Netflix dataverkeer omlaag

Reacties voor: Netflix in de aanval op Apple Arcade met een ‘Netflix voor games’

Netflix wil een eigen gamedienst ontwikkelen, waar je zonder extra kosten gebruik van kunt maken. In een brief aan investeerders geeft Netflix meer details.

Reacties: 7 reacties

  1. Apple Arcade bevalt ons wel. 180+ games, geen irritante reclames/in-app aankopen en ‘t gemak op meerdere  devices, geweldig.
    We hebben ook Netflix. Welk games ze gaan uitbrengen en hoe te bedienen, daar ben ik ook nieuwsgierig naar.

    Maar allee, niets is gratis, hoe zullen ze het terug verdienen: vorig jaar zijn er prijsverhogingen reeds doorgevoerd, wanneer is de volgende?

  2. Eerst zonder extra kosten maar bij de volgende prijsverhoging is deze extra dienst natuurlijk de rechtvaardiging van de prijsverhoging. Van mij mogen ze het achterwege laten en zich richten op series en films.

  3. Schoenmaker blijf bij je leest.

    Series van games, prima. Games? Nee hebben we al genoeg diensten van en is een hele andere tak van sport.

  4. @Rutger: Dat vind ik ook, inderdaad: Schoenmaker blijf bij je leest, aan de andere kant; als Apple dat deed, was het enkel bij verkopen van Macs gebleven en was het lang niet zo groot geworden zoals het nu is. En nu biedt het van alles aan. Van horloge, touch-devices tot grote computers, plus diensten. Alles werkt goed samen.

    Maar ik ben wel ermee eens, wat dat betreft doet Apple wel netjes, om abonnementen voor Arcade / Music / TV te afnemen en niet zomaar inclusief te bieden (Apple One is alles-in-1, maar dat is ieders keus). Want er zijn veel Netflix abonnees die niks hebben met gamen. Die zullen denken: mogen we wat minder betalen, we hoeven die spelletjes niet.

  5. 1 ding is zeker ik ga voor spelletjes in de toekomst niks meer betalen want daar maakt bij ons niemand gebruik van maar doordat ze het willen gaan maken zullen de (ouderwetse) netflixgebruikers die het echt alleen gebruiken voor films en series het wel gaan merken. Ooit houdt het verhogen toch een keertje op puur uit principe. Maar hoe meer mensen er toch blijven betalen hoe minder Netflix en alle andere streamingdiensten zich er van aan trekken in de toekomst

  6. Idereen wil van dezelfde koek mee eten, een enkel kan dan zijn maag goed vullen, de meeste zullen het echter moeten doen met wat kruimeltjes

  7. Daar zit denk ik niemand op te wachten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.