Reacties voor: Netflix Games van start gegaan op iPhone en iPad

Netflix is begonnen met Netflix Games voor iOS. Een week na de start op Android kun je nu ook de games downloaden op je iPhone of iPad, maar je moet er wel Netflix-abonnee voor zijn.
Lees het complete artikel → Netflix Games van start gegaan op iPhone en iPad
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Laat ze eerst maar eens een fatsoenlijke update uitbrengen voor de Apple TV. Die games boeien me niet zo. Maar interactieve programma’s niet kunnen afspelen (terwijl de Apple TV daarvoor meer dan geschikt is) en de oude UI in stand houden waardoor je nieuwe features mist vind ik echt idioot.

  2. Laat ze eerst maar eens goeie nieuwe content maken. En misschien een Mac app.

  3. “No ads, no fees, no in-app purchases” Lees: ik als kijker van films en series mag gaan meebetalen voor de ontwikkeling van games die ik niet wil hebben. Hopelijk is dat alleen in de opstart fase zo en betaal je niet straks 25,- per maand voor Netflix

  4. Inderdaad. Dat de prijzen maar niet gaan stijgen omwille van Games. Wat dat betreft doet Apple het beter om die diensten los (en gebundeld) te aanbieden. Keus bij de gebruikers laten ipv ze ermee opdringen en de prijzen misschien hierdoor omhoog gooien wanneer ze meer games aan toevoegen.

  5. Tsja… ze willen natuurlijk een volledig entertainment pakket aanbieden. Het is op zich wel een gedachte die ik kan volgen en om de ‘entertainment plek’ te worden is het toevoegen van games geen vreemd idee. Natuurlijk is het wel afwachten hoe goed de content is. Ik heb de spellen die ze nu geïntroduceerd hebben. even geïnstalleerd. Het niveau van de spellen is nog wel erg bedenkelijk en voelt een beetje als spellen die nog ergens op de plank lagen. Denk dat we het even een paar maanden moeten afwachten.
    Zoals anderen hier ook al aangeven is het natuurlijk wel wat krom dat je als abonnee natuurlijk indirect wel mee betaald aan iets waar je misschien helemaal niet op zit te wachten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.