Reacties voor: Nieuw iOS 7-design van WhatsApp in video’s te zien

Meerdere YouTube-video's tonen het iOS 7-design van WhatsApp. De Duitstalige video's lopen door de schermen heen en tonen het design.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 70 reacties

  1. hij mag van mij vanavond of morgen komen hoor, zit nu al zo lang te wachten. De whatsapp die er nu is past gewoon totaal niet bij ios 7. Slecht hoor zo lang op zich laten wachten.

  2. Ik vind het echt te lelijk voor woorden. En dat duurt maanden lang om te maken?

  3. Iedere week wordt gezegd dat hij eraan komt . We zijn inmiddels maanden verder sinds ios7 en nog geen ge-update versie van whatsapp

  4. Ik had liever gehad dat ze de kleuren die er nu zijn gwn t zelfde bleven alleen dan in een iOS 7 design dus dat de balk bovenin gewoon blauw bleef en vind die nieuwe tekstballonen ook niet heel mooi zit te twijfelen of ik hem wel ga updaten

  5. Het duurt idd wel een beetje lang. Mar ik ben blij dat ze het helemaal kapot testen voordat ze hem uitbrengen. Ik gebruik de app elke dag. En hij doet het prima. Alleen het uiterlijk mag wat aangepast worden. Voor de rest ben ik prima te vrede over de app.

  6. En nu ook hopen dat er een apart icoon komt voor groepen? Dat je die dus ook apart kunt zien.. Zou een uitkomst zijn, maar denk niet dat het er in zit?

  7. Mag hij nu ook wel eens komen, ziet er niet meer uit bij iOS 7 en werkt helemaal niet naar behoren op mijn 4S..

  8. Vreemd dat ze niet wat van hun eigen huisstijl kleuren gebruiken.. De balk bovenaan kon toch makkelijk groen zijn ipv blauw.

  9. Toen ik net iPhoneclub opende, dacht ik meteen gezien de afbeelding ‘Yes, de update is er!’, maar helaas 😛

  10. Precies! Boven groen, die onderste balk zwart. Zou er al veel beter uitzien.

  11. Origineel geplaatst door GastonM
    Toen ik net iPhoneclub opende, dacht ik meteen gezien de afbeelding ‘Yes, de update is er!’, maar helaas

    Dacht t zelfde f hahaha

  12. Heb echt iets zovan, leven ze daar bij WhatsApp nou onder een steen? Heb het gevoel alsof iOS 8 nog eerder uitkomt. Traagste ontwikkeling ooit. HUP nu hierkomen die app

  13. Kunnen die gasten dan niet op zn minst een indicatie geven van wanneer die update uit komt?

  14. Volgens een beta tester, komt hij deze week op zeker 😀

  15. Laat nou maar komen, we wachten al lang genoeg

  16. Origineel geplaatst door dave
    Volgens een beta tester, komt hij deze week op zeker

    Inderdaad, van 2 beta testers al bevestigd (twitter). Kan elk moment live komen.

  17. Hopelijk zijn de crashes ook gefixt want als ik groeps-symbool verander crasht ie

    En ik kan nu een aantal groepen niet meer want dan crasht ie ook

  18. Pfoe. iOS 8 bijna in de beta(overdreven;p) en Whatsapp komt nog eens met een update

  19. Jammer al dat wit, had liever groen gezien..

  20. Is allemaal wel leuk en aardig al die screenshots en nu video’s
    Wat heb ik daaraan????
    Geef hem nou maar is vrij!!!!!
    Snap niet dat het zolang moet duren.
    Meeste App’s zijn al voor iOS 7 behalve whatsapp pffffff……
    iOS 7 is er zowat alweer 2mnd

    GOOI HEM IN DE APPSTORE!!!!!

  21. Het is best wel schandalig dat ze er zo lang over doen zeg. UI naar iOS7 standaard veranderen… Dat hadden ze in juni al kunnen doen..

    Maar goed in hoop dat ze hem nu eindelijk uitbrengen..

