Reacties voor: Nieuw muziekinstrument voor de iPhone: accomedion

Accomedion is een nieuwe applicatie van Gclue, die de eigenschappen van een harmonica en accordeon combineert. Je kunt ook in de microfoon blazen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. het is geen stuiver ward.

  2. Het lijkt (klinkt) niet eens als/op een accordeon. (ben zelf accordeonist)

  3. Nou ja het heeft wel mooie geluiden, maar het lijkt absoluut niet op een accordeon ( als dat de bedoeling was). En de prijs, dit vind ik nu eens schandalig. Kijk naar Ocarina, gitaarapps, pianoapps, … Een goede kost 80 cent tot 1,59 euro, maar twee en een halve euro: onmenselijk. Moest ik Apple kunnen contacteren en tips geven, ik zou er een max prijs van 1,59 opplakken. Moest het wat goedkoper zijn, dan zou het bij mij wel pakken. Maar nu zou ik het alleszinds niet kopen.

  4. Er zijn ook genoeg App’s die naar mijn mening onderbetaald zijn. Ocarina is een voorbeeld hiervan, en zo nog veel meer, zoals flick fishing, slotz racer, tiki towers en meer …

    Ik wil profi-app’s en daar wil ik graag wat meer aan uitgeven ! Deze App’s zijn ook uitgebreider, lopen erg soepeltjes en erg netjes uitgewerkt. Vergt veel tijd, kennis, en specialisme van meerdere mensen die eraan werken !

  5. Origineel geplaatst door Surfer
    Er zijn ook genoeg App’s die naar mijn mening onderbetaald zijn. Ocarina is een voorbeeld hiervan, en zo nog veel meer, zoals flick fishing, slotz racer, tiki towers en meer …Ik wil profi-app’s en daar wil ik graag wat meer aan uitgeven ! Deze App’s zijn ook uitgebreider, lopen erg soepeltjes en erg netjes uitgewerkt. Vergt veel tijd, kennis, en specialisme van meerdere mensen die eraan werken !

    Inderdaad, momenteel is er meer brol te koop dan iets anders. Moto Chaser kost maar 80 cent en is dik in orde, niet al te snl uitgespeeld. Toch voor die prijs. Maar de rest?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.