Reacties voor: Nieuw iPhone-thema: Amphibious (jailbreak)

Amphibious is een nieuw thema voor de iPhone, gemaakt door een Nederlander. Het thema is vanaf vandaag verkrijgbaar in Cydia.
Lees het complete artikel → Nieuw iPhone-thema: Amphibious (jailbreak)
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 35 reacties

  1. Zozo die ziet er erg cool uit vraag me alleen af wat voor functie die twitter bird op je lockscreen zal doen ^^

  2. Echt heel duidelijk lijkt het me niet! Idee is cool!

  3. Ik zou ‘m er bijna voor jailbreaken..

  4. Toch maken we een uitzondering voor het nieuwe thema Amphibious… niet alleen omdat het een knap gemaakt thema is, maar ook omdat het van een Nederlander is.

    En omdat je er ongetwijfeld een dienst mee bewijst aan een bekende. Vertel mij hoe iPhoneclub werkt. Die geintjes over jonge of Nederlandse ontwikkelaars, daar trap ik niet meer in.

  5. Leuk, maar vind het niet echt overzichtelijk. Ben van plan om een andere thema te gaan kiezen alleen moet ik nog zoeken waar ik een leuke site kan vinden met een overzicht van themas

  6. Uuhm Jaaaa NEE!
    Khoud het gewoon bij mijn eigen simple thematje
    Illumine!
    Wel respect voor hem/haar dat het zo mooi is gemaakt.

  7. @Thaur:
    een beetje nadere toelichting kan natuurlijk geen kwaad na zo een beschuldiging. Voorbeelden en feiten?..

  8. Origineel geplaatst door Thaur
    Toch maken we een uitzondering voor het nieuwe thema Amphibious… niet alleen omdat het een knap gemaakt thema is, maar ook omdat het van een Nederlander is.En omdat je er ongetwijfeld een dienst mee bewijst aan een bekende. Vertel mij hoe iPhoneclub werkt. Die geintjes over jonge of Nederlandse ontwikkelaars, daar trap ik niet meer in.

    haha en gelijk hebben ze. Ik zou me vriendn/kennissen ook zo ondersteunen. (mits dat hier gedaan is)

  9. @Ivo: Je hebt gelijk. Ik heb mijn twijfels bij de keuzes die iPhoneclub maakt. Afgezien van het feit dat het beheer helemaal zelf mag weten wat ze plaatsen (en ik gebruik de blog nog steeds om op de hoogte te blijven, al vind ik de kwaliteit van de artikelen persoonlijk vrij matig–maar hulde voor de inzet), krijg ik het idee dat er nogal scheef wordt gemeten hier en daar.

    Sommige posts zijn mijn inziens echte waardeloze keuzes en nu ben ik er niet een die daarover zeurt. Ik lees er gewoon overheen. Maar als iedere review verzoek of nieuwstip van mij wordt genegeerd zonder enige reactie (hey! Nederlandse developer met 50k+ downloads! ;)) van iPhoneclub en er worden vervolgens reviews geplaatst van apps van een *cough* “14-jarige developer” die bestaat uit een picker control en een paar samples op verschillende frequenties, ga ik nadenken.

    Dit theme lijkt op zijn minst goed in elkaar gezet te zijn. Maar die verhalen over “Nederlandse ontwikkelaars” of “14-jarige ontwikkelaar” geloof ik niet meer. Hey, als er op zijn minst wordt teruggekoppeld wat er wordt gedaan met wat wordt ingestuurd…?

    Anyway, duidelijk zo?

  10. haha en gelijk hebben ze. Ik zou me vriendn/kennissen ook zo ondersteunen. (mits dat hier gedaan is)

    Oh, best. En daarbij behoud ik uiteraard het recht om mijn mening te hebben hierover en deze te uiten op de site (mits dat hier is gedaan).

  11. Jongens.. Wat maakt het uit? Als je er problemen mee hebt dan kijk je even door je vingers en daarna geef je een positief comment bij iets wat je wel bevalt.
    Dit valt bij mij gewoon onder zeuren.

  12. @Thom: Is zo, Thom. Het irriteert aleen.

  13. Origineel geplaatst door Thaur
    En omdat je er ongetwijfeld een dienst mee bewijst aan een bekende. Vertel mij hoe iPhoneclub werkt. Die geintjes over jonge of Nederlandse ontwikkelaars, daar trap ik niet meer in.

    Dit is echt de raarste reactie die ik ooit heb gelezen. Ik heb werkelijk geen flauw idee wie er achter die nickname SoundForge schuilgaat. Maar goed, jij je mening, ik de mijne.

