Reacties voor: Netflix verhoogt abonnementskosten in Nederland

Het standaardabonnement van Netflix wordt in Nederland een euro duurder per maand. Huidige klanten hebben er een jaar lang geen last van. De andere twee abonnementen houden dezelfde prijs.
Lees het complete artikel → Netflix verhoogt abonnementskosten in Nederland
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 34 reacties

  1. Ook in België

  2. Zolang het aanbod in NL achterblijft t.o.v. America neem ik geen abonnement. Veel van “mijn” series zijn niet op Netflix te volgen.
    Lang leve torrents ☺️👍

  3. Heel leuk van Netflix, in de mail geven ze inderdaad aan dat de prijs een jaar lang ongewijzigd blijft omdat ik al lid ben. Maar in dezelfde mail geven ze een aantal regels later ook aan dat de prijs van mijn abonnement ongewijzigd blijft, zolang ik lid blijf. Wat is het nou?

  4. Nog steeds een goede prijs in mijn ogen heb zelf de 11,99 variant ben zeer tevreden en als die wat omhoog zou gaan geen probleem zolang er steeds nieuwe top serie’s blijven komen!!

  5. In belgië ook, en als je al abbo had dan heb je nog max 1 jaar het huidige tarief

  6. Ook in België gaat de prijs de lucht in.

  7. Allemaal zakken vullers

  8. 2 woorden: popcorntime / Genesis 😀 geldkloppers van Netflix.. Als ze nu echt up to date zouden zijn met series/films was het z’n geld zeker waard. Popcorntime en genesis(via mediacenter Kodi) bieden up to date series en films aan. For free..

  9. Origineel geplaatst door stefan
    2 woorden: popcorntime / Genesis 😀 geldkloppers van Netflix.. Als ze nu echt up to date zouden zijn met series/films was het z’n geld zeker waard. Popcorntime en genesis(via mediacenter Kodi) bieden up to date series en films aan. For free..

    And illegal
    Maar dat is een detail. Fietsen koop je toch bij your neighborhood junkie?

  10. Hebben van Netflix een mail gehad dat de tarieven in belgie ook met 1 euro per maand opslaan maar lopende abonnementen blijven nog 1 jaar aan het huidige tarief kijken. Al bij al vind ik 9.99 voor 2 schermen kijken in HD niet veel want met zijn 2 een avondje bioscoop kost 20 euro dus blijft het een goede deal voor een geweldige service.

  11. @stefan: En natuurlijk volkomen illegaal.

    Eén van de redenen dat Netflix zijn prijs verhoogd, en dat de filmindustrie (DVD verkoop e.d.) op zijn reet ligt.

    Namens ons allen, Stefan (en anderen natuurlijk, beetje sarcasme) bedankt!

  12. Wij als gebruikers van het eerste (NL) uur lurken behoorlijk wat films en series per dag van Netflix en geraken wel zo’n beetje door de interessante zaken heen. Wil best een eurootje meer betalen maar dan moet de content op korte termijn toch danig worden vernieuwd met recenter materiaal, anders gaan we afhaken.

  13. Origineel geplaatst door John
    Allemaal zakken vullers

    ga jij gratis werken ? Dacht het niet ! Wat zo jammer is dat zijn die onredelijke negatieve reacties van al diegenen die alleen maar alles gratis willen terwijl ze zelf niets gratis doen.

  14. Moest iedereen illegaal streamen zal het snel gedaan zijn met nieuwe series. Daarom betaal ik liever voor bv netflix en hbo now. Geen gedoe met kwaliteit.

  15. Maak al een jaar bijna dagelijks gebruik van Netflix. Ik zou graag bijvoorbeeld €5 meer betalen per maand als je daarvoor wat actueler aanbod terugkrijgt. Dat is het enige jammere van Netflix.

  16. Origineel geplaatst door stefan
    2 woorden: popcorntime / Genesis geldkloppers van Netflix.. Als ze nu echt up to date zouden zijn met series/films was het z’n geld zeker waard. Popcorntime en genesis(via mediacenter Kodi) bieden up to date series en films aan. For free..

    Genesis is wel echt geweldig! On-topic Netflix heeft alleen nog echt meerwaarde als je je DNS veranderd in een US DNS. Aanbod hier is onwijs beperkt zeker voor echt fanatieke serie/film kijkers.

  17. Aanbod van Netflix is te mager.
    Al kijk ik nooit meer illegaal door hen. Live TV met reclame al helemaal niet meer.

    @Mike: Dat ga ik toch eens testen. DNS aanpassen en hop, een ander aanbod?

  18. Ik betaal nog steeds 7,99 voor het standaard abonnement. Het vreemde is dat in het mailtje wat ik kreeg eerst staat dat mijn prijs niet verandert tot mei 2016 en vervolgens sluiten ze het mailtje af met de tekst: “de prijs van je huidige abonnement blijft voor jou dezelfde zolang je lid blijft.” We wachten volgend jaar dan maar af.

  19. Origineel geplaatst door Mike
    Genesis is wel echt geweldig! On-topic Netflix heeft alleen nog echt meerwaarde als je je DNS veranderd in een US DNS. Aanbod hier is onwijs beperkt zeker voor echt fanatieke serie/film kijkers.

    Daarom gestopt met Netflix, je bent er zo doorheen en liggen soms wel 3 seizoenen achter… Terug naar Kickass en mooie HD’s series helemaal up to date.

