Reacties voor: Nest Cam kost 200 dollar en komt ook naar Nederland

De Nest Cam gaat 200 dollar kosten en kan filmen in 1080p beelden. Dat blijkt uit informatie die een retailer alvast publiceerde.

Reacties: 15 reacties

  1. Wie gaat er nou een Google camera in zijn huis zetten! Hahaha Zijn mensen nou zo dom!?

  2. Ik bezit zelf de WITHINGS HOME, veel stijlvoller dan dit lelijke ding. Bovendien dezelfde functies en daarbij kun je hem als babyfoon gebruiken zoals ik doe. Tevens zit er een sensor in die een melding heeft als de lucht kwaliteit niet in orde is.
    Daarbij is dit ding van Google, dat zegt mij al genoeg.

  3. Privacy verklaring: u heeft toegestaan (dus niet, dat doen wij zelf) dat wij met de live beelden van u Nest-Cam kunnen meekijken. Hiermee maken wij geld door er advertenties mee te maken. U zult dan ook regelmatig mails en advertenties ontvangen over allerlei dingen waar de camera naar kijkt. Als u dit niet wilt, kunt u de Nest-Cam retouren, maar de data blijft voor eeuwig bij ons zodat wij geld maken, u er pisnijdig van word, en de reclame makers vrienden met ons worden. En dan verdienen we nog meer geld. Alle rechten voorbehouden (behalve die van u)

    Dit verwacht ik ongeveer van de Nest Cam

  4. Wat een lelijk ding, past helemaal niet bij die thermostaat. En een webcam made by Google? Dacht ‘t niet! 😛

  5. Geef mij maar de Netatmo WELCOME voor dezelfde prijs maar met veel meer mogelijkheden.
    Heb hem reeds in bestelling.

    Misschien daar eens een review over geven op iCulture?

  6. Goh. Wat een originele vormgeving. 🙂
    Hoe komen ze op die vorm hè?!

  7. “Nest Cam”, ben ik jou de enige die in eerste instantie bij ‘t lezen van de kop dacht dat dat een camera voor vogel(nesten)gluurders zou zijn? 😁

  8. @karel-willem: Die heb ik. Ook HD en 30 dollar 🙂 Heeft een app en gebeurtenissen zijn terug te zien via de ingebouwde SD kaart.

  9. Wat moet je überhaupt met zo’n overpriced ding?! Koop gewoon een webcam.

  10. @Ad: Ik heb hem ook en hij bevalt inderdaad erg goed 🙂

  11. Hoewel het allemaal leuk klinkt, ik zet steeds vaker mijn vraagtekens bij alle Google functies.
    Ze zullen nu z.g.n. onze privacy waarborgen tot een bepaald niveau,
    maar er komt een tijd dat Google zijn voorwaarden ineens aanpast en alle gegevens gaat combineren (als ze dat al niet doen), en delen met iedereen.

    dan kan je met Google search tot in de huiskamer zoeken, en gezichten van vrienden en kennissen opzoeken op andermans foto’s

    Nee, ik pas !

    Ik ben al jaren heel voorzichtig met persoonlijke info op het web te plaