Reacties voor: Nieuw innovatief concept van de iPhone 4G

Er is weer een nieuw concept verschenen van de iPhone 4G. Deze nieuwe versie heeft een duraluminium behuizing, twee speakers en twee microfoons, een breder scherm en een LED-indicator.
Lees het complete artikel โ†’ Nieuw innovatief concept van de iPhone 4G
Mike van Hoenselaar -

Reacties: 113 reacties

  1. mooi ontwerp!

  2. Zeer mooi ontwerp!

  3. Ik heb dit al getipt, maar ik ben net door t-mobile gebeld en die wouden me contract verlenging aanpraten en dan krijg ik een iPhone 3GS inplaats van mijn huidige 3G. Ik reageerde met ik wacht liever tot Apple dit jaar een nieuwe iPhone aankondigt. Daarop zei de telefonist dat ze bij een presentatie zijn geweest waar enkel verspreiders van de iphone (at&t t-mobile etc.) aanwezig waren en daar bevestigd werd dat de iphone pas in midden 2011/eind 2011 komt om deze goed te kunnen laten samenwerken met de iPad..

    zijn meer mensen gebeld? en als je gebeld wordt zeg dan dat je liever wacht tot DIT jaar een nieuwe iPhone komt.. kijken hoe ze bij jullie reageren.. Volgens mij lekt t-mobile hier een groot geheim?

  4. Die mogen ze mij direct opsturen ! ๐Ÿ™‚

  5. @Nicolai: Ik ben zojuist ook gebeld met dezelfde mededeling. Hier vertelde ze me ook dat de iPhone 4G dit jaar niet uit gaat komen. Ik zei direct dat ik de iPhone 3GS niet wilde. Hij had nog geen 5 woorden gezegd :D.

    Ik vertelde dat ze iPhoneclub.nl maar eens vaker in de gaten moesten houden :-). NIEMAND zal overstappen. Ik in ieder geval zeker niet!

  6. zegt me niets.

  7. Ben denk ik de enige tot nu toe die het dan niet mooi vind?

  8. @Mike van Hoenselaar:

    ik ook niet, maar wel balen dat we zo rete lang moeten wachten..

  9. haha ik werd ook gebeld ja, Ik antwoordde nonchalant met, ik wacht wel tot de 4g die waarschijnlijk aankomende zomer uitkomt. De Belvrouw was meteen op haar tenengetrapt

  10. Yup…ook bij mij werd dezelfde vraag gesteld en mn antwoord was zoals iedereen hier. Is het zo dat de 4G (of hoe ‘ie ook gaat heten) in 2011 komt dan graag een verlenging van een jaar aanbieden..dan zou ik er tenminste over na willen denken…

  11. hmm, is dat praatje van T-mobile niet gewoon een verkoperspraatje zodat je niet gaat wachten op de 4g en dan alsnog de 3gs neemt zodat zij er vanaf zijn?

  12. Hebben ze nou niks geleerd, je ziet steeds van die user concept iphone’s met een metalen behuizing super mooi en degelijk maar blijkbaar werkt dit niet voor een telefoon.
    Je hebt namelijk geen bereik..

    ze zijn er niet voor niks mee gestopt na de eerste generatie iphone’s

  13. Origineel geplaatst door Nicolai
    Ik heb dit al getipt, maar ik ben net door t-mobile gebeld en die wouden me contract verlenging aanpraten en dan krijg ik een iPhone 3GS inplaats van mijn huidige 3G. Ik reageerde met ik wacht liever tot Apple dit jaar een nieuwe iPhone aankondigt. Daarop zei de telefonist dat ze bij een presentatie zijn geweest waar enkel verspreiders van de iphone (at&t t-mobile etc.) aanwezig waren en daar bevestigd werd dat de iphone pas in midden 2011/eind 2011 komt om deze goed te kunnen laten samenwerken met de iPad..zijn meer mensen gebeld? en als je gebeld wordt zeg dan dat je liever wacht tot DIT jaar een nieuwe iPhone komt.. kijken hoe ze bij jullie reageren.. Volgens mij lekt t-mobile hier een groot geheim?

    Midden / eind 2011?! Da’s wel erg laat, gezien de geruchten al zo hardnekkig zijn. Tevens komt de iPad volgende maand al uit ofzo en die zal toch ook gewoon met de 3G en de 3GS goed moeten kunnen samenwerken… Lijkt me dus dikke bullcrap van T-Mobile om toch nog wat 3GSjes te verpatsen.

  14. Wat heeft die hand op de foto boven, idiote lange vingers.
    Misschien wel familie van die bel mevrouw met lange tenen.haha

  15. Mooi design. Mag er voor mij zo komen.

    Maar….. was het niet zo dat alle grote telefoon producenten, waaronder dus ook Apple, de oplaad connector via een microUSB connector zouden gaan verlopen?
    Dit is een uitspraak van de ITU (International Telecommunications Union).
    Vanaf 2012 zou de meerderheid van de producenten deze aansluiten moeten inbouwen. Maar Apple kennende zullen ze hier voorlopig nog geen gehoor aan geven en vrolijk die prullaria en uiterst gevoelige connector inbouwen.

