Reacties voor: Nieuw Apple-patent voor 3D-afstandsbediening

Apple heeft een patent ingediend, waarin een 3D afstandsbediening voor de Apple TV wordt besproken. Het principe lijkt op de Wii en er wordt in het patent ook gesproken over games.
Lees het complete artikel → Nieuw Apple-patent voor 3D-afstandsbediening

Reacties: 3 reacties

  1. Apple mag is een keer iets maken als de Logitech MXAIR. Hij wekt goed met de Mac maar er is altijd ruimte voor verbeteringen. Een soortgelijk principe met inplaats van een pointer, twee pointers bevestigd aan handschoenen om MultiTouch gestures te maken lijkt me een leuk idee. Moeilijk hoeft het volgens mij niet te zijn. de Wacompad en trackpad kwamen al dicht in de buurt. Maar nu met Multitouch surfaces op mobieltjes en point devices op spelcomputers en gyro input devices als de MXAIR denk ik dat het niet lang duurt voor dat we gaan knutselen zonder een muis of wacom pen in je handen.

    We wachten af en hopen in stilte.

  2. Na de xbox, wii, ps3, … Komt er mss een Apple Game Console 😉

  3. Nou ik denk dat veel Apple gebruikers die apple game console al in hun huiskamer hebben staan en in hun broekzak hebben zitten. als je alle patenten gericht op iphone en afstandsbedieningen er op na leest dan kan je een rode draad terug vinden.

    Alles is met elkaar verbonden oud en nieuwe hardware via wifi en bleutooth apple TV in combie met een iphone of ipod touch zou al een game station kunnen opleveren. De iphone en ipod touch zijn er krachtig genoeg voor als game station voor onderweg. De specs liggen boven die van de PSP van sony. De iphone en ipod touch hebben wii achtige besturings mogelijkheden. Zoek een manier om het op TV te toveren via een Apple TV of iets dergelijks en voila … In de Aappe TV schuilt trouwens ook veel meer potentie dan apple er nu bewust uit haalt.

    Ze hoeven alleen maar alles met elkaar samen te laten werken en daar is apple goed in.
    Ik ben erg benieuwd de komende WWDC

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.