Reacties voor: Netflix-app laat je videokwaliteit aanpassen

Netflix laat je nu datagebruik regelen met nieuwe instellingen. Ook zijn de 3D Touch-functies uitgebreid om nog sneller de app te gebruiken.
Lees het complete artikel → Netflix-app laat je videokwaliteit aanpassen
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Ik ben bereid om voor content te betalen en heb dus Netflix. Echter ben ik nog steeds genoodzaakt om gebruik te maken van illegale downloads… Ik zit 2x per week in het vliegtuig en dan kan ik dus geen Netflix kijken. Wanneer ik in m’n hotel in het buitenland op WiFi zit krijg ik de melding dat de serie die ik volg niet beschikbaar is in het betreffende land… Wáárom kan ik nou geen dingen voor offline gebruik opslaan?!!

  2. Origineel geplaatst door Ibl
    Ik ben bereid om voor content te betalen en heb dus Netflix. Echter ben ik nog steeds genoodzaakt om gebruik te maken van illegale downloads… Ik zit 2x per week in het vliegtuig en dan kan ik dus geen Netflix kijken. Wanneer ik in m’n hotel in het buitenland op WiFi zit krijg ik de melding dat de serie die ik volg niet beschikbaar is in het betreffende land… Wáárom kan ik nou geen dingen voor offline gebruik opslaan?!!

    Je hebt wel een punt lbl. Het zou inderdaad handig zijn wanneer Netflix hetzelfde doet als bijvoorbeeld Spotify. Toestaan dat je lokaal iets opslaat voor offline momenten en dan 1x in de zoveel tijd wel even online moeten komen om te verifiëren of je nog abonnee bent.

  3. Helemaal mee eens!
    Ik vind de Netflix APP overigens van topklasse maar offline bewaren zou perfect zijn.

  4. Ja, offline kunnen kijken is inderdaad nog een groot gemis!!! Verder ben ik blij met de apps!

  5. @Ibl: Ik ben met je eens dat een offline modus ideaal zou zijn. Maar om nou te zeggen dat je genoodzaakt bent om illegaal te downloaden? Je kunt altijd nog legaal downloaden, of als je dat niet wil dvd’s kopen en die op je computer importeren. Er is dus geen enkele noodzaak om illegaal te downloaden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.