Reacties voor: New Yorks bedrijf maakt maatpakken met iPad-zak

Mohan Custom Tailors uit New York heeft een maatpak ontworpen met een iPad-opbergzak voor de iPad.
Lees het complete artikel → New Yorks bedrijf maakt maatpakken met iPad-zak
Elger van der Wel -

Reacties: 9 reacties

  1. Doe mij dat holster. En dan doe ik een iPad sling en ram ik per ongeluk het ding stuk tegen de muur.
    Maar serieus: ik weet dat het soort zakenman dat flappen betaalt voor dure maatpakken een beetje wereldvreemd zijn, maar dit gaat toch zelf hen te ver? Zeg ‘t eens hardop: een iPad in de binnenzak van m’n maatpak. Nee.

  2. ik denk dat ik maar een cowboyhoed ga kopen voor mijn ” cowboy hoste” :r

  3. Dat gaat er echt niet uit zien want zo’n zware ipad gaat de boel echt wel scheef hangen. Bovendien als iemand zo de ipad uit zijn zak tovert ben ik er al klaar mee. In tegenstelling tot een chique leren map is dit echt knullig.

  4. Geniaal idee! Voor de hippe gasten die geen pakken dragen is dit wellicht een uitkomst om je te onderscheiden met je iPad:

  5. De iPad past precies in de binnenzak van mijn ski-jack.
    Begin april was het nog koud genoeg, maar nu neig ik er inderdaad naar om mijn zomerjas van een zelfde reuzen binnenzak te (later) voorzien.
    Kan ik mooi zonder tas naar mijn werk.

  6. Ik weet niet, maar als ik al een iPhone in mijn colbertzakje heb trekt hij al een beetje scheef. Laat staan wanneer je een iPad in je zak hebt… Aan de andere kant, dit is niet de eerste de beste kleermaker. Ben er toch wel benieuwd naar of het werkt!

  7. Bij de kleermakers van New Tailor kun je diverse zakken kiezen en laten maken in je jajse. Als je een zak precies onder borsthoogte laat maken valt een iPhone, blackberry oid nauwelijks op omdat er ruimte zit tussen bovenomvang en tailleomvang. Voor een iPad zak aan de binnenzijde moet de stof niet te licht zijn. Vooral in stevige katoen of tweeds valt de extra 700 gram nauwelijks op. Om het scheef hangen te voorkomen is het sluiten van het jasje aan te raden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.