Reacties voor: Nest toont nu temperatuur buitenshuis en leert sneller

Een update van de Nest thermostaat zorgt dat je de de buitentemperatuur sneller ziet. De thermostaat leert ook slimmer je gedrag en kreeg een systeemtest.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Kan niet wachten tot ze hem komen installeren. Heb nu nog de slimme thermostaat van Essent, leuk ding, maar toch is het slimme een beetje overdreven. Het apparaat ziet wanneer er geen beweging in huis (meer) is, maar zo slim als de Nest is ie niet. Tevens ziet de Nest er vele malen beter uit. Nu afwachten waar de Nest nog meer mee gekoppeld kan worden. Bijv. met de Hue-lampen. Temperatuur op afstand omhoog en dat dan de Hue-lampen aangaan.

  2. @Nicky: Je bedoelt zoals dit?

  3. Ben voor Nefit Easy gegaan omdat deze moduleert IPV aan/uit.
    Dat was t enige wat ik nog mis op Nest.

    Easy werkt verder top!
    Hoeft niet veel te leren.
    Als ik thuis ben een bepaalde temp, bij mijn vriendin een graadje hoger.
    Zijn we weg dan gaat ie automatisch in afwezigheidsstand van 17 graden.

    Veel meer hoeft ie van mij niet te kunnen.

  4. Origineel geplaatst door Nicky
    Kan niet wachten tot ze hem komen installeren. Heb nu nog de slimme thermostaat van Essent, leuk ding, maar toch is het slimme een beetje overdreven. Het apparaat ziet wanneer er geen beweging in huis (meer) is, maar zo slim als de Nest is ie niet. Tevens ziet de Nest er vele malen beter uit. Nu afwachten waar de Nest nog meer mee gekoppeld kan worden. Bijv. met de Hue-lampen. Temperatuur op afstand omhoog en dat dan de Hue-lampen aangaan.

    Ik heb ook de e-thermostaat van Essent.
    Het apparaat is echt niet slechter dan de nest. De e-thermostaat moduleert tenminste, is ook vanaf afstand aan te sturen en is ook gemakkelijk te programmeren via de app. Online word zelfs het temperatuur verloop van je woonkamer vastgelegd. De nest voegd niets toe. Ja een mooier design en een contract waardoor je 3 a 5 jaar aan essent vast zit……

  5. Die van mij hebben ze vandaag geïnstalleerd. In België slechts 159 euro bij Lampiris, met gratis installatie. En contracten zijn in België maandelijks kosteloos opzegbaar. Koopje dus!

    Wel jammer dat het niet met HomeKit gaat samenwerken.

  6. Vraagje voor de Nest gebruikers: kun je dat slimme leren ook afzetten? Er is bij ons bijna altijd iemand thuis en we zijn allebei weg op de gekste tijden. Ik heb geen zin dat Nest ineens de verwarming aanzet of temp wijzigt omdat ie denkt dat dat volgens zijn leermethode moet.

  7. Origineel geplaatst door Werner
    Vraagje voor de Nest gebruikers: kun je dat slimme leren ook afzetten? Er is bij ons bijna altijd iemand thuis en we zijn allebei weg op de gekste tijden. Ik heb geen zin dat Nest ineens de verwarming aanzet of temp wijzigt omdat ie denkt dat dat volgens zijn leermethode moet.

    Met deze vraag zit ik dus ook (naast dat ik graag toch wel een modulerende thermostaat wil) Ik programmeer de klokthermostaat niet, omdat ik het teveel gedoe vind om in te stellen, maar omdat ik onregelmatig werk. Dus geen enkele week is hetzelfde.

  8. Origineel geplaatst door Tom
    Die van mij hebben ze vandaag geïnstalleerd. In België slechts 159 euro bij Lampiris, met gratis installatie. En contracten zijn in België maandelijks kosteloos opzegbaar. Koopje dus!
    Wel jammer dat het niet met HomeKit gaat samenwerken.

    Ik durf mezelf toch wel een extreme gadget freak te noemen, en heb ook gekozen voor dingen die met homekit zouden moeten werken.
    Heb o.a. Philips hue verlichting door het hele huis, kwikset kevo sloten op alle buitendeuren, netatmo weerstations in iedere kamer, skybell deurbel, en nog wat zooi.
    En hoeveel fabrikanten hebben hun apps aangepast om te werken met homekit??? NUL-NAKKES-NADA!
    Bij de presentatie van homekit in IOS8 had Apple minimaal een paar apps klaar moeten hebben om te laten zien dat het goed werkt.
    Voor mij is homekit tot op heden een zware teleurstelling.

  9. @Werner:
    Ja dat kan, simpel in het menu in te stellen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.