Reacties voor: Nieuw iPhone-concept toont iOS 7 op 4,3-inch scherm

ADR Studios heeft een concept van de iPhone 6 gemaakt met een 4.3-inch scherm, 18 megapixelcamera en iOS 7.
Lees het complete artikel → Nieuw iPhone-concept toont iOS 7 op 4,3-inch scherm

Reacties: 27 reacties

  1. Ziet er verre van verkeerd uit!

  2. Ziet erg vet uit. Vind alleen niet zo mooi dat die witte aan de voorzijde boven zwart is en onder het scherm wit.

  3. Groter scherm is te gek zolang de afmetingen van de telefoon maar niet groter worden dan de iPhone 5.
    Want mn 4s wil ik volgend jaar mischien wel vervangen!!

  4. Als ze daadwerkelijk een groter scherm gaan maken gaat het zeker niet 4,3 inch worden. Een schermformaat die in de afgelopen jaren veelvuldig is gebruikt door Android. Apple kiest altijd afwijkende formaten. De meerwaarde van 4,3 t.o.v. 4 inch ontgaat mij ook.

  5. Nog een beetje van de bovenkant af, scherm nog ietsje groter en het logo niet aan de voorkant en je hebt een prachtige telefoon. Dit had dan de iphone 5 moeten worden.

    Dit is veel mooier dan dat gebogen glas concept.

  6. Dat is dus wat ik wil; die zwarte randen moeten idd weg, dat is niet zo mooi en als je die kakranden weg doet dan krijg je meer scherm enz…Veel beter.
    Ik hoop het maar vrees ervoor.

  7. Vindt het er niet uitzien!
    Als die zo gaat worden sla ik hen direct over. Bah

  8. iMac Phone! Geweldig man 🙂

  9. Hij ziet er echt mooi uit

  10. De zwarte versie heeft weinig weg van een iPhone, op afstand lijkt het meer een Android phone.

    Echter de witte versie ziet er strak uit en past goed bij de Mac.

  11. Lijkt op een iMac zo met de witte onderkant. Is 4,3″ in een 16:9 of 16:10 verhouding te proppen? Als dat kan zou de scherm maat best wel een kunnen kloppen.

  12. ze zouden de boven en onderste rand subtiel moeten doen oplichten met hetgene dat op dat moment op het display vertoont wordt. Beetje zoals ambilight van philips.Weliswaar uitschakelaar voor degene die dit niet wensen.

  13. Ziet er strak uit, vind vooral dat het logo onderop de voorkant er vet uit ziet.

  14. Tja zou dat wel werken zo’n scherm van rand tot rand? Raak je dan niet snel het scherm aan met de vingers waamee je het toestel omklemt?

    En “Make it better”? “Luminous Time”? Nou van marketing heeft ie weinig kaas gegeten haha. Hoezo moet ík die telefoon beter gaan maken 😀 En wtf is luminous? Spreekt niet echt aan.

  15. Hmm, de 18 MP camera is een beetje goedkoop, niemand heeft iets aan dat formaat foto met de huidige lichtsensor. Doe mij maar een grotere lichtsensor, en een lens die gewoon echt groothoek is, en niet dat fake-fisheye-distort wat er nu overheen zit.

  16. Ik vind hem niet mooi
    Bij de witte iPhone heb je boven zwart en onder wit dat zou een kleur moeten zijn.
    Wel een mooi groot scherm.

  17. Prachtig toestel! Het enige wat ik minder vind is de apple als homeknop, daar kunnen ze beter een gewone knop laten staan. Maar voor de rest een mooi ontwerp.

  18. @Martijn: waarschijnlijk is dat bij dit concept niet de homeknop 🙂

  19. Denk dat het alleen het logo is en dat de nieuwe iPhone geen Homeknop meer heeft.

  20. Ziet er aardig uit; totdat je m in je hand hebt… tenminste àls je hem al vast kunt houden; afhankelijk van t formaat hand wat je hebt.
    Ik vind die 4,3 dingen verre van handig; een soort ipad mini aan je oor…. geen gezicht en lijkt me totaal niet praktisch.
    Met 1 hand bedienen is er nauwelijks meer bij, en in je broekzak past ie al helemaal niet meer tenzij je standaard een cargopant draagt

  21. Als we de 3Gs en 4s mogen geloven zal de komende iPhone vrij weinig tot niks van het uiterlijk afwijken van het laatst uitgekomen model.

