Reacties voor: Netatmo biedt openraamdetectie voor radiatorknoppen

Netatmo's radiatorknoppen hebben openraamdetectie. Een soortgelijke functie is ook beschikbaar op de Tado-knoppen, maar daarbij gaat het alleen automatisch voor betalende klanten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Ik heb die knoppen al een tijdje en de open raam detectie zit er al op hoor? Wat is het nieuws?

  2. Waar blijft die deurbel? Enig idee waarom dat zo lang moet duren???

  3. Ik neem geen enkele aankondiging van Netatmo meer serieus: de deurbel is al meer dan een jaar geleden aangekondigd! Kijk maar eens op hun site hoe trots ze zijn op hun product dat nog steeds niet leverbaar is…

  4. Ja echt kansloos en ook geen verklaring of reden waarom…

  5. Ik zit ook op die bel te wachten ⏳

  6. Het klopt niet dat je bij Tado moet betalen voor open raam detectie. Je krijgt namelijk gewoon een waarschuwing via de app op de telefoon als er een raam open staat. Je kunt dan gewoon via een knop op de app aangeven dat in de betreffende kamer de verwarming lager moet. Bij Tado betaald je alleen voor auto assist om het systeem volautomatisch te laten werken (waaronder het lager zetten van de verwarming bij een open raam)

  7. Zou de deurbel niet iets te maken hebben met HomeKit? Er is momenteel maar 1 deurbel met HomeKit verkrijgbaar en die is heel duur!
    Misschien toch lastiger (of duurder) dan gedacht.
    Ring roept het al 4 jaar!

    Weet iemand of je de knoppen kan gebruiken met een andere thermostaat dan die van Netatmo? Ik heb een Honeywell HomeKit thermostaat met Opentherm en wil die niet inruilen voor een aan/uit van Netatmo.

  8. Het is niet zo dat dit niet ‘werkt’ bij Tado zonder betaald abonnement. Bij Tado krijg je ook zonder betaald abonnement een melding als de radiatorknoppen een open raam detecteren. Het vergt dan even een handeling om de verwarming tijdelijk uit te schakelen. Voor 24 euro per jaar kun je dat automatisch laten doen. Dat is het enige verschil tussen ‘betaald’ en ‘niet betaald’.

  9. Ik heb de netatmo knoppen nu al 3 maanden en dit was bij het begin al het geval bij mij. Ze zijn ook zo altijd via geaficheerd geweest.

  10. (Red.) Update in artikel: toegevoegd dat je bij Tado handmatig kunt reageren op open raam, zonder daarvoor te betalen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.