Reacties voor: Nest Cam beveiligingscamera nu verkrijgbaar in Nederland en België

De Nest Cam is nu in Nederland en België verkrijgbaar. Daarmee haal je een beveiligingscamera in huis, die ook in het donker alles goed kan zien. De adviesprijs is 199 euro, maar wij vonden 'm al goedkoper.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Ik heb ook iets gelezen over de eerste twee maanden gratis Nest Aware. Klopt dit?

  2. Maar wie kijkt er nog meer mee? Al dan niet onder het mom van terrorisme bestrijding, het verbeteren van de dienstverlening, etc.

  3. Origineel geplaatst door Onno
    Maar wie kijkt er nog meer mee? Al dan niet onder het mom van terrorisme bestrijding, het verbeteren van de dienstverlening, etc.

    In dat geval zou ik ook je FaceTime-camera op je iPhone afplakken.

  4. 200 euro voor een luxe webcam?
    Da’s een bak geld.

    Kan ik de beelden ook direct opslaan op m’n NAS?
    Heb er hier namelijk 1 staan met 16 TB aan opslagcapaciteit. Dan stuur ik vanzelfsprekend liever niet de beelden van m’n privé omgeving de wolken in.
    Alles lokaal ftw!

    Overigens wel een mooi design 🙂

  5. Origineel geplaatst door Bman
    In dat geval zou ik ook je FaceTime-camera op je iPhone afplakken.

    Niet helemaal waar. FaceTime uit = uit. Op deze webcams log je van buitenaf in. Als jij daarop kan inloggen, kan iedereen dat. Tenzij je alles met wachtwoorden hebt beveiligd, maar daar ben ik ook niet meer zeker van heutzutage…

  6. Dus €200,- voor een camera waar je zelf niet optimaal gebruik van kan maken. Nee bedankt genoeg andere (goedkopere) alternatieven.

  7. Ik importeerde ze jaren gelden al via Dropcam. Heb er veel lol van alleen is de opslag wel erg duur geworden!Citaat website: Als je een Nest Cam koopt en instelt vóór 4 augustus 2015 krijg je een proefperiode van 60 dagen cadeau. En ben je in die 60 dagen enthousiast geworden? Dan kun je na afloop van de proefperiode een abonnement nemen.10 dagen opslag:1e cam: €10/mndIedere volgende cam: €5/mndPer jaar betalen kan ook en levert korting op:1 jaar: €100 (€20 korting)Iedere volgende cam: €50/jaar (€10) korting tegenover betalen per maand

  8. Wat een geld weer van nest

  9. Voor minder dan €50,- meer heb je een compleet concurrerend systeem, inclusief deur-, raam-, bewegingssensor, sirene en camera. En daarbij zijn de maandelijkse opslagkosten ook nog een minder. Lijkt me een betere keuze. Toch?

  10. Hoop geld voor een huis-tuin en keuken apparaatje.
    En dan nog vast aan maandelijkse kosten voor de opslag, nee dank je.
    Hier in en om het huis heb ik camera’s van Ubiquiti UVC hangen samen met een 500GB AirVision NVR.
    Camera’s zijn per stuk goedkoper maar wel profesioneel (€140 per camera).
    De AirVision is wel even een grote uitgave (€340) maar dan heb je wel alles binnenshuis en geen maandelijkse kosten.
    En, hij kan tot 20 camera’s aan.
    Werkt perfect, en de eerste “heterdaadjes” zijn er ook al mee vastgelegd en gebruikt door de politie.

  11. Vandaag de nest-cam gekocht.
    Prachtig beeld, super eenvoudig te installeren, naar mijn idee een top product.
    Ja, 10 eu per maand extra is veel, maar zonder kan het apparaat ook erg veel.
    Heb ook andere cams, maar die kunnen niet tegen dit beeld op, het gebruiksgemak is ook erg goed!

  12. In het donker IR gebruiken is wel handig maar hoeveel beeldjes geeft hij dan nog per seconde? Er zijn camera’s die dan nog maar 5 beelden per seconde geven en bij bewegende personen (wat ze dus meestal doen) zie je alleen maar een vaag beeld, de omgeving is dan uiteraard wel scherp….. Iets om bij het testen ook goed naar te kijken.

  13. Weer mooi maar weer veel te duur. Zeker als je ook nog eens een abonnement moet hebben. Als hij kan opslaan naar een cloud dienst zoals dropbox/Google drive of een SMB share/FTP server dan kan ik dat zelf ook gratis doen naar mijn nasje.

  14. @Robenroute: en welke is dat dan?

  15. @Mark: Die UVC is geen WiFi en de view angle is geen 120graden! das een groot verschil hoor, beetje appels en peren. Wel mooi spul dat UniFi helemaal dat AP AC !

  16. de Foscam C1 is €75 en heeft met zijn 720p ook best een goed beeld. En ik kan mijn beelden opslaan in mijn synology zonder dat andere meekijken. Ik ben afgehaakt op de Nest Cam omdat hij niet lokaal te benaderen is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.