  22. Volgens mij heeft Apple tijdens WWDC de nieuwe iPhone al laten zien! foto

  23. Ik hoop de iOS 7 goed op de 4 draait, want dan wil ik volgend jaar best ergens op een vrijdagochtend in België in de rij staan voor een iPhone 6.

    Dan heb je gewoon 4 jaar met je toestel gedaan. Vind het best een compliment waard. Veel telefoons vielen uit elkaar na 1,5 jaar intensief gebruik.

    Maar de iPhone 4 niet hoor, volgens mij met correct gebruik werkt de boel over 5 jaar nog steeds.

  24. Ziet er echt mooi uit! Maar ik zou bij die ene de bovenkant ook in het aluminium doen. Dan is hij echt prachtig.
    Ik hoop dat de iPhone 6 er zo gaat uitzien, want dan koop ik hem meteen!

  25. @brabo: ik heb een iPhone 4 met iOS 7 beta en het werkt goed.

  26. Origineel geplaatst door Teebee
    Ziet er aardig uit; totdat je m in je hand hebt… tenminste àls je hem al vast kunt houden; afhankelijk van t formaat hand wat je hebt.
    Ik vind die 4,3 dingen verre van handig; een soort ipad mini aan je oor…. geen gezicht en lijkt me totaal niet praktisch.
    Met 1 hand bedienen is er nauwelijks meer bij, en in je broekzak past ie al helemaal niet meer tenzij je standaard een cargopant draagt

    Prachtig toestel! Als dit de nieuwe iPhone wordt dan stap ik weer over naar de iPhone. Ik heb recent mijn iPhone 5 ingeruild voor een HTC One. Ik heb de HTC genomen vanwege het grotere scherm (en natuurlijk de zeer goede recensies). De HTC is inderdaad een prachtige telefoon, naar mijn mening een grote concurrent voor de iPhone. Ik heb behoorlijk kleine handen maar vind de HTC (met 4,7 inch scherm) toch redelijk goed te bedienen. Van belang is de grip die je hebt op het toestel. Net zoals de iPhone is de HTC behoorlijk glad. Om goed grip te hebben moet je dus een goede case om het toestel doen. Dan is ook de HTC goed te bedienen. De HTC stop je inderdaad niet even in je broekzak, of je moet ‘ staand’ door het leven gaan. Maar ik draag mijn telefoons trouwens toch nooit in mijn broekzak. Zoals gezegd zou ik teruggaan naar de iPhone als er een versie met groter scherm uitkomt. Niet omdat de HTC One mij niet bevalt. Integendeel! Een prachtige degelijke goedwerkende telefoon. Alleen ben ik volledig voorzien van Apple in huis. En Apple werkt nu eenmaal soepelere met Apple dan met andere software…

  27. Origineel geplaatst door Teebee
    Ziet er aardig uit; totdat je m in je hand hebt… tenminste àls je hem al vast kunt houden; afhankelijk van t formaat hand wat je hebt.
    Ik vind die 4,3 dingen verre van handig; een soort ipad mini aan je oor…. geen gezicht en lijkt me totaal niet praktisch.
    Met 1 hand bedienen is er nauwelijks meer bij, en in je broekzak past ie al helemaal niet meer tenzij je standaard een cargopant draagt

    Wen reactie voor als Overdrijven je ding is. 4,3″ is absoluut niet te groot, je moet wel hele kleine handjes hebben wil je dat niet vast kunnen houden.

    Iedereen vind dat kleine rotscherm van de iPhone5 nu ideaal maar als er straks een grotere komt is toch iedere Fatboy weer enthousiast. Een jaartje gelezen was 3,5″ nog de ideale maat voor de Fatboy.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.