Reacties voor: Netflix verhoogt prijzen voor Belgische abonnees

Binnenkort ook in Nederland?
Videostreamingdienst Netflix gaat in België de abonnementsprijzen verhogen. Nieuwe klanten betalen meteen het nieuwe tarief en bestaande abonnees krijgen later bericht.
Lees het complete artikel → Netflix verhoogt prijzen voor Belgische abonnees
Daniel Vischjager -

Reacties: 12 reacties

  1. €16 voor 4k is wel veel. Heb zelf ook Prime en daar zit het gewoon “gratis” mee in de prijs. Gelukkig betaal ik mijn Netflix nog steeds in $

  2. Jammer dat het alternatief van Netflix er niet echt voor mij bij zit, anders was ik na deze verhoging direct overgestapt.

  3. Relaviteren. Ik ben ook niet blij met prijsverhoging, wat in België nu is kan in NL nog volgen over een poosje. Maar hoeveel content van eigen makelij wordt nog steeds van tijd tot tijd toegevoegd en vergelijk dat met avondje bioscoop incl versnaperingen. Dan is Netflix nog steeds ‘goedkoop’, maar dan moet je wel een actieve kijker zijn en niet handjevol keren per maand kijken.

  4. Alternatief of niet, als dat hier in NL gaat gebeuren dan ben ik exit Netflix.

    Abnormaal hoe de prijs door de jaren heen is gestegen.

    En dat ze eerst eens 💶geld steken in fatsoenlijke producties ipv veelal kwantiteit producties.

    Er komt ieder maand veel bij, maar 75% daarvan is regelrechte bagger en slechts beeldvulling om het aanbod te vergroten.

  5. Bye bye Netflix

  6. Een paar euro per maand meer betalen en jullie zijn aan het klagen. Even 1600 euro voor een telefoon neertikken elk jaar is wel prima. 😂

  7. Ik vind het prima. Ben dol op Netflix en heb geen probleem met een paar euro verhoging.

  8. Oei oei, zoveel mensen die een abonnement delen met anderen en dan maar klagen als Netflix de prijzen verhoogt.
    Waarom denk je anders dat het basisabonnement voor één scherm netjes op €8 blijft staan?

    Daarbij gaven we vroeger zonder problemen €4 voor een gehuurd dvd’tje uit waar je dan ook nog eens voor op en af naar de videotheek moest lopen.

  9. Origineel geplaatst door Solis
    Een paar euro per maand meer betalen en jullie zijn aan het klagen. Even 1600 euro voor een telefoon neertikken elk jaar is wel prima. 😂

    Dit 🤣

  10. @Solis: wat een vergelijking 🤣

  11. @Kaas: Grappig he dat dat tot 10 jaar geleden zo ging. En als je de dvd te laat terugbracht moest je voor een dagfilm volledig betalen.

  12. Een paar euro meer voor het grote aanbod op Netflix en iedereen is gelijk over de zeik, stel je toch niet zo aan, wat is 15 euro per maand op alle andere maandelijkse kosten? Als die 15 euro je al teveel is deel je abonnement dan met iemand. Wat een onzin zeg.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.