  20. Ik heb ook nog Netflix maar snap best dat mensen hier tevreden mee zijn, echter kan ik en vele hier nog steeds niet genoeg mee.
    Ik volg voorbeeld zoveel series die gewoon niet of zoveel seizoenen achter lopen op netflix staan, als ze nu 15 euro maken ofzo geen probleem en dan met alle series erop(Al zou je een week langer moeten wachten voor de aflevering).

    Dan zou ik echt zo stoppen met downloaden.

  21. Moviebox Apple TV = Winning!
    En dat terwijl ik zelf ook gewoon Netflix heb. Vandaag ook de mail gehad, mijn prijs blijft tot mei 2016 het zelfde..

  22. Vraag mij af wanneer de country filter er af gaat want die geruchten hoorde ik al een tijdje geleden

  23. Ik vind het niet zo gek dat alleen het middelste abo verhoogd wordt, in die zin dat dit het abonnement is wat de meeste mensen zullen afnemen. 4k is nog lang niet iets wat de meeste mensen in huis zullen hebben in vergelijking tot HD.

  24. Als het goed is betaal ik voor het standaard abonnement nog tot mei 2016 €7,99. Dat is vorig jaar bij de eerste prijsverhoging toegezegd. Dan zal de prijs in 2016 wel in één keer met €2 omhoog gaan.

    Omdat ik altijd altijd iTunes kaartjes met 20% korting koop betaal ik dan netto nog steeds €7,99 🙂

  25. Ik wil best betalen voor een dienst als Netflix, maar absoluut niet voor de onzin wat er nu allemaal op staat (vooral NIET op staat)
    en de seizoenen wat ze achterlopen.

    Vandaar dat ik ook Popcorn Time gebruik.
    Als Popcorn Time een deal zou sluiten met alle bedrijven en er ook 10 euro per maand voor vragen dan betaal ik met alle liefde zoals ik ook voor spotify betaal!

    Maar nee, de filmindustrie verneukt zichzelf en doen allemaal krampachtig met hun rechten! Neem een voorbeeld aan de muziekindustrie!

    Series die 2 seizoenen achterlopen (lachwekkend)
    Voor de ene serie moet je bij hbo zijn, de ander Netflix etc.
    Films?? Welke films? Er staat bijna geen zak op.
    Hoe oud is bijv. Avatar al?? Staat die op Netflix?
    Waar betaal je dan voor? Voor die onzin wat er wel op staat? Alsjeblieft zeg.

  26. Smart dns service erbij voor paar Euro en je beschikt over alle Netflixen ter wereld

  27. Ik gebruik ook Popcorntime. Heerlijk gewoon. Filmpje aanklikken, 2 minuten wachten en kijken maar.

    Ik zou al blij zijn als Netflix de Amerikaanse store zou openen voor ons, maar dan wel met Nederlandse ondertitels zoals ik nu ook heb met Popcorntime.

    Als de content van Netflix maar in de buurt zou kunnen komen van Popcorntime zou ik overstappen. Ik kijk liever legaal, maar wil wel content voor m’n centen.

  28. @Eric: Inclusief NL ondertitels? Inderdaad! en daarom blijf ik Popcorntime gebruiken

  29. Wij delen met 3 families Netflix, dus ook de €12 door 3 gedeeld. Anders zou ik het er zeker niet voor over hebben. Voor de kinderen is er constant nieuwe content die er ook echt blij mee zijn. Maar voor volwassenen is het niet echt geweldig. Tv is ook niks, op Discovery en NGC na dan. Lang leve de leesboeken…

  30. Ik heb account van 4 schermen, 12€.
    Je kunt dan 5 accounts aanmaken:
    -ik
    -Mijn dochter
    – 3 vrienden

    Aangezien je netflix overal mag gebruiken is dit ideaal, ze betalen me 3€ p/mnd dus ik betaal zelf ook maar 3€!
    Ja klopt niet alles is up to date, en ook ik haal wat andere series binnen via de nieuwsgroepen ofzo, maar op deze manier is het wel goed te doen, hoop dat er ooit bij netflix een abbo komt met alle series maarja keep on dreaming.

  31. Als je kleine kinderen hebt die je lange tijd achter de tv kwijt wil dan is netflix op zich leuk maar er is ook genoeg op tv en voor die kids boeit dat niet.

    Voor mij is netflix niet boeiend. Aanbod blijft slecht. Aantal abonnees stijgt niet voldoende om de uitgaven te bekostigen dus deijven ze de prijs omhoog van het populairste abonnement. In mijn ogen een duidelijk teken dat Netflix een einde is beschoren. Let wel netflix. Niet het streamen van content.

    Aanbod op een legale manier gelijk trekken met Amerika en ik ben van de partij. Dus nieuwe episodes vandaag op tv in amerika, morgen op netflix usa en nl.

  32. Origineel geplaatst door RJ
    Als het goed is betaal ik voor het standaard abonnement nog tot mei 2016 €7,99. Dat is vorig jaar bij de eerste prijsverhoging toegezegd. Dan zal de prijs in 2016 wel in één keer met €2 omhoog gaan.

    Omdat ik altijd altijd iTunes kaartjes met 20% korting koop betaal ik dan netto nog steeds €7,99 🙂

    Zelfde constructie hier. iTunes met 20% korting komt helaas niet meer zo vaak voor. 15% is altijd beschikbaar.

  33. Beter opletten, jullie halen alles door elkaar.

  34. Origineel geplaatst door John
    Allemaal zakken vullers

    Natuurlijk!
    Jij werkt ook voor niks, is je baas vast blij mee.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.