  16. Kvind hem ook niet zo. Meer een gepimpte HTC. Maar troost, dit gaat hem in de verste verte niet worden. Ik denk dat Apple met een kleinere versie komt, i.p.v. een grotere.

  17. @skabaas:
    Ze bedenken steeds iets nieuws ๐Ÿ˜€
    Wat een bullshit t-mobile is wel de laatste die iets weet over een nieuwe iPhone.

    Volgens mij weten ze iets anders heel goed en dat is dat ze in juni niet meer de enige zijn die de nieuwe iPhone zal aanbieden. Dit zou verklaren waarom ze nu nog met zo’n smoes komen om snel nog heel veel klanten te binden voor de zomer.

  18. Model van de huidige iPhone mag van mij nog een hele tijd blijven. Net als met de iPod classic.

  19. Dit concept is misschien een wat te grote stap, maar van 3G naar 3Gs is echt nutteloos. Toen ik gebeld werd door t-mobile en vertelde dat de 3Gs veel te weinig toevoegt en dat als er dit jaar geen ‘4G’ komt, ik nog wel een jaartje sim-only verder ga, legde de verkoper uit dat er geen i150 sim only is, en de flex geen snel internet heeft. Als dat zo is, dan unlock ik wel en stap ik over naar de concurrent. Verkoper deed eigenlijk geen moeite me ergens van te overtuigen of een beter alternatief te bieden, zoals 1 jaar ipv 2 jaar of zoiets…

  20. @max:

    Hmmm je zet mij aan het denken…

    iPhoneclub: kunnen jullie hier een topic aan wijden?

  21. Ik zie dit allemaal niet gebeuren, veel van de punten zitten niet eens op de iPad, waarom wel op een nieuwe iPhone.
    – te veel knoppen in het ontwerp, niet zoals Apple dat graag ziet.
    – micro sd, verwachting nieuwe iPhone 32gb
    – nieuwe home knop, zie ontwerp iPad
    – verlichting achter log, zie iPad.
    – minijack verborgen door magneet, magneetje raak je kwijt, en onhandig.
    – flitser in het zicht, als je iets niet gebruikt, wil je het ook niet zien (zie docu objectefied met Jonathan Ive).
    Zo kan ik nog wel doorgaan….

  22. Tmobile verliest het alleenrecht op de iphones daarom willen ze mensen het contract laten verlengen door ze een gratis toestel erbij te doen, de 3GS.. Verkooppraatjes dus..!! Ik heb het nieuwe toestel nu in de handen, had zelf een 3G model en ben blij met mijn nieuwe toestelletje.. Had em binnen een week in huis (gratis en voor niets, ja ff jaartje bijtekenen that’s it haha) iPhone 4G komt denk ik pas in 2011, anders was meneer Jobs wel met wat beters gekomen tijdens de presentatie 27-01 dan de Ipad..!!

  23. Ik denk dat de 4G qua design gewoon een kleine iPad zal zijn…

  24. Ziet er prachtig uit. Maar denk eerlijk gezegd geen stilus

  25. Dit is hetzelfde wat ik zag voordat de 3gs uitkwam… De nieuwe iphone verschilt volgens mij niet veel van de huidige….

  26. Een slecht concept….

    1. Waarom 2 speakers? Mono kan prima uit 1 speaker, stereo is absoluut overdone bij iele telefoonspeakers. De positionering (veel te dicht bij elkaar) is een reden waarom stereo absoluut overbodig is.

    2. Een Micro card holder is ook ondenkbaar op dit moment. Apple zal zo veel minder verdienen op de iPhones met grote geheugens (64Gb is de verwachting), terwijl daar juist veel te verdienen valt voor Apple.

    3. Een langer scherm betekent een veranderende beeldverhouding. Absoluut niet handig, omdat de honderduizenden apps die nu beschikbaar zijn, daar niet voor gemaakt zijn. Een hogere resolutie is daarom ook niet echt zinvol, want dan moet een app ook in een hogere resolutie geschreven zijn. (anders wordt een app alleen “uitgerekt” tot deze resolutie). Zie de geringe meerwaarde van de iPad.

    4. Een 12 megapixels camera gaat ook niet gebeuren. Ten eerste is de stap 2mp -> 12mp commercieel niet verstandig (dat kan altijd nog in de volgende generatie). Ten tweede is 12mp totaal overdone bij een lens van deze grootte en kwaliteit, laat staan de afmeting van de CCD-beeldchip. Er valt amper 2mp aan pure resolutie uit zo’n priegellensje te halen, de rest is enkel interpolatie). Uiteraard kan een grotere/betere lens met fatsoenlijke chip in de toekomst zorgen dat we gsm ook als camera kunnen gebruiken (Sony Ericsson is er al verder mee), voor nu is het enkel een leuke gadget.

