Reacties voor: Nieuw Apple-patent maakt navigeren binnen gebouwen mogelijk

Een nieuwe patentaanvraag van Apple beschrijft hoe de iPhone via Wi-Fi en GPS je locatie binnen een gebouw in de gaten houdt.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 9 reacties

  1. Zoiets als indoor navigation van Nokia dus…. °2011

  2. Een patent maakt het vooral onmogelijk voor anderen om de techniek die binnenshuis navigeren mogelijk maakt te gebruiken.

  3. Weet ik, maar nokia was hier ook al lang mee bezig… wie was eerst 😉

  4. @huplahoi: het gaat niet altijd om wie de eerste is, maar het is ook belangrijk hoe je iets maakt dan moet je de ken aan userinterface, simpel en clean”

    Apple doet dit wat mij betreft heel erg goed!

    Ik ben wel van mening dat je ook met iets zoals dit als eerste moet uitbrengen, maar denk goed na over hoe je het wilt uitbrengen en mening is dat Apple dat perfect doet, dat ga je ook zien met de Iwatch 😉

  5. Origineel geplaatst door Oli4k: Een patent maakt het vooral onmogelijk voor anderen om de techniek die binnenshuis navigeren mogelijk maakt te gebruiken.

    Nee hoor, als men maar netjes licenties afneemt.

  6. @asim: Sure heb nog steeds de voorkeur voor Google Maps dan die bagger Kaarten app van Apple. Apple doet niet alles (in 1x) goed.

  7. @Appie: haha dan kom je ook met iets he :p
    Ik moet eerlijk zeggen die bagger kaarten app van Apple werkt naar mijn ervaring prima. Ik mis wel 2 hele belangrijke aspecten “flitsers en maximum snelheid”

  8. @asim
    Klopt, en we zullen ook nooit echt weten wie er eerst was.

    Qua kaarten… in onze regio staan er toch heel wat fietspaden niet op… terwijl die er toch al zo’n 50 jaar liggen… Google heeft ze wel, here drive heeft ze wel, Bing maps ook…

  9. Leuk, kun je met je auto in gebouwen rijden zonder te verdwalen…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.