zien we toch ieder jaar. Wat mij wel verbaast is dat er nog geen enkel onderdeel ofzo gelekt is, misschien is de productie dan nog niet gestart?

    Hm, de prijzen van ‘de oude’ zijn in tal van winkels – dus niet alleen bij obscure webshops – gedaald tot €65, dat is alvast een goed teken. Tenzij die ook alleen maar op de geruchten afgaan natuurlijk, in de officiële Apple Store is hij wel nog steeds op voorraad, voor de volle €79 😐

    @iCulture: Misschien een tip voor de volgende iCulture Deals? Volgens mij hebben jullie met minstens drie winkels op die lagere prijs doorverwijs-afspraken…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.