Reacties voor: Netflix voor iPhone en iPad krijgt nieuw uiterlijk

Netflix voor iPhone en iPad is voorzien van een grote update. De app heeft voortaan een ander uiterlijk en een nieuw app-icoon.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Vind het nog steeds een kut app om te gebruiken, vooral de menu’s en de weergave zoals de app store in iOS 6

  2. AppleTV logo is ook aangepast

  3. Hey, Breaking Bad :). Vette serie hè? 🙂

    OT: Ik hoop wel dat Netflix een echt mooi nieuw ontwerp gaat invoeren

  4. Ik vind het zonde, en eigenlijk ook wel dom, dat Netflix haar kenmerkende huisstijl (logo en donkerrode kleur) de deur heeft gewezen. De stijl deed mij altijd denken aan oude bioscopen met donkerrode gordijnen en artistieke posters; kortom een sfeer van vermaak. Alsof er niet al genoeg websites en apps met witte of zwarte kleurgeving zijn. Saai, ongeïnspireerd en niet meer te onderscheiden. Ik vind het geen verbetering.

  5. Ik kan alleen maar kinderen content kijken? Via de pc werkt het wel gewoon ??

  6. Bij mij loopt Netflix op de Apple TV steeds vast met de melding dat er een probleem is opgetreden. Op iPad en iPhone heb ik dat nooit. Zijn er nog meer mensen die dat probleem hebben?

    Ik stream tegenwoordig steeds vaker Netflix vanaf de iPad naar de Apple TV ipv de app op de ATV te gebruiken omdat deze soms om de 10 min die foutmelding geeft.

  7. Weinig nieuws en Je kunt nog steeds je onlangs bekeken films en series wissen als je die niet meer af gaat kijken. Of is dit wel mogelijk met de app?

  8. Als je problemen op de AppleTV hebt controleer dan of je de laatste firmware hebt. Zo ja, reboot dan de AppleTV vanuit het settings menu. Moet ik soms ook eens in de zoveel tijd doen.

  9. @Peter: Ja, dat doe ik ook regelmatig en het verhelpt diverse andere problemen (zoals het niet meer opstarten vd screensaver vd fotostream) maar het Netflix probleem blijft. Dan eens heel vaak en dan weer een week niet. Maar bedankt vd tip!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.