Reacties voor: Netflix wil kinderen belonen voor het kijken van tv-series

Netflix heeft iets nieuws bedacht: kinderen verdienen punten met het kijken van bepaalde tv-series. Maar ouders snappen er helemaal niets van.

Reacties: 5 reacties

  1. Wat een walgelijk idee…

  2. Heel vreemd. Kinderen vinden Magic Schoolbus hier heel leuk. Benieuwd wat dat brengt dan.
    En toch jammer dat ik niks kan verdienen met mijn series, zou er heel goed in zijn 😂

  3. Kunnen ze kinderen niet belonen met buiten spelen? Maar ja dat gaat moeilijker hé. Toen ik klein was hadden we bosjes in de buurt met bomen. Maar nu staan die vol huizen. Mensen die denken dat dorpen snelwegen zijn. Dan laat je kinderen toch ergens anders spelen. Ik heb goede herinneringen aan mijn kindertijd. The teenager mutant Hero turtles spelen met nagemaakte zwaarden en een bezemsteel. We hadden alleen Nintendo en Sega .

  4. Origineel geplaatst door Johnnydebelg
    Kunnen ze kinderen niet belonen met buiten spelen? Maar ja dat gaat moeilijker hé. Toen ik klein was hadden we bosjes in de buurt met bomen. Maar nu staan die vol huizen. Mensen die denken dat dorpen snelwegen zijn. Dan laat je kinderen toch ergens anders spelen. Ik heb goede herinneringen aan mijn kindertijd. The teenager mutant Hero turtles spelen met nagemaakte zwaarden en een bezemsteel. We hadden alleen Nintendo en Sega .

    Doen wij dat niet zelf vraag ik me af? Zitten wij als volwassenen niet steeds achter onze laptops, telefoons en tablets? Dit gedrag nemen ze over. Ik en mijn vrouw hebben afgesproken om minimaal 1x per week er met het gezin op uit te gaan. Naar het bos, de uiterwaarden in enz. Laat de kinderen zelf buiten van alles ontdekken.

  5. Waarom alleen voor kinderen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.