Reacties voor: Neutron: compacte iPhone-houder met twee kleine magneten

De Neutron is een compacte iPhone-houder op Kickstarter die slechts twee kleine magneetjes gebruikt om de iPhone vast te houden. J
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 7 reacties

  1. Zou die magneet die men op de iPhone plakt geen negatieve invloed uitoefenen op de magnetometer van de iPhone? Ik las op een ander forum dat zelfs een hoesje met een magneetsluiting problemen kan veroorzaken met de magnetometer (kompas).

  2. Er bestaat al iets in dit genre.
    Heb ik trouwens.

  3. Voor afstandsbedieningen enzo lijkt het me wel handig.

  4. Een iPhone is geen TomTom. Daarvoor is zo’n magneetje misschien wel handig. Maar je wilt niet altijd met zo’n magneetje op je iPhone lopen. Is lastig, lelijk en volgens mij ook niet goed voor je iPhone.

  5. Mss waardig alternatief voor de afstandsbedieningen. Op mijn iphone zou ik nu ook niet direct een magneet kleven.

  6. Voor in de auto is het systeem vergelijkbaar met Tetrax. Persoonlijk zou ik dan voor Tetrax kiezen omdat dat steviger lijkt!

  7. Jaren terug had ik al zo’n heel klein metalen plakkertje achter op de iPod en iPhone. Die klikte in een bijna onzichtbare houder op het dashboard.
    Later een zelfde soort systeempje met een uitstekend verstelbare houder, waarbij op de iPhone een klein plaatje zat met een miniem uitstekend randje.
    Zowel plakkend op het dashboard, als op de ruit bruikbaar. En te splitsen in twee delen, afhankelijk van hoeveel je wilt verstellen. Een van de beste houders die ik ooit heb gehad.

    In beide gevallen géén magneet nodig gehad achter op de iPhone.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.