Reacties voor: Nieuw iPad-reclamefilmpje legt vele functies uit

Apple heeft een promofilmpje van de iPad gemaakt, waarin de vele mogelijkheden worden uitgelegd.
Lees het complete artikel → Nieuw iPad-reclamefilmpje legt vele functies uit
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Leuk filmpje! Jammer dat ze zoiets niet op de Nederlandse televisie uitzenden 🙂

  2. Leuk filmpje met leuke muziekkeuze. Komen deze filmpjes ook in Nederland als hier ooit een officiële Apple Store zou gaan komen?

  3. Starwalk is echt een leuk programma voor een onbewolkte avond/nacht. Je typt het sterrenbeeld in die je zoekt en het programma wijst je de richting aan. Probeer dit maar eens met een laptop of netbook.

  4. Vaag dat The Elements, dat best aan de prijs is met zijn 11 euro, inhoudelijk grafisch helemaal super is. Maar een foeilelijk icoontje heeft. (Zoiets zou je in een volgende iOS versie zelf moeten kunnen wijzigen…)

    Weet iemand welke app dat schoolbord is? In dat filmpje zie je iemand erop rekenen…

  5. @Arjan: cool dit ga ik wel eens proberen. Zag er het nut niet zo van in maar nu ik de commercial zie en jouw uitleg wel!

    Daarnaast zijn dit soort commercials altijd wel goed. Lekker to the point en het laat het product voor zichzelf spreken. Inderdaad jammer dat wij in Nederland deze reclames niet zien.

    @@_Florens:

    Wellicht als er een Apple Store komt dat ze dan ook officieel gaan adverteren…

  6. Origineel geplaatst door Vince
    Vaag dat The Elements, dat best aan de prijs is met zijn 11 euro, inhoudelijk grafisch helemaal super is. Maar een foeilelijk icoontje heeft. (Zoiets zou je in een volgende iOS versie zelf moeten kunnen wijzigen…)Weet iemand welke app dat schoolbord is? In dat filmpje zie je iemand erop rekenen…

    De reden dat het best stevig geprijsd is is de grote hoeveelheid informatie (tekst, foto’s en graphics) die de app te bieden heeft. Het is de digitale versie van een boek van dezelfde auteur.

  7. The Elements is het geld op zich wel waard, maar de ruimte die het inneemt niet. 2 GB! Dan vul ik m’n iPad liever met andere dingen, en als gezegd is het icoon echt te lelijk om naar te kijken. Maar de app, goeiemorgen wat mooi!

  8. Origineel geplaatst door Vince
    Weet iemand welke app dat schoolbord is? In dat filmpje zie je iemand erop rekenen…

    Had de zelfde vraag

  9. @GMac:
    Dat is Mathboard.
    Lijkt net of je het antwoord kan schrijven maar er zit helaas geen handschriftherkenning op. Je moet het antwooord dus nog steeds invullen via een soort calculator.

    Waar blijft handschriftherkenning eigenlijk?

  10. Die starwalk is gewoon te gek

  11. Idd, wist Niet dat er een HD versie van was: meteen ff downloaden 😀

  12. @Attaboy App Writepad heeft handschrifterkenning

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.