  14. Jongens, SO WHAT! Sommige jailbreaks mogen toch wel uitgelicht worden? Kom op hee, je kan nooit alles interessant vinden..

    Vind het verder wel een leuk thema, maar houd zelf toch meer van de standaard stijl.. Netter..

  15. Origineel geplaatst door Thaur
    Anyway, duidelijk zo?

    Tja, nou kan ik me ook inbeelden dat het natuurlijk niet makkelijk is om dag in dag uit 100+ mailtjes met tips, review, requests e.d. terug te beantwoorden. Dan kun je daar bijna iemand voor gaan aannemen.
    Vind je verhaal soms ook wat kort door de bocht. Als je niet weet hoe het er achter de schermen aan toe gaat, dan meet je zelf ook al snel scheef.

  16. @Gonny van der Zwaag: Okay, ik geloof je. Ik vind het nog steeds raar hoe sommige artikelen erdoor komen terwijl ik op anderen nooit enige reactie krijgen. Het lijkt alsof er geen lijn is te trekken op wat wordt gepubliceert op iPhoneclub. Krijgen Nederlandse ontwikkelaars nu extra aandacht zoals wordt gesuggereerd, zijn het “opmerkelijke” ontwikkelaars zoals erg jonge, of is het spur-of-the-moment? Je hoeft je niet te verklaren; ik snap het alleen soms niet meer.

  17. Ik krijg de indruk dat het er bij Ivo van Heel (Thaur) vooral om gaat dat zijn eigen fantastische Knight Rider-kloon iKITT nooit besproken is op iPhoneclub. De app is ooit terechtgekomen bij een auteur die al vrij snel weer wegging. Als Ivo gewoon even had geïnformeerd hoe het ermee stond, was alles opgelost en had hij hier niet zijn opgekropte frustraties hoeven spuien.

  18. Sjonge, waar gaat dit ook weer over. Niemand verplicht iemand om een artikel te lezen of erop te reageren. Mooi voorbeeld is de Autoweek app waar zwaar weinig op gereageerd werd (of niet Gonny?). Is dat zo erg? Soms mogen mensen hun mening wat mij betreft wel voor zich houden.

  19. @Thaurin: Wat er besproken wordt is heel erg afhankelijk van het nieuwsaanbod op een bepaald moment. Het ene moment is er weinig aanbod en pak ik de wat kleinere en onbekendere apps. Een andere keer is er heel veel nieuws en moet ik kiezen met welke ik ga beginnen. Dan sneuvelt er wel eens wat. Er zitten bij mij gewoon ook niet meer dan 17 werkuren in een dag. Alles wat de andere auteurs meepakken, is mooi meegenomen.

    Er zijn ook ontwikkelaars die het presteren om tijdens een Apple-keynote of vlak na de release van een nieuwe iPhone OS-versie hun nieuwe applicatie aan te kondigen. Dat weet je gegarandeerd dat geen enkele iPhone-website er op zo’n moment tijd voor heeft.

    Alle binnenkomende e-mail beantwoorden is al zeker een jaar onbegonnen werk; er komt gewoon teveel binnen. Jammer dan, niets aan te doen. Als we de Staatsloterij winnen wil ik best eens erover nadenken om daar iemand voor in te huren.

  20. Nou snap ik volledig dat je je (onterecht) aangevallen voelt hoor gonny maar om nou iemand met naam en toenaam te noemen (uit wraak?) vind ik toch weer wat ver gaan. het lijkt me duidelijk dat thaurin wat overhaast en uit rancune heeft gereageerd maar een wijs man heeft mij ooit eens verteld dat je daarboven hoort te staan (ok ok het was JP :P)
    nou elkaar gewoon een dikke knuffel geven en sorry zeggen potverdorie!

  21. *Geeft Sjowol een dikke knuffel*

    Lockscreen ziet er wel gaaf uit! Misschien download ik ‘m wel!

  22. Misschien wel een leuk idee om wekelijks aan het einde van de week een soort Thema top 3 op iphoneclub te zetten. Ik vind het namelijk wel een leuk initiatief dat dit behandeld word.

  23. Thaur valt Gonnie aan op haar integriteit en snap daarom heel goed de reactie van gonnie. Zou hetzelfde gedaan. @Gonnie, bedankt voor alle reviews. Lees ze met veel plezier. @Thaur: nog een keer een mailtje sturen helpt soms ook om weer bovenaan de mailbox te komen 🙂 bij mij wel persoonlijk wel altijd iig.