    5. Een hidden mini-jack met klepje/schuifje is ook niet handig. Als je oordopjes hebt ingeplugt, steekt een schuifje uit. Dit kan ergens gaat haken of afbreken. Een omlaag-klappend schuifje in de mini-jack zou een betere oplossing zijn.

    6. Nog wel een paar zaken, zoals al die ledjes (Apple = clean design, geen kerstboomfabrikant) en stereo mic.

    Samengevat ben ik niet echt enthousiast over dit concept ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

  27. Origineel geplaatst door Nicolai
    Ik heb dit al getipt, maar ik ben net door t-mobile gebeld en die wouden me contract verlenging aanpraten en dan krijg ik een iPhone 3GS inplaats van mijn huidige 3G. Ik reageerde met ik wacht liever tot Apple dit jaar een nieuwe iPhone aankondigt. Daarop zei de telefonist dat ze bij een presentatie zijn geweest waar enkel verspreiders van de iphone (at&t t-mobile etc.) aanwezig waren en daar bevestigd werd dat de iphone pas in midden 2011/eind 2011 komt om deze goed te kunnen laten samenwerken met de iPad..zijn meer mensen gebeld? en als je gebeld wordt zeg dan dat je liever wacht tot DIT jaar een nieuwe iPhone komt.. kijken hoe ze bij jullie reageren.. Volgens mij lekt t-mobile hier een groot geheim?

    Haha… Die doen ook alles om hun klanten een nieuw abbonnement aan te smeren.

  28. Ziet er goed uit.
    Vooral de optie om een applicatie 2 keer te installeren lijkt me geweldig.
    AccuWeather staat er 2 keer op ๐Ÿ˜‰

  29. Misschien begrijp ik het niet helemaal (of helemaal niet) maar hoe moet ik dit nu interpreteren? Is er een serieuze kans dat dit de Iphone 4 wordt of is het meer een wild idee van iemand hoe hij graag de Iphone 4 zou willen zien?

  30. Zal er niet intrappen!

  31. Tja. Wat moet je met dit soort concepten? Helemaal niks. Jij of ik hadden ook wat kunnen tekenen, maar ik heb echt niet de illusie dat Apple daar naar luistert. Ook niet als we er wat uit de lucht gegrepen specs bijzetten.

    Verder ben ik het met elke opmerking van Martijn hierboven eens. Ik vind het een slecht concept en nog lelijk bovendien.

  32. Lijkt het niet door de afbeelding dat hij vierkant is… Lijkt me ook niet handig met 16:9 films (balken onder en boven). Snap ik btw ook niet van de ipad.

  33. 2011 is prima, november ofzo…. ๐Ÿ™‚

  34. Ik dacht dat het volgende model iPhone in ieder geval een micro-USB ingang krijgt. Die mis ik hier.

  35. Mij hoeven ze niet te bellen van tmobile, ik zeg gelijk dat ik overstap op de concurrent alleen al vanwege de kutdekking. Ik had laatst 2 dagen 3G thuis, was het voor een test! Ze kunnen het dus wel maar het is gewoon te duur! Kut tmobile

  36. Het zou kunnen dat de iphone volgend jaar uit komt hoor. Geruchten over de ipad hebben we ook zo’n 4 jaar gehoord voordat hij er eindelijk was.
    Daarbij had Apple ooit de beloften gemaakt dat ze ieder jaar minimaal 1 nieuw hardware product zullen introduceren, en per maand een software update. Dat nieuwe hardware product is er al, dus in principe is dat al prima.

    Apple zou een ipod uit moeten brengen die heel anders is dan de iphone, maar wel voldoet aan dezelfde normen en waarden.

  37. Dit slaat toch nergens op, gaan we nu iedereen’s fantasie publiceren?

  38. Ik weet niet of dit al gemeld is, zag het zo gauw niet, maar het aantal pagina’s is op de 4G 20, ipv 16 . . .

  39. If you work out the time frame of the ipad 3g coming here in europe that would be around the same time a normal iphone would come out , steve jobs and apple would not make a risk on releasing a super iphone at that time , it would take the spotlight from the ipad and put it on the iphone , for apple this would cause sales of the ipad to crash as the question would be why buy an ipad when the iphone has the same specs ( just a screen size being the only difference ) as for t-mobile from july the loose the rights for the iphone , should a newer version come out the they would have a 2 month period where it was only on t-mobile before any other operator could offer it , t-mobile have lost total rights and this comes from a friend who works in the mobile marketing department , and he should know , it is also the reason for the current marketing action to current customers , as a press release is due soon , which would leave the network with a huge stock pile of iphones, wonder why iphoneclub missed on the news t-mobile usa is due to be sold due to poor sales and coverage

  40. Origineel geplaatst door Martijn
    3. Een langer scherm betekent een veranderende beeldverhouding. Absoluut niet handig, omdat de honderduizenden apps die nu beschikbaar zijn, daar niet voor gemaakt zijn.

