Reacties voor: Netatmo’s Healthy Home Coach houdt het binnenklimaat in de gaten

De Netatmo Healthy Home Coach houdt het binnenklimaat in de gaten en let op temperatuur, luchtvochtigheid en geluidsoverlast.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Wat mij tegenvalt is dat het niet samenwerkt met een bestaande Home domotica. Weer een apart apparaat in huis.

  2. Het Netatmo weerstation kan precies hetzelfde + meer.
    Dit lijkt gewoon op een uitgeklede versie van het weerstation (ook qua design) met een iets andere App.

  3. Ik probeer m’n Netatmo weerstation te koppelen aan de HomeKit maar dat lukt alvast niet. Trouwens… dat weerstation meet toch ongeveer hetzelfde?

  4. @dries6951:
    Werkt prima samen met fibaro home center2, zipato en vera. Netatmo heeft een prima api waarmee alle waardes zijn te gebruiken in bijvoorbeeld scenes van je domotica systeem.

  5. Netatmo weerstation werkt niet samen met Apple’s Homekit zoals er in dit artikel staat. Ik heb al heel veel domotica in huis (Nest, Hue, Netatmo ….) en mijn weerstation kan ik onmogelijk koppelen.

  6. Dit device lijkt inderdaad de indoor module van het Netatmo weerstation te zijn, met precies dezelfde functionaliteit.
    Het is ook mij niet gelukt om het weerstation te koppelen aan Apple’s home kit. Misschien alleen mogelijk bij nieuwere Netatmo devices?

  7. Ik heb mijn Netatmo-apparaten wel opgenomen in HomeKit maar dat lukt alleen met een omweg. Ik gebruik daarvoor Homebridge op een RaspBerry Pi-achtig apparaatje. Daarmee kun je mbv plug-ins apparaten toevoegen aan HomeKit die dat officieel niet ondersteunen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.