Reacties voor: Met de nieuwe Netatmo buitencamera met HomeKit en sirene schrik je inbrekers af

Netatmo komt met een slimme buitencamera met sirene. De camera is nagenoeg identiek aan de eerdere buitencamera met verlichting, maar heeft als extra een luide sirene. Hij werkt ook met HomeKit.

Reacties: 12 reacties

  1. zou mooi zijn als je via de api wel de sirene kan activeren. Zou op zich moeten kunnen want hun eigen app maakt ook gebruik van de api om te communiceren met de lamp.

    (ondertussen wacht ik nog geduldig op de deurbel die er al een half jaar had moeten zijn)

  2. Origineel geplaatst door reinier
    zou mooi zijn als je via de api wel de sirene kan activeren. Zou op zich moeten kunnen want hun eigen app maakt ook gebruik van de api om te communiceren met de lamp.

    (ondertussen wacht ik nog geduldig op de deurbel die er al een half jaar had moeten zijn)

    Waar blijft dat ding vraag je je af…

  3. €100 voor een sirene…

  4. En wat al ik mijn tel ‘s nachts op stil, maantje, heb staan. Dan zal ik geen melding ontvangen

  5. Origineel geplaatst door @rno
    En wat al ik mijn tel ‘s nachts op stil, maantje, heb staan. Dan zal ik geen melding ontvangen

    Jailbreak en maak een whitelist voor do not disturb 😅

  6. Hahahaha hahahaha, vooruitbestellen, want hij komt binnenkort???
    Net zo binnenkort als de deurbel???

    Hoop dat je dan niet ook vooruit hoeft te betalen, want anders ben je aan rente (zelfs in deze tijd) straks het dubbele kwijt…

  7. Netatmo en geweldig product maar je moet geduld hebben.
    Ik heb al jaren het weerstation en sinds kort ook de rookmelders.
    Ik wacht en wacht een wacht nu op de slimme deurbel en het slimme slot en ik koop de camera’s niet eerder dan dat ze met homekit secure video werken

  8. Heel erg leuk zo’n sirene buiten maar die mag je vervolgens dan direct uitschakelen want het is in Nederland al jaren verboden een sirene aan de buitenkant van je huis te plaatsen. Dat is dan ook de reden dat je bij bijvoorbeeld een inbraakalarm altijd binnen het geluid te horen krijgt met als optie een zwaailicht op je buiten gevel. Leuk nieuws dus maar niet toegestaan in Nederland.

  9. Dag. Inderdaad. Maak ons niet blij met een dooie mus, want een buitensirene is inderdaad verboden. Dit produkt is niet bestemd voor/ heeft geen toegevoegde waarde (wat betreft het akoestische deel) voor de Nederlandse markt.

  10. @Jean-Paul Horn: Ik heb in zo’n beetje door het hele land inbraakbeveiliging aangelegd en vervangen. Jaren geleden moesten wij alles wat een akoestisch signaal gaf verwijderen daar de voorwaarden gewijzigd waren. Zelfs bij bedrijven moest de sirene naar binnen. Wellicht hebben ze dit weer terug gedraaid. Het is alweer een poosje geleden dat ik dit werk deed. Maar vreemd is het wel te noemen dat ze het eerst verbieden en dan weer toestaan. Maar zo kom ik daar in ieder geval bij.

  11. De titel van dit artikel moet worden gecorrigeerd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.