    En als er nu tijdens alle applicaties een iconen rij (net zoiets als het dock in osx) zichtbaar blijft waarbij je snel kan schakelen, waarbij er altijd 3 icoontjes staan -> multitasking komt er aan.

    Pure speculatie, ik weet natuurlijk niks :).

  41. Mja ik kan ook wel ff een ontwerp maken.

  42. Potverdorie, wat een geil ontwerp.

  43. Niet echt een design om serieus te nemen. Ik verwacht geen schokkende veranderingen aan de 4e generatie iPhone.

    Wel grappig dat het in de comments al snel weer gaat over T-Mobile die krampachtig probeert 3GS’en te slijten aan 3G gebruikers.

  44. Origineel geplaatst door Peter
    Ben denk ik de enige tot nu toe die het dan niet mooi vind?

    Nope, ik ben er ook niet weg van. Doet me een beetje denken aan een design voor Sony Ericson… “clean en koud”

  45. 2011, zo tegen het eind ๐Ÿ˜‰ ik ben voor. abbo is net in gegaan! wilde nog wel wachten, maar had nog geen voorloper dus je moet wat! tot nu toe iig geen spijt van gehad… duh!

  46. Even when t-mobile loose thier rights there is a chance kpn and vodafone may not want to pay the high costs to apple to have the phone , only independant companies like belcompany would win on that one , as for the metal case on an iphone and the whole outlook from the back cover dont look very apple to me , looks like a nokia cover more than an iphone

  47. Wel lekker, kan ik een nieuwe iphone kopen als m’n huidige 3gs abo bijna afgelopen is.

  48. Ach het is een mooi ontwerp, echter de hoekigheid van deze phone lijkt mij niet prettig.

    Ledje bovenop; denk het niet. Ik geloof eerder in een oplichtend apple logo (lijkt me ook wel kewl, combineren met flash)

    12MP camera (voor een telefoon koek-koek koop dan een camera met telefoonoptie)? Tuurlijk met pijn en moeite 3MP nu. Ik schat eerder een frontfacing en misschien een 5MP

    Verwisselbare batterij, zolang de EU de verwisselactie bij de Apple stores accepteerd, echnie

    MiniUSB, niet eerder dan noodzakelijk

    De multi functionele homebutton. Top idee, maar strijdig met het touch principe.

    Mijn verwachting:
    – Heeeeel misschien oled (te duur?)
    – Dual tasking
    – Frontfacing camera (ik geloof heel sterk dat dit voor een iPad een killer app wordt, de iPhone lift dan mee. Maar hij moet eerst nog op de iPad komen ๐Ÿ™‚ )
    – Snellere proc
    – Heel heeeel misschien een SD optie, maar ook dat doet Apple pijn om het ontwerp te ontsieren. Geloof eerder dan in een standaard WifiHD (zoals de geruchten in de iPad zijn).

  49. Wow, +1 voor het ontwerp. Dit spreekt me erg aan. Als dit de beoogde opvolger wordt, doettumaar!

    Enig idee wie dit gemaakt heeft?

  50. Niet erg Apple als je het mij vraagt.

  51. Origineel geplaatst door mjvanes
    Niet erg Apple als je het mij vraagt.

    Huh? Kijk eens naar de iPad;)

  52. 4G is wel een domme naam, of heeft ie dan ook 4G internet? Dan maar 3GSi (voor de Opel fans, hehehe).

  53. wat een idiote plek voor de camera, waar hij nu zit is perfect

  54. Origineel geplaatst door Rens100
    Misschien begrijp ik het niet helemaal (of helemaal niet) maar hoe moet ik dit nu interpreteren? Is er een serieuze kans dat dit de Iphone 4 wordt of is het meer een wild idee van iemand hoe hij graag de Iphone 4 zou willen zien?

    Dit is gewoon wat iemand zelf heeft bedacht en ontworpen..eigenlijk totaal niet interessant, maar geinig om erover door te fantaseren voor sommigen..maar je moet dit niet serieus nemen.
    En ik vind het persoonlijk ook niet mooi..ben met het formaat van de Iphone tevreden..klein tikkie groter zou nog kunnen, maar van die grote dingen hoef ik ook niet.

    T-Mobile verliest denk ik inderdaad elk moment hun alleenrecht en willen nu nog snel ff wat contracten binnenslepen..alleen maar mooi deze ontwikkelingen, komt dus het alleenrecht te vervallen!

  55. Misschien dat het al gepost is, maar ik hoop dat jullie het me kunnen vergeven dat ik niet alle reacties doorgelezen heb.

