Reacties voor: Nest Cam Outdoor in de winkel, thermostaat krijgt energiezuinige modus

De Nest Cam Outdoor ligt deze maand in de winkel. Ook kunnen bezitters van een Nest-thermostaat nu de Eco Temperatures gebruiken, een energiezuinige modus.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Ik wacht wel op de Canary Flex. Doet hetzelfde, zonder Google. Met een optie om draadloos te zijn. Canary is zelfs bezig om Homekit in hun producten op te nemen.

    Ik heb een Canary in mijn huis en moet zeggen dat het supergoed werkt. Ok, hij praat niet met mijn thermostaat, maar dat had voor mij geen prioriteit. De volgende generatie krijgt Homekit en dan werkt het allemaal samen.

  2. Mooi apparaat, maar vind de erg opvallende blootliggende kabel wel een minpunt. Voor serieuze inbrekers natuurlijk erg simpel om deze even door te knippen… Kan niks vinden in de specs over een interne back-up batterij ofzo. Ze hadden beter de kabel wat meer kunnen wegwerken imho.

  3. Origineel geplaatst door Jordy
    Mooi apparaat, maar vind de erg opvallende blootliggende kabel wel een minpunt. Voor serieuze inbrekers natuurlijk erg simpel om deze even door te knippen… Kan niks vinden in de specs over een interne back-up batterij ofzo. Ze hadden beter de kabel wat meer kunnen wegwerken imho.

    Nope geen batterij. Er is een betere camera op batterijen maar het merk ontglipt me

  4. Origineel geplaatst door Jordy
    Mooi apparaat, maar vind de erg opvallende blootliggende kabel wel een minpunt. Voor serieuze inbrekers natuurlijk erg simpel om deze even door te knippen… Kan niks vinden in de specs over een interne back-up batterij ofzo. Ze hadden beter de kabel wat meer kunnen wegwerken imho.

    “maar vind de erg opvallende blootliggende kabel wel een minpunt”

    Lijkt me een understatement!!
    Beveiligingscam met vitale bedrading binnen handsnijknip bereik van het inbrekersgilde.
    Dat een gerenomeerd bedrijf dit product überhaupt als zodanig op de markt lanceert valt toch niet serieus te nemen.

  5. Origineel geplaatst door Jordy
    Mooi apparaat, maar vind de erg opvallende blootliggende kabel wel een minpunt. Voor serieuze inbrekers natuurlijk erg simpel om deze even door te knippen…

    Feitelijk is dit geen probleem. Alle beelden worden in de cloud opgeslagen, dus ook van diegene die de kabel doorknipt. Als je een camera met accu en verborgen kabel hebt ziet die ook niets meer als de inbreker er een doek overheen gooit of de lens met een spuitbus verf een kleurtje geeft. En als de inbreker ook nog je server meeneemt heb je ook helemaal geen beelden van de boef.
    Ik gebruik dus al twee Google indoor cams en heb een cloud abbo genomen voor de opnamens die gemaakt worden. Ik kan de gemaakte beelden dus gewoon downloaden. Personen worden tegenwoordig al herkend door de Nest cam en het werkt perfect samen met de HUE lampen van Philips en de Nest brandmelders en Thermostaat.

  6. Hebben we echt serieus nou over de mogelijkheid dat er een kabel doorgeknipt kan worden?
    Je dient sowieso nooit een camera op te hangen binnen handbereik.
    Zelfs een camera met batterij en via WiFi zal van je muur worden gehaald als je er zo bij kan.

  7. Werkelijk om te gieren die camera. Bij reviews zie je echt de draad naar beneden over de grond lopen en de stekker in een buiten wandcontactdoos. De draad ligt dan gewoon op de grond. Kwam niet meer bij dat ik het zag. Dit is toch geen serieuze oplossing. Als je camera’s wil plaatsen voor serieuze beveiliging dan laat je die óf professioneel installeren of je stelt binnen gewoon een camera op en richt die naar buiten.

  8. Ik wil vooral zelf beelden kunnen opslaan tot 30 dagen terug, zonder cloud abonnement.

  9. Origineel geplaatst door WvB22
    Werkelijk om te gieren die camera. Bij reviews zie je echt de draad naar beneden over de grond lopen en de stekker in een buiten wandcontactdoos. De draad ligt dan gewoon op de grond. Kwam niet meer bij dat ik het zag. Dit is toch geen serieuze oplossing. Als je camera’s wil plaatsen voor serieuze beveiliging dan laat je die óf professioneel installeren of je stelt binnen gewoon een camera op en richt die naar buiten.

    Inderdaad om te gieren. Echt een super beveiligingscamera hoor, gewoon ff draadje doorknippen 😂😂😂😭😭😭
    En daar 199€ aan geven. Man, goe zot ja!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.