Reacties voor: Nest laat huisaccessoires samenwerken via Nest Weave

Nest heeft Nest Weave aangekondigd, een communicatieprotocol waarmee allerlei accessoires in huis via het Nest-systeem met elkaar kunnen samenwerken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Samen werken met HomeWizard zou voor mijn echt een uitvinding zijn
    We blijven hopen

  2. Hoeveel van die home-standaarden zijn er eigenlijk ? Apple HomeKit zou gaan samenwerken met Apple TV maar dat gaat dus niet door (is dat binnen Apple eigenlijk wel een standaard ?)
    En Nest is zeker teveel Google om met HomeKit te werken ?

  3. Dat internet of things… Zal dat nou echt doorbreken bij henk en ingrid en fatima en achmed. Dat is toch veel te duur en onnodig?
    Een deur openen met een app? Want een sleutel is zo onhandig?

  4. Origineel geplaatst door Gabor
    Dat internet of things… Zal dat nou echt doorbreken bij henk en ingrid en fatima en achmed. Dat is toch veel te duur en onnodig?
    Een deur openen met een app? Want een sleutel is zo onhandig?

    En we zijn weer terug bij af. Ooit wilde men een sneller paard in plaats van een auto…….

  5. Origineel geplaatst door Bbaard
    Hoeveel van die home-standaarden zijn er eigenlijk ? Apple HomeKit zou gaan samenwerken met Apple TV maar dat gaat dus niet door (is dat binnen Apple eigenlijk wel een standaard ?)
    En Nest is zeker teveel Google om met HomeKit te werken ?

    Apple HomeKit samen werken met Apple TV? Het is van 1 en dezelfde fabrikant. Apple gaat HomeKit echt wel op de Apple TV zetten hoor, samen met Siri. Ik gebruik HomeKit op het moment ook, werkt super. Ik zeg alleen tegen Siri: “Zet de verlichting in de garage aan” als ik met de motor thuis kom, en ik kan zo de garage in lopen zonder de licht knop te zoeken. Net als de verlichting in de huiskamer.

    Dat gaat straks gegarandeerd ook op de Apple TV komen. Waarschijnlijk met een app waarin je je apparaten kunt zien en handmatig schakelen.

  6. Noem me paranoia….maar Google gaat hiermee zo veel data verkrijgen!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.