    Bug free zal het toch niet zijn al testen ze hem 10 jaar lang

  22. Verschrikkelijk saaie basic-upgrade. Maar heel weinig iOS7 stijliconen overgenomen, de ronde profielfoto’s, de grote kleurige chat-bubbles. Het is dat Whatsapp hier de standaard is in Nederland, maar wat lopen die gasten te kutten qua updates zeg.

  23. In de tijd dat whatsapp erover doet om een design te updaten (wat voornamelijk gewoon xcode openen en kleine bugjes fixen) kan een eenling de hele applicatie herschrijven.

  24. Origineel geplaatst door dave
    Dacht t zelfde f hahaha

    Irriteert me echt dat het zo lang duurt

  25. Lang wachten en dan zo een LELIJKE resultaat

  26. Origineel geplaatst door GastonM
    Toen ik net iPhoneclub opende, dacht ik meteen gezien de afbeelding ‘Yes, de update is er!’, maar helaas 😛

    Ik had precies t zelfde

  27. Deze week? Vandaag is al de laatste werkdag voor WhatsApp :p

  28. @Jordy: Denk dat het al is ingediend bij Apple… Zal wel in het keuringsproces zitten nu.

  29. Ik zie niets nieuws? 😛 en nog steeds dezelfde lelijke achtergronden. Ik wacht nog op https://heml.is.

  30. Ik vind het helaas erg teleurstellend. Dit is niet vernieuwend. Ik had liever gehad dat het meer op dit concept had geleken. Als WhatsApp niets doet en de concurrenten als Facebook wel blijven vernieuwen kan het weleens snel afgelopen zijn met ze.

  31. @Joachim: Dat kan niet: élke app kan maar 1 icoon op het home-scherm hebben. Als het twee iconen zou krijgen, zoals bij Facebook en Facebook Messenger, dan zullen het losse apps moeten worden en dat zie ik niet gebeuren.

  32. Gewoon geduld hij werkt nu toch ook

  33. @Fedor Roovers: dit zou iedereen prachtig vinden denk ik 🙂

  34. Het is gewoon schandalig dat het zo lang duurt.
    Ze hebben alleen de iOS 7 standaard elementen erin geknald (geen eigen kleur groen b.v. niets). Iets wat ze na de aankondiging van iOS 7 in juni al meteen hadden kunnen doen. Dat is werk voor één dag. Misschien één week als je rustig aan wil doen. Dat geldt trouwens voor alle tot nu toe nog genoemde toevoegingen zoals die ringtones etc.

    Als we het dan moeten geloven testen ze de app nu maanden op bugs. Dat kunnen ze van mijn part nog 10 jaar doen maar.. bug free zal het nooit zijn. Zodra hij vrij wordt gegeven zullen meteen ook de eerste klachten binnenstromen..

    Ze hebben geluk dat ze een enorm aantal gebruikers hebben en ze weten dat ze die ook niet zomaar even snel zullen verliezen daarom doen ze ook alles op hun gemak.

  35. Het blijft mij verbazen met Whatsapp op iPhone, het is zo lelijk nu omdat het niet aansluit op iOS7, en alle bekende apps waren toch echt binnen 1 uur tot 5 dagen na uitbrengen van iOS7 uit.

    Hopelijk gaan ze niet zoals met messenger de look ook voor Android uitbrengen, deze look is mooi voor iOS7 maar niet voor Android.

    Ook grappig, alleen deze maand al 3 updates voor Whatsapp voor Android, en je krijgt ze ook veel vaker, vraag me af waarom.

    Maargoed, maanden lang bezig om even de look voor iOS7 aan te passen, professioneel hoor maar zelfs in je uppie kan dat sneller want zo ingewikkeld is dat toevallig niet, en dat weet ik van paar van mijn vrienden die voor iOS apps maken, met zo’n simpele app als Whatsapp is de look aanpassen eigenlijk peanuts.

  36. Waarom moeten we zolang wachten op zo’n ‘updatje’ van whatsapp Volgens mij was twitter in iOS 7 style eral voordat iOS 7 er was.