    Ik vind het sowieso erg knap gemaakt maar het lijkt me niet echt reรซel bijvoorbeeld het wegwerken van de koptelefoon aansluiting, zo’n uitschuifbaar ‘dingetje’ breekt gemakkelijk af. Toch vind ik het erg leuk al deze mock-ups etc. mee te krijgen ! En dan maar hopen dat de uiteindelijke nieuwe iPhone ze allemaal overtreft ๐Ÿ˜‰

  56. iPad Nano?

  57. Wil iemand het doel van die positie van de camera een uitleggen?

  58. Ik vind dit ook geen goed concept. Het lekker van de iPhone vind ik de rondingen aan de zijkant. Zo houdt je het toestel goed vast.

    Ik wil geen extra knopjes/lichtjes/paspoes op de telefoon. Keep it simple. Waarom zou je een LEDje willen voor gemiste oproepen als dat gewoon op je scherm staat?

    Een metalen behuizing is erg mooi maar gaat niet werken in verband met het signaal dat afneemt.

    Alsjeblieft geen “flitser” op het toestel. Flitsers op mobiele telefoons zijn gimmicky. Ik heb liever een hele goede autofocus. En 5 MP zijn echt wel genoeg.

  59. @Ron

    De G staat voor Generation, dus 4G is 4th Generation. Heeft totaal niets te maken met internet.

  60. Ziet er goed uit!

  61. Lelijk. Totaal geen Apple disign look.

  62. Als hij nog maar in de tomtom houder past!!!

  63. @Tim…… Whahaha fantastische promo

    verder wel graag een flitser. Nu gaat foto’s maken in de kroeg nooit.

    Waar haalt iPhone club al deze geruchten vandaan? En wordt reรซel eens bekeken wat we wel n niet serieus moeten nemen? Voorlopig staat in alle topics dat t wel los zal lopen met elk concept war er op internet wordt gepresenteerd

  64. Origineel geplaatst door BillyT
    De G staat voor Generation, dus 4G is 4th Generation. Heeft totaal niets te maken met internet.

    Nope, er zijn wel degelijk geruchten dat Apple met een LTE-versie bezig is (dus 4G-netwerktechnologie). Persoonlijk denk ik dat de volgende geen iPhone 4G gaat heten, maar zoiets als Ron zegt: iPhone 3GSi, iPhone 3GS+.

    Origineel geplaatst door Joost
    Waar haalt iPhone club al deze geruchten vandaan? En wordt reรซel eens bekeken wat we wel n niet serieus moeten nemen? Voorlopig staat in alle topics dat t wel los zal lopen met elk concept war er op internet wordt gepresenteerd

    Je moet een onderscheid maken tussen twee dingen:
    – Concepten, dus pure fantasieรซn van ontwerpers. Daarbij is het totaal niet belangrijk of het waar of onwaar is. Het is gewoon een verzonnen hersenspinsel over hoe de volgende iPhone eruit zou kunnen zien. Als ontwerper mag je het zo gek maken als je zelf wilt. De maker geeft ook eerlijk toe dat het een creatief idee is en wekt niet de indruk dat het om een echte productafbeelding gaat.
    – Gelekte foto’s en renderings. Dit zijn afbeeldingen die wel de werkelijke iPhone moeten voorstellen. Het gerucht over de glasplaat is een voorbeeld daarvan. Bij dit soort nieuwtjes speelt wel degelijk de vraag of het wel/niet echt is.

    Omdat veel mensen moeite hebben om het verschil te zien, gebruiken we in artikelen die ‘slechts’ concepten beschrijven altijd uitdrukkingen als “fantasie van de ontwerper”, om het fantasie-aspect nog eens extra te benadrukken.

  65. @Mike van Hoenselaar:
    Was vorige week al gebeld. Heb het zelfde antwoord gegeven (hoef geen 3gs) maar mij hebben ze niet gezegd dat er dit jaar geen nieuwe iPhone zou uitkomen.

  66. Als dit hem wordt is het ook een super telefoon!

  67. Die magneet erin lijkt me niet slim voor een ding dat je samen met je bank- en andere pasjes wilt bewaren.

  68. Mockup is erg lelijk btw. Soort kermis ontwerp met ledjes lampjes en knopjes. Snap niet dat hier mensen enthousiast van worden.

    Doe maar gewoon een 3gs met 1ghz processor+BT file sharing en beter camera (HD video) en ik ben al blij eigenlijk

  69. Wat een lelijk design,
    hoop niet dat hij pas in 2011 gaat komen, wat perfect zou zijn: 22 december ๐Ÿ˜›

  70. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    Origineel geplaatst door BillyTDe G staat voor Generation, dus 4G is 4th Generation. Heeft totaal niets te maken met internet.Nope, er zijn wel degelijk geruchten dat Apple met een LTE-versie bezig is (dus 4G-netwerktechnologie). Persoonlijk denk ik dat de volgende geen iPhone 4G gaat heten, maar zoiets als Ron zegt: iPhone 3GSi, iPhone 3GS+..

