Reacties voor: Nieuw Apple-patent beschrijft statusberichten voor iOS

Een nieuw Apple-patent beschrijft hoe je statusberichten op je iPhone kunt gebruiken om aan te geven dat je wel of niet gebeld wil worden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Idioot patenten systeem.

  2. Ik vraag me altijd af of mensen het status systeem van Whatsapp wel is gebruiken, daar je de status van een persoon eigenlijk nergens terug ziet tenzij je een nieuw gesprek met iemand begint.

    Het lijkt mij wel een essentieel onderdeel van een status systeem wil dat systeem als geheel toegevoegde waarde hebben.

  3. Ik denk aan die heerlijke tijd… toen we nog niet zo bereikbaar waren…

  4. Origineel geplaatst door huplahoi
    Ik denk aan die heerlijke tijd… toen we nog niet zo bereikbaar waren…

    Gooi dan je telefoon weg, of laat hem thuis. Je kiest er zelf voor. En als het moet voor je werk, je hebt zelf voor dat werk gekozen.

  5. Helemaal top!

  6. Origineel geplaatst door Jack
    Origineel geplaatst door huplahoi: Ik denk aan die heerlijke tijd… toen we nog niet zo bereikbaar waren…Gooi dan je telefoon weg, of laat hem thuis. Je kiest er zelf voor. En als het moet voor je werk, je hebt zelf voor dat werk gekozen.

    denk maar eens aan bioscoop met mensen om je heen, die tijdens films berichten lezen en versturen

  7. Dat zijn de icoontjes van Skype…

  8. Origineel geplaatst door Jack
    Origineel geplaatst door huplahoiIk denk aan die heerlijke tijd… toen we nog niet zo bereikbaar waren…Gooi dan je telefoon weg, of laat hem thuis. Je kiest er zelf voor. En als het moet voor je werk, je hebt zelf voor dat werk gekozen.

    Inderdaad, ik heb er zelf voor gekozen… maar het is niet omdat ik er zelf voor gekozen heb, dat ik niet mag denken aan vroeger…

  9. Origineel geplaatst door huplahoi
    Origineel geplaatst door JackOrigineel geplaatst door huplahoiIk denk aan die heerlijke tijd… toen we nog niet zo bereikbaar waren…Gooi dan je telefoon weg, of laat hem thuis. Je kiest er zelf voor. En als het moet voor je werk, je hebt zelf voor dat werk gekozen.Inderdaad, ik heb er zelf voor gekozen… maar het is niet omdat ik er zelf voor gekozen heb, dat ik niet mag denken aan vroeger…

    Ik heb als sinds mijn 13de een telefoon maar een smartphone vond ik pas sinds vorig jaar nodig, tot die tijd had ik rust en stilte en nu heb ik dat ook met mijn iPhone, gewoon alle data uit 😉

  10. Origineel geplaatst door hein
    Dat zijn de icoontjes van Skype…

    Ik wil retro ICQ bloemetjes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.