  37. Nou super…!!
    Mijn vraag; wat is nieuw?
    Al deze berichtgevingen om een lay-outverandering. Jammer!

  38. Wat zou ik het een geweldige stunt vinden als de ‘vernieuwde’ whatsapp zoals we hem afgelopen tijd tegenkwamen gewoon fake is en er wel een vernieuwde whatsapp uit zou komen met een heel ander uiterlijk. Helaas is dit uitgesloten. Slecht design voor de hoeveelheid tijd die ze nodig hebben gehad. Helaas gebruikt heel Nederland het dus de kans op een mooi en goed alternatief met voldoende gebruikers is minimaal. We zullen het snel gaan zien allemaal!

  39. Ben ik de enige die zich irriteert aan de ronde profilepics? :0

  40. Origineel geplaatst door blayur
    Wat zou ik het een geweldige stunt vinden als de ‘vernieuwde’ whatsapp zoals we hem afgelopen tijd tegenkwamen gewoon fake is en er wel een vernieuwde whatsapp uit zou komen met een heel ander uiterlijk.

    Daar was ik dus sinds die eerste screenshots die ergens begin deze maand uitkwamen ook op aan het hopen..
    Dacht van ok dat is zo’n basis desing (template) en dat gaan ze dan allemaal kleurrijker etc. maken.. Zoals het er in die concepten allemaal uit zag.

    Maar dat kunnen we idd vergeten. Dat zouden ze in een 100 jaar niet doen. En WhatsApp zijnde zou dat een ontwikkeling van een paar jaar zijn 😛

  41. Ik snap niet dat iedereen loopt te klagen over de snelheid van het updaten. Het werkt nu toch ook gewoon prima? Mij boeit het helemaal niets of het een ios 7 design heeft. En wat heb je aan een mooie app?? Een app moet het gewoon doen. That’s it voor mij

  42. Origineel geplaatst door thijs
    Ik snap niet dat iedereen loopt te klagen over de snelheid van het updaten. Het werkt nu toch ook gewoon prima? Mij boeit het helemaal niets of het een ios 7 design heeft. En wat heb je aan een mooie app?? Een app moet het gewoon doen. That’s it voor mij

    Je zegt het al voor JOU ja, maar je bent niet de enige op de wereld, sommige zoals IK vinden het ook belangrijk hoe het er uit ziet.

  43. Origineel geplaatst door Patryk
    Het blijft mij verbazen met Whatsapp op iPhone, het is zo lelijk nu omdat het niet aansluit op iOS7, en alle bekende apps waren toch echt binnen 1 uur tot 5 dagen na uitbrengen van iOS7 uit.

    Hopelijk gaan ze niet zoals met messenger de look ook voor Android uitbrengen, deze look is mooi voor iOS7 maar niet voor Android.

    Ook grappig, alleen deze maand al 3 updates voor Whatsapp voor Android, en je krijgt ze ook veel vaker, vraag me af waarom.

    Maargoed, maanden lang bezig om even de look voor iOS7 aan te passen, professioneel hoor maar zelfs in je uppie kan dat sneller want zo ingewikkeld is dat toevallig niet, en dat weet ik van paar van mijn vrienden die voor iOS apps maken, met zo’n simpele app als Whatsapp is de look aanpassen eigenlijk peanuts.

    Misschien is android zo crappy dat ze zoveel updates moeten uitbrengen omdat het anders niet werkt

  44. Ik vind de nieuwe look wel mooi. Helemaal in iOS 7 stile. Ik heb op mijn iPhone 5 wel dat whatsapp tijdens opstarten seconde aan het verbinden is. Is dat normaal?

  45. die makers van whatsapp willen gewoon meegaan met de hype van apple om mensen te laten wachten en geruchten rond te laten gaan… zo’n 3 maanden lang… bij apple scheelt het dat ze dan met goede producten komen.

    whatsapp komt gewoon weer met bras en een afschuwelijk design.

    -1

  46. Best triest, zo laat een update uitbrengen en dan alleen verandering in het design. Hoop stiekem wel dat er een concurrent het voor elkaar krijgt whatsapp te overtreffen en achter zich te laten.

    Zulke ‘miezerige’ update kan toch niet meer, kom bijv met een desktop versie oid.

  47. Hebben ze de hele app opnieuw ontwikkeld ofzo? Het iOS6 design omzetten naar iOS7 is in een paar uur gedaan.

  48. Geheimhoudingsverklaringen?!?

    Wie denken ze wel niet dat ze zijn? Het is gewoon een app!

