Reacties voor: Nest introduceert gezinsaccounts en benut locatiegegevens

De Nest-app kan voortaan rekening houden met je locatie, zodat de gekoppelde apparaten daar op afgestemd kunnen worden. Ook zijn er gezinsaccounts aan de app toegevoegd.
Lars Paymans -

Reacties: 8 reacties

  1. En hoe is t inmiddels met het modulerende drama ?

  2. Nog geen update te zien hier.

  3. Nu nog even afwachten tot de inbreker ook deze gegevens heeft en vrijspel heeft omdat je toch niet thuis bent. Al dit soort apps en apparaten zijn eigenlijk niet meer dan een bord in je tuin “ik ben niet thuis” .

  4. Wat een rommel die Nest. Heb inmiddels een Tado. Werkt als een tierelier met geofencing en moduleert als de beste!

  5. Dat ze eerst maar eens zorgen dat de thermostaat Opentherm ondersteunt. Heeft me al meerdere euro’s gekost aan stookkosten dit gedoe. En behaaglijk is het al helemaal niet in huis met een schommeling van 1 tot 1,5 graden.

  6. Zwaar ontgoocheld in Nest. Sinds de update van november, vraagt ie constant het paswoord als de Nest vergrendeld is, ook als je gewoon de temperatuur wil wijzigen (wat wel mogelijk moet zijn). Nest geeft toe dat het een bug is, maar 4 maand later is dit nog niet hersteld. Onbegrijpelijk.

    En hoe zit het met een iOS Today Widget? Hoe moeilijk kan het zijn??

  7. Zo kan Google nog beter je gedrag analyseren, voorspellen en beïvloeden. Geen surveillance-staat willen maar wel een surveillance-bedrijf, waarover jij geen enkele democratische zeggenschap hebt?

  8. Tado is gewoon de beste!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.