  24. @sjowol: Sorry! *knuffel* 😉

    Gelukkig ben ik niet zo gesteld op m’n privacy, want anders had ik me misschien nog aangevallen gevoeld (net als Gonny). Ach, ik had de opmerking niet moeten maken. Dat gebeurt wel eens in een comment-sectie.

  25. Mooi, als we dan zijn uitgeknuffeld (Ruud ga weg): iemand nog een mening over het thema? Ziet er wat mij betreft cool uit. Heb hem ook ff op mijn iPhone gehad en blijft cool, maar niet erg functioneel. Dus toch maar weer terug naar mijn favoriet: matte nano.

    @Vomera: voor mooie themes moet je op het formum van Macthemes zijn : http://www.macthemes2.net/forum/viewforum.php?id=24

    Mijn persoonlijke favoriet vind is Matte Nano, die vind je op http://www.macthemes2.net/forum/viewtopic.php?id=16793626&p=1

  26. OK, OK, nog één dingetje dan @sjowol: Ivo’s naam is niet geheim, klik op Thaurin en je ziet alle contactgegevens. Punt dat ik wilde maken, is dat achter een “bezorgde lezer” met een algemene klacht vaak een heel specifiek pijnpuntje schuilgaat.

    Maar zand erover, mensen roepen wel vaker rare dingen. Ik doe gezellig mee in de group hug…

  27. Dat thema had zo gesponserd kunnen zijn door duinrell.

  28. Mooi thema! heb het geinstalleerd en na paar uur weer eraf gehaald het was mij te onduidelijk voor dagelijks gebruik!

  29. Ach leuk.. voor de kleine (5 jaar oud) Maar om met zo’n thema zelf op mijn iPhone rond te hobbelen nee hoor. een te hoog sesamstraat gehalte

  30. Ik wil hier als (mede)maker van dit thema toch even reageren.

    Ik ben inderdaad een gewone Hollandse boerenjongen die het maken van thema’s voor de iPhone als hobby uitoefend. Heb samen met een Ierse mede themer (McLovin-Irish) dit thema met veel plezier ontwikkelt. We hebben in het maken van dit thema veel energie en tijd gestoken en de reacties waren/zijn zeer enthousiast. Gezien er op de site van de iPhoneclub over het algemeen weinig aandacht wordt geschonken aan thema’s dacht ik dat het misschien wel een leuk idee was om wat aandacht te schenken aan zowel de totstandkoming (wat er zoal komt kijken voordat een thema wordt uitgebracht) als de uiteindelijke release van dit thema en heb hiervoor een verzoek bij de redactie van iPhoneclub.nl ingediend. Blijkbaar is mijn verzoek bij Gonny (die ik persoonlijk niet ken, waar ik geen enkele relatie mee heb, waar ik niet bij op school heb gezeten en waar ik geen verkering mee heb gehad) terecht gekomen en zij heeft gemeend een artikel over Amphibious te plaatsen. Ik ben haar hiervoor uiteraard zeer erkentelijk.

    Echter ik vind het zeer ongepast om nu aan haar integriteit te gaan twijfelen. Naar mijn mening is men bij de iPhoneclub zeer objectief en brengt men dagelijks uitstekende artikelen, die mij in mijn eigen moerstaal op de hoogte houden van alle ontwikkelingen voor en van de iPhone en lees ik deze met uitermate veel plezier. Uiteraard kan je niet iedereen hiermee tevreden stellen, maar gezien de hoeveelheid energie en tijd die men hierin steekt vind ik persoonlijk, ipv alsmaar te klagen en te zeiken, een compliment aan de gehele iPhoneclub.nl crew meer op zijn plaats!!!

    Dat gezegd hebbende…..Knuffel en Back on topic! 😉

  31. Doet me denken aan het Picnic thema maar die is leuker.

  32. niet alleen omdat het een knap gemaakt thema is

    Als ik even snel kijk naar de plaatjes en de gegeven link zie ik niet iets “knap gemaakts”. Hiermee wil ik niet zeggen dat ik het bagger vind, maar wat is er zo speciaal als ik vragen mag?

  33. waarom zijn er mensen die hier tegen zijn !
    ik vind het super en vind dat jullie dit vaker moeten doen !
    ga het meteen eens uitproberen het thema !

  34. Origineel geplaatst door SoundForge
    Gonny (die ik persoonlijk niet ken, waar ik geen enkele relatie mee heb, waar ik niet bij op school heb gezeten en waar ik [b]geen verkering mee heb gehad[/b])

    Leugens!! 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.