Reacties voor: Nieuwe anekdotes over Apple en Steve Jobs in Fortune’s Inside Apple

Fortune heeft een interessant verhaal over de cultuur bij Apple. Inside Apple bevat diverse insider-verhalen en anekdotes over de werkwijze van Steve Jobs, zijn kijk op design, het lanceren van producten en wie invloed heeft.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. lijkt me gezellig werken daaro

  2. Tja, een beetje de evil genius die bij Apple de boel beheerst. Zolang mensen Zijn smaak kunnen waarderen gaat dat goed, maar o wee als de man uit de gratie raakt…

  3. best een triest persoontje eigenlijk.. snap zijn drang voor perfectie, maar perfectie bestaat niet mr. Jobs je kan het zo hoog mogelijk benaderen..

  4. ohnowies! Zou hij me nu ontslaan ? ohnowies!

  5. Het verklaart ook waarom Apple niet naar klanten luistert.
    Wie wil er nou niet informatie op het lockscreen. Nee, daar moet je voor jailbreaken omdat apple ook geen apps toestaat die dit kunnen.
    Liever stopt apple tijd in features die weer meer omzet moeten genereren. $$$$
    Ze vergeten dat standaard features zoals “volgende afspraken” en “new mail” voor bijna iedereen belangrijk zijn, hetzij schoollesrooster, verjaardagen of afspraken op het werk.
    Elke smartphone heeft zoiets wel, zelfs de simpele Nokia, maar niet de iPhone.

  6. dat een persoon de final beslissing neemt is juist een must, en zeker als deze persoon gedreven is en een unieke blik op design heeft.

    kijk maar naar andere designers, of het nu om kleding gaat of om industriële vormgeving.
    grote designers zijn daardoor (altijd) lastig om mee te werken, omdat het nu eenmaal om hun ontwerp gaat

    anders krijg je gewoon een tweede microsoft, wat een bij elkaar geraapt zooitje is, geen enkel product geeft/heeft het microsoft idee/gevoel, er zijn teveel partijen die hun mening en investering doordrukken.

  7. Als Jobs, om wat voor reden dan ook, volledig aftreedt dan zal je zien dat zaken als Flash support binnen no time in iOS zit.

  8. Origineel geplaatst door Apple740
    Als Jobs, om wat voor reden dan ook, volledig aftreedt dan zal je zien dat zaken als Flash support binnen no time in iOS zit.

    Flash en Steve Jobs behoren tot dezelfde generatie – beide bijna aan pensioen toe.

  9. @Vosjuh de Eerstuh: Jij bent dan ook geen perfectionist. Ikzelf kan me prima vinden in Jobs.

  10. @Apple740: En wordt Apple Sony? Nee. Ik denk dat de opvolger voor 90% geen flash op ios laat zetten. Tenzij flash een stuk lichter wordt en toegankelijker wordt voor multitouch. Dat zie ik eerder gebeuren.

  11. @sander: op android werkt het gewoon perfect? dat het op de iphone mischien wat raar is oke, maar een tablet moet zoiets toch gewoon kunnen? multitouch of niet, plugin’s moeten gewoon komen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.