Reacties voor: Nieuwe Apple-oordopjes niet volledig compatibel met iPhone

De nieuwe Apple-oordopjes zijn binnenkort verkrijgbaar in de online Apple Store. Maar ze blijken niet volledig compatibel met de iPhone en iPhone 3G.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 26 reacties

  1. Als de microfoon en afstandsbediening het maar doen zijn ze nu besteld.
    Hoe zeker is dit, want dan ga ik volledig op jullie af!!!

  2. Er kan nog een update komen voor de iPhone 3G. De iPod Touch 4e generatie werd eerst ook niet ondersteund. Met de nieuwste software update wel.

  3. Duur, maar ik verwacht wel veel van die oordopjes.

  4. Ik vind het geluid wat de iPhone produceerd zeker geen €79 waard.
    Heb dus bij de Action in-ears gekocht voor minder dan TWEE Euro.
    En die klinken beter als bv senheizers die ik had. Ongelooflijk maar waar.

  5. Erg spectaculair is het niet omdat dit al door Apple is aangekondigd na het event welke de nieuwe oordopjes (zowel de afgebeelde in-ears als de “normale” versie zoals we die van de iPhone kennen) niet volledig compatible zijn met de iPhone en iPhone 3G. Enige wat toen en nu dus nog steeds niet werkt zijn de volume knoppen. Dit stond toen trouwens ook al in de Apple store aangegeven. Misschien dat het nieuw is dat het supportdocument het nu ook vermeldt maar of dat nou de moeite waard is om over te berichten…

  6. Kreeg laatst een mailtje van Zagg.com.
    Die hebben nu iPhone-dopjes in de aanbieding. Ik heb de gok gewaagd en ze besteld. Eens kijken of het wat is.

  7. Wat een FAIL ook weer 🙁 Stom van apple 🙁

  8. Origineel geplaatst door Destiny
    Er kan nog een update komen voor de iPhone 3G. De iPod Touch 4e generatie werd eerst ook niet ondersteund. Met de nieuwste software update wel.

    iPod Touch 4e generatie. Waar?

  9. @ beemer, ja vast joh! De iPhone heeft een hele goede sound zelfs! Ik gebruik mijn Shure SE530 er geregeld voor, en om echt te genieten zet ik er een Corda Move tussen als versterker en het klinkt ZALIG. Veel warmer dan de iPod Classic.

  10. Kheb nog altijd mijn philips SHP2000 voor 12 euro overal te krijgen… Lekker warm in de winter en prima geluid. Sterker nog, dit is m’n 2e.. De eerste had ik al 7 jaar en niet de stekker maar de boog (haarband:S? ) was een beetje versleten. Oftewel prima dingetje! 😀

    Bij in-ear voel ik me altijd zo aangerand… 😉

  11. Stom, juist voor die volume-toetsen zou ik het doen… nu zit ik steeds in mijn broekzak te graaien.

  12. Origineel geplaatst door AFG

    Origineel geplaatst door Destiny
    Er kan nog een update komen voor de iPhone 3G. De iPod Touch 4e generatie werd eerst ook niet ondersteund. Met de nieuwste software update wel.

    iPod Touch 4e generatie. Waar?

    Haha, ik zag het ook ja 🙂 Hij verwarde waarschijnlijk iPod Touch 2e generatie, en iPod ( Nano ) 4e generatie 😉

  13. Bizar eigenlijk..

    Waarom zou iemand op deze godganse planeet een microfoon nodig hebben op een iPod?

    Deze oordopjes zijn in de hemel geschapen en gezegend voor de iPhone, maar Stevie besluit dat het niet zo mag zijn. Want alléén hij zag dat het goed was.

    Ik wilde ze graag kopen in de nabije toekomst, hoewel mijn V-Moda Vibe Duo’s nog prima bevallen, blijft Apple white, toch zo heerlijk Apple white..

  14. Wachten op een software update dan…

  15. @ alexTemora

    Oh jij hebt de V-Moda’s ook? Ben ze helaas kwijt geraakt, maar wat een geluid! Moet helaas nieuwe aanschaffen, maar ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe de Apple doppen gaan klinken. Als ze net zo gaan klinken als hun vorige inears is het matig tot waardeloos.

  16. Ja maar mijn vrouw snurtk nogal dus ik vind het niet erg als de bediening niet werkt op de iPhone. Al een enorme prestatie dat de stekkertjes lang genoeg zijn..design by Apple!

  17. Ik vind het opbergsysteem van deze in ears al de moeite waard; dat geprop van m’n Vibe Duo’s in dat krappe hoesje en dan het ontknopen erna….

  18. Ook ik hoop eigenlijk dat er een update gaat komen zodat ze volledig werken op de iPhone, want dan haal ik ze direct.

  19. Ik heb net de oortjes besteld. Ze zijn compatible met de iPhone (3G) alleen de volume knopjes werken niet. Ik twijfel er niet aan dat dit met 2.2.1 opgelost gaat worden.

  20. Zei ik toch …. 😉

  21. Ik ben erg benieuwd naar de eerste reviews (geluid kwaliteit etc.) van jullie! (Hoop dat er een Topic over komt)

  22. Origineel geplaatst door peter
    …! (Hoop dat er een Topic over komt)

    Komt voor de bakker.

  23. Was al op zoek naar deze! De standaard oordopjes hebben niet zo’n mooie bass, dus t is te hopen dat t bij deze beter is!

  24. Ik ben ook net opzoek naar nieuwe dopjes (in-ear). Deze word het niet!

    Wie weet nog dopjes voor de iPhone met microfoon rond de 40 euro?

  25. Ik heb de shure SE 530, SE 420 en de SE 310 daar komt pas fantastische geluid uit! Vooral die eerste twee. En 79 euro voor duo-drivers in-ear earphones is echt niet duur hoor, ja alleen als je een krent bent. Ik ben echt benieuwd
    naar de nieuwe oortjes van Apple.

  26. Ik heb vorige week de Ultimate Ears Super.fi 4vi gekocht. Ik kan me niet voorstellen dat deze Apple in-ears beter zijn.

    Ik ben toch benieuwd naar reviews en vergelijkingen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.