    Kijk eens aan, mijn kijk nog niet eens heel erg verkeerd. iPhone 3Gti,iemand? ๐Ÿ˜›

  71. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    .. knip .. Persoonlijk denk ik dat de volgende geen iPhone 4G gaat heten, maar zoiets als Ron zegt: iPhone 3GSi, iPhone 3GS+.

    ..knip ..

    Het wordt gewoon de iPhone NG .. geen gedoe meer met nummers. En het heeft als voordeel dat je deze naam kunt blijven volhouden tot het einde der dagen! ๐Ÿ˜‰

  72. Zucht… Een paar dagen geleden stond er op iPhoneclub een bericht met de speculaties over een smaller beeldscherm, nu weer over een breder beeldscherm. We kunnen ook gewoon afwachten tot Apple de aankondiging doet ipv over elke mogelijke optie een artikel te schrijven wat nergens op gebaseerd is…

  73. Ontzettend lelijk design. Vooral die opstaande/uitpuilende rand. Nee, als dit hem gaat worden, stap ik nog liever over op de 3GS.
    Een slechte replica van de echte.

    Hij mag van mij wel iMac looks krijgen. Niet te dik, niet te zwaar, maar wel ‘metalic-proof’ bereik.

  74. @Richard:

    Het wordt gewoon de iPhone NG .. geen gedoe meer met nummers. En het heeft als voordeel dat je deze naam kunt blijven volhouden tot het einde der dagen!

    Dat heeft op zich ook wel wat inderdaad. Maar ze willen bij Apple vast aangeven dat het zich iedere keer om een nieuwe generatie/type gaat. Dus NG o.i.d. tot het einde der tijden lijkt me onwaarschijnlijk. ๐Ÿ™‚

  75. @iNerd: Verhoudingwize is dit een smaller beeldscherm, als je dan de telefoon op zijn kant houd is hij breder.

  76. En die 4 kolommen is ook zoooo 2007. 5 kolommen kan gemakkelijk ๐Ÿ˜‰ Dat is nu ook al mogelijk met een ‘truukje’ van Cydia.

  77. Ik vind hem mooi maar het is inderdaad te vierkant voor een Apple-model..
    Maar daar zal nog wel verandering inkomen..
    Ik vind de “nieuwe” HomeButton geen succes..
    Lichtgevend Apple-logo vind ik super gaaf..
    Camera zit op erg rare plek.. Dat kan beter naar boven lijkt mij.. 12MP helemaal geweldig!!
    Memory-card slot wel heel goed idee..
    Losmaken van achterkant kan ook More “Apple-ish” ๐Ÿ™‚
    Oftewel mooier ๐Ÿ˜€

  78. @Nicolai:
    Leuk dat dit wordt ontworpen maar het is hoogt onwaarschijnlijk ik ben zelfs bang dat Apple dit jaar niet uit komt met een nieuwe iPhone omdat de ipad er nu is, dit is wel erg dom want er word veel verdiend aan de iPhone en Apple zij zelf de ipad kan geen laptop of iPhone vervangen! Hopen van wel maar ik verwacht het niet rond juli wat normaal gebruikelijk is!

  79. Het is maar goed dat deze ontwerper niet bij Apple werkt. Wat een oerlelijk ontwerp zeg.

  80. @redone:
    Waarom zou Apple niet met een volgende Iphone komen..juist wel..je moest eens weten hoeveel abbo’s die 2 jaar geleden zijn aangegaan aflopen..en die verwachten allemaal een nieuwe Iphone.
    1 keer per jaar is al zo weinig..die gaan echt wel met een nieuwe Iphone komen deze zomer.

    @iNerd:
    Of je slaat dit soort artikelen over?

  81. supper mooi goed ding dan

  82. als er dit jaar geen nieuwe iphone komt word het gewoon android voor mij aangezien mn abbo afloopt en ik echt geen verouderde 3gs hoef terwijl ik een 3g heb.

    dit snapt apple ook echt wel en ze zijn heus niet zo dom om dit te laten gebeuren.

  83. 12MP helemaal geweldig!!

    Kom op jongens, alles boven de 5 mp zul je met het lensje van de iPhone echt niet meer kunnen zien. Je computerscherm is 2 mp max, je HD-tv ook. 12 mp opslaan betekent langer wachten na elke foto en meestal heb je er verder niks aan.

  84. @BillyT: onzin. De 3G was de 2de iPhone. 3G staat dus voor het netwerk (dat de eerste iphone ook niet ondersteunde.

  85. Potverdorie wat een pracht ding! doe mij die maar!!

  86. Ontzettend lelijk ding, snap echt niet hoe mensen dit mooi kunnen vinden ????

  87. Origineel geplaatst door BillyT
    http://www.youtube.com/watch?v=udlxr8t1nZM

    Volgens mij niet, want de eerste iPhone noemt men de iPhone 2G.