    Hoogmoed gecombineerd met grootheidswaan is niet echt toekomstbestendig…

  49. Telegram is een super gaaf alternatief, maar jaaaa… Het probleem is dat niet veel mensen deze app hebben

  50. Koekoek! De week is bijna afgelopen -_____.

  51. Origineel geplaatst door ed
    Ik vind de nieuwe look wel mooi. Helemaal in iOS 7 stile. Ik heb op mijn iPhone 5 wel dat whatsapp tijdens opstarten seconde aan het verbinden is. Is dat normaal?

    Kan aan je 3G/4G verbinding liggen of wifi. Is vrij normaal, paar seconden is niet erg. Ik heb dat heel soms ook, vooral als ik over mijn FUP heen ben en nergens een wifi hotspot aanwezig is, of waar alleen 2G/Edge verbinding is op sommige plekken.

  52. Amai, blijkbaar hebben niet veel mensen hier geduld.
    Ik begrijp echt niet waarom al die mensen aan het klagen zijn, de app is voor de meeste gratis en werkt nog steeds naar behoren…

  53. Origineel geplaatst door WW
    Amai, blijkbaar hebben niet veel mensen hier geduld. Ik begrijp echt niet waarom al die mensen aan het klagen zijn, de app is voor de meeste gratis en werkt nog steeds naar behoren…

    Na 5 maanden en 20.000 updates van alle apps zijn we ons geduld wel kwijt ja, en ik weet niet hoe het bij jou zit maar bij mijn 5S werkt de app niet naar behoren, slechte push, en altijd de open ruimte bug.

  54. En nu maar hopen dat de 3GS niet vergeten wordt. Whatsapp heeft een slechte reputatie op dat gebied, de 3G werd al snel aan de kant geschoven destijds.

  55. Laat hem a.u.b vanavond maar komen!

  56. Nou het is de 23ste al nog geen update van whatsapp

  57. Origineel geplaatst door Jorn
    Origineel geplaatst door daveVolgens een beta tester, komt hij deze week op zeker Inderdaad, van 2 beta testers al bevestigd (twitter). Kan elk moment live komen.

    Geloof er niks van, eerst zien dan geloven

  58. Origineel geplaatst door Rudi: Nou het is de 23ste al nog geen update van whatsapp

    Fail inderdaad.

  59. Tonighttt.

  60. Het zal nog wel even duren

  61. We hebben al lang genoeg gewacht…

  62. Ik hoop dat die ter**ng update snel komt

  63. Ik denk volgende week ben het wachten wel een beetje zat. Jammer weer eerst lekker maken en een week wachten en nog niks.:-(

  64. Origineel geplaatst door Rudi
    Ik denk volgende week ben het wachten wel een beetje zat. Jammer weer eerst lekker maken en een week wachten en nog niks.:-(

    Ten eerste de week is nog niet om, vandaag en morgen nog. Volgens 2 developers komt hij vandaag/vannacht.

  65. Ik betwijfel of hij vandaag/vannacht nog komt… Maar laten we het beste ervan hopen…

  66. Ik zie nog geen update
    Het zal nog wel weer even gaan duren

  67. @Harm geen leven? hehe

    PS. 1e video zie ik zwart toetsenbord (chat sectie) en een witte bij andere twee video’s? Zijn dit gewoon beta’s of leuke marketingcampagne om alsnog met totaal andere uiterlijk te komen?

  68. @iSpot: Hij heeft iOS 7.1, daarin kun je het toetsenbord instellen op donker of licht.

  69. Gadverdamme, wat is dít lelijk. Ik sta echt op het punt om mijn iPhone op de grond te smijten. Gadverdamme, iOS7 is al lelijk genoeg, dan hoeft de beste app van de wereld zich niet aan te passen aan dat lelijk iOS7 gebeuren. Blij dat ik hem niet heb geüpdatet, maar zal wel in de toekomst problemen krijgen dan. Pffff, rot lekker op Whatsapp.

    Origineel geplaatst door Jandrik
    Ben ik de enige die zich irriteert aan de ronde profilepics? :0

    Nee. Je bent niet de enige.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.