Reacties voor: Nieuw advertentiesysteem Kiip beloont gamers op de iPhone

Kiip is een nieuw advertentiesysteem op de iPhone dat gamers moet belonen voor het halen van achievements. Zo'n achievement zal gepaard gaan een aanbieding voor bijvoorbeeld een gratis zak chips of een sample van een mascara.
Bart Breij -

Reacties: 7 reacties

  1. Dus als je wint, dan krijg je een product waarvoor bedrijven moeten betalen om het aan je te kunnen geven. Mijn zakelijke gevoel zegt dat dit een lastige (commerciële) zaak gaat worden.

    Maar goed, voor zo lang als het duurt: hoe minder reclame hoe beter.

  2. Net nu ik games heb afgezworen.

  3. vindt iads banner veel te groot ook

  4. Origineel geplaatst door Bram
    Dus als je wint, dan krijg je een product waarvoor bedrijven moeten betalen om het aan je te kunnen geven. Mijn zakelijke gevoel zegt dat dit een lastige (commerciële) zaak gaat worden.Maar goed, voor zo lang als het duurt: hoe minder reclame hoe beter.

    Ik denk dat het iets anders in elkaar zit dan dat. Namelijk, de bedrijven bieden SAMPLES aan, dus geen volledige producten, Samples kosten hun vrijwel niks en kunnen ze de deuren uit doen voor niks, (zie beurzen, events) daar worden altijd wel samples uitgedeeld van wat dan ook. Het versturen van Samples zouden hun waarschijnlijk ook zonder al teveel gedoe of kosten kunnen regellen, denk aan sample post, kost bedrijven geen drol en iedereen krijgt thuis een sampletje..

    Ik ben zelf best benieuwd naar dit, denk niet dat het heel erg aan zal slaan als ze alleen maar zakjes chips, mini flesjes vitamine water of make-up samples uitdelen, ze zouden in mijn mening veel beter een belonings systeem kunnen maken op basis van miniscule bedragen, 0,01 ct etc dit word online veel toegepast door websites die voor grote bedrijven mensen enquetes laten invullen tegen een kleine beloning. Dat motiveert mensen veel meer om dan achiefments te gaan halen dan wat samples waar je niet veel aan hebt.

  5. @Umpire: Dan verdient Kiip er toch niets meer aan… Kiip krijgt geld van een bedrijf om personen te leveren waar de bedrijven dan weer een sample aan kunnen toezenden.

  6. @Umpire: samples kosten een bedrijf wel degelijk geld… ze komen niet uit de lucht vallen 😛 echter hebben grote bedrijven vaak een potje voor promotie doeleinden waaruit dit gefinancierd wordt.

  7. Best een goed concept eigenlijk. Ben benieuwd of er hier ook nog iets van mee gaan maken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.