  88. Origineel geplaatst door Nicolai
    Ik heb dit al getipt, maar ik ben net door t-mobile gebeld en die wouden me contract verlenging aanpraten en dan krijg ik een iPhone 3GS inplaats van mijn huidige 3G. Ik reageerde met ik wacht liever tot Apple dit jaar een nieuwe iPhone aankondigt. Daarop zei de telefonist dat ze bij een presentatie zijn geweest waar enkel verspreiders van de iphone (at&t t-mobile etc.) aanwezig waren en daar bevestigd werd dat de iphone pas in midden 2011/eind 2011 komt om deze goed te kunnen laten samenwerken met de iPad..zijn meer mensen gebeld? en als je gebeld wordt zeg dan dat je liever wacht tot DIT jaar een nieuwe iPhone komt.. kijken hoe ze bij jullie reageren.. Volgens mij lekt t-mobile hier een groot geheim?

    De informatie die winkelbedienden je geven is om het grof te zeggen,WAARDELOOS!

    Zelfs kort voor de release van de 3G S wisten ze (zogezegd) van niks,sterker zelfs…
    Ik was bij switch met de vraag of de OS update die toen aangekondigd was ook alle beloofde extra features zou bevatten voor de 3G of enkel de nieuwe en ik kreeg als antwoord: De 3g IS de nieuwe! Die man was er wel heel zeker van dat er geen nieuw model te wachten stond en dat zij als Premium Reseller dit toch als eerste zou weten,moest het wel zo zijn.
    Apple liet de geruchtenmolen maar draaien en dan plots… BOEM! De 3G S!!! Beter,sneller, bla,bla,bla…

    Dus het feit is dat je je vraag evengoed bij de bakker kan stellen,die zal tenminste EERLIJK zeggen dat hij je niet kan helpen omdat ie het dan ook echt niet weet. ๐Ÿ™‚

  89. zwak van t-mobile, of van apple.
    Als t-mobile liegt is dit erg zwak van hun.
    En zou dom zijn van apple als ze het in 2011 zouden uitgeven. dat zou ervoor zorgen dat veel mensen gaan overstappen op een nieuw model, waaronder ik.

  90. Origineel geplaatst door Thomas11NL
    als er dit jaar geen nieuwe iphone komt word het gewoon android voor mij aangezien mn abbo afloopt en ik echt geen verouderde 3gs hoef terwijl ik een 3g heb.dit snapt apple ook echt wel en ze zijn heus niet zo dom om dit te laten gebeuren.

    Ja,natuurlijk want ze maken hem in de eerste plaats voor jou en Steve wil dan wel zeker weten dat de release van het nieuwe offer aan zijn grote idool Thomas11NL syncroniseerd is met diens abbo.

  91. @kevin:

    .Ja,natuurlijk want ze maken hem in de eerste plaats voor jou en Steve wil dan wel zeker weten dat de release van het nieuwe offer aan zijn grote idool Thomas11NL syncroniseerd is met diens abbo.

    LOL!!!
    En natuurlijk heb je gelijk met het vragen aan de bakker. Dit is het spel dat gespeeld wordt. Voornamelijk door Apple. Ik denk dat de dealers bewust van de domme gehouden worden?
    Ik denk echt dat er deze zomer nog wel een nieuwe op de markt komt. Gezien de eerdere releases van de modellen op resp. juni 2007/8/9 ligt het in mijn verwachtingen dat er eind juni een nieuwe in de schappen ligt. Of Steve rekening houdt met mijn verwachtingen is een tweede. ๐Ÿ˜‰

  92. Ik mis de ronde vormen van de huidige iPhone! Net niet in de style van Apple

  93. Origineel geplaatst door borgqueenx
    zwak van t-mobile, of van apple.
    Als t-mobile liegt is dit erg zwak van hun.
    En zou dom zijn van apple als ze het in 2011 zouden uitgeven. dat zou ervoor zorgen dat veel mensen gaan overstappen op een nieuw model, waaronder ik.

    Misschien is T-mobile verplicht om een x-aantal van die apparaten te laten afnemen, al dan niet contractueel? Tja, dan ga je mensen bellen. Dan staan ze min of meer met de rug tegen de muur. En een nieuw model kunnen/mogen/zullen ze dan niet promoten. Sterker nog, mensen die daar werken moeten (volgens mij) tekenen voor geheimhouding. Maar dankzij de geruchten machine neemt geen hond die 3GS meer…

  94. ik vindt het er goed uitzien maar hoe krijg je zo iets in je broekzak. Ook die ledjes en die 2 speakers staan mij niet aan. Ik wil een iphone geen mobiele disco

  95. Bad gisteren tmobile aan de lijn voor ee rekening ..enndie jonge vertelde mij dat er een nieuwe zit aan te komen voor de zomer

    Origineel geplaatst door Nicolai
    Ik heb dit al getipt, maar ik ben net door t-mobile gebeld en die wouden me contract verlenging aanpraten en dan krijg ik een iPhone 3GS inplaats van mijn huidige 3G. Ik reageerde met ik wacht liever tot Apple dit jaar een nieuwe iPhone aankondigt. Daarop zei de telefonist dat ze bij een presentatie zijn geweest waar enkel verspreiders van de iphone (at&t t-mobile etc.) aanwezig waren en daar bevestigd werd dat de iphone pas in midden 2011/eind 2011 komt om deze goed te kunnen laten samenwerken met de iPad..zijn meer mensen gebeld? en als je gebeld wordt zeg dan dat je liever wacht tot DIT jaar een nieuwe iPhone komt.. kijken hoe ze bij jullie reageren.. Volgens mij lekt t-mobile hier een groot geheim?

