Reacties voor: Nieuwe AluCube en AluPen in nieuwe kleuren

De AluPen is een populaire styluspen voor mensen die op hun scherm willen tekenen. Het ziet eruit als een klassiek zeshoekig potlood, maar dan gemaakt van aluminium. De makers hebben nu naast de zilverkleurige pen twee nieuwe kleuren toegevoegd: titanium en felroze. Daarnaast hebben ze de AluCube uitgebracht, een kubusvormig blokje om je AluPen in […]
Lees het complete artikel → Nieuwe AluCube en AluPen in nieuwe kleuren
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Dat ding vibreert zeker ook? Vandaar de roze variant?

  2. @vanHorck: geweldig XD, 2 functies in 1 😀

  3. @vanHorck: @vibrator: Echt HI-LAR-ISCH #campinghumor #sbs6 Wat een niveau zeg. Maak je die grappen ook in de sportkantine?

  4. Jammer dat deze ook geen drukgevoelige punt heeft.
    Hoop dat daar snel meer van komen, de spoeling is wel erg dun. Tekenen op je tablet wordt dan wel heel erg leuk. Aangezien de keuze wel heel erg beperkt is met drukgevoelige pennen wacht ik toch nog maar even met de aanschaf ervan.

  5. 25 Euri ? 4 Euri @ Dealextreme zal je bedoelen ….

  6. Ik heb de alupen gekocht omdat het (een van de) eerste was met een rubberen punt. Het is een fijne pen maar omdat ik veel schrijf op mijn iPad vond ik hem iets te dik. Ik heb nu de pen van bamboo en persoonlijk vind ik die fijner.

  7. Waar moet je opletten als je zo’n pen koopt?
    Heb een keer 1 aangeschaft met een rubberepunt, maar daar viel niet mee te schrijven/tekenen veel te stroef. 🙁
    Een andere pen had een soort sponsje, die was niet nauwkeurig.
    Tips,aanbeveling iemand?

  8. 1 woord “Dealextreme”

  9. @iVoon: Ik heb de Alupen gekocht maar het rubberen puntje viel er na 3 weken vanaf en is er niet meer op te prutsen. Tegenvaller dus. Voor de rest werkte het goed. Ik heb dit bij de importeur gemeld maar de service is zo slecht dat ik ben gestopt met emailen. Ik koop wel een andere van een ander merk dan “Just Mobile”. En neem mijn verlies van 25 euro.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.