  96. Jongens jullie hebben het wel over een bredere telefoon dit en dat maar dan moet je op die link eronderen drukken want daar is de echte afbeelding te zien en daar is hij smaller

  97. Wow. Cool ontwerp he!
    Ben benieuwd of het ‘m ook gaat wordenโ€ฆ

  98. Daarnet een telefoniste van t-mobile aan de telefoon voor de 3gs actie. Was duidelijk geรฏrriteerd toen ik zei liever te wachten op een nieuw model. Ze zei dat het nieuwe model in Amerika was afgekeurd (??). Dat het ws eind 2011 of zelfs begin 2012 zou worden. En dat het dan nog niet zeker was dat de introductie ook in Europa zou zijn. Bijzonder veel info!

  99. Ik heb ook zojuist contact gehad, ik kon mijn abbo verlengen met 2 jaar en dan 70 euro neer moeten leggen voor een 3Gs. Ik vertelde dat ik liever wacht op een nieuwe iphone als deze of deze zomer of volgend jaar zomer komt dan overbrug ik de periode wel met een sim only. Wat ook leuk was dat ik het over een nieuwe iphone had, de verkoopster zei dat de ‘4G’ nog wel enige tijd op zich zou laten wachten en dat dit pas eind volgend jaar zou zijn. Maar ik zei nieuwe iphone, niet dat dit de 4G zou zijn. Is dit verspreken of gewoon met iedereen meepraten en ervan uit gaan dat de opvolger 4G zou heten…..

  100. Nou ik wil ieder geval geen grijze iPhone achterkant..

  101. leuk voor een LG, maar bepaald geen iphone…

  102. ben in oktober toe aan nieuwe abbo, dus heb nog geduld en wacht met spanning af, allicht is er dan ook al veel meer duidelijk…

  103. Die call center medewerkers verzinnen gewoon wat en zijn helemaal niet bij een presentatie etc. geweest.

  104. geweldig stuur maar op ๐Ÿ™‚

  105. @Mike van Hoenselaar:

    AHAHHAAHAHAH!! Ik ben daar gister ook over gebeld ๐Ÿ˜›
    Ik heb dat mens vet lang laten praten en gezegd dat ze volgende week maar weer terug mogen bellen. Mijn antwoord is toch nee, maar dat weten hun nog niet? ๐Ÿ˜€

    Ik zie dit eigenlijk wel als een grote hint ๐Ÿ˜‰

    PS: Definitely a very nice concept ๐Ÿ˜€

  106. NIEMAND zal overstappen. Ik in ieder geval zeker niet!

    Same here ๐Ÿ™‚

    Indd nice design, maar denk/weet dat dat het nooit wordt.. alleen al door die interne audio jack.

  107. Ik vind hem niet echt zo mooi.
    Eigenlijk best lelijk.

  108. No way, wahaha!! Een LED battery indicator op de iPhone, grappig! Lijkt meer op een toestel voor de chineze markt.

  109. Ik heb vorige week een T-Mobile medewerker gesproken, en zij vertelde mij dat de 4GS vlak na de zomer, hooguit eind september zal uitkomen. Alsnog heb ik mijn twijfels. Maar voor de gene die het wou weten, vlak na de zomer..

  110. Nu, als deze idd een 12 mo camera met flits zou krijgen en een uiterlijk als hierboven vermeld, dan ben ik overstag. Vooral de mogelijkheid om een SD kaart te gebruiken zou fantastisch zijn.
    Echter, Apple timmert meestal alle mogelijkheden dicht voor het gebruik van, artikelen anders dan door apple geproduceerd, en dat zal nu niet veel anders zijn. Het is wel te hopen dat men dit voor een deel overboord zet, bijvoorbeeld voor geheugenkaartjes.
    Daarnaast zal de telefoon hoogstwaarschijnlijk een USB aansluiting gaan krijgen omdat dit voor alle nieuwe mobieltjes in de EU volgens mij verplicht is gesteld.
    We wachten het af.

  111. @Nicolai:

    Hey,

    Ik heb het zelfde telefoontje gehad, toen ik zei dat ik liever wilde wachten op de nieuwe vertelde diegene aan de telefoon dat er deze zomer helemaal niets nieuws van Apple komt en waar ik die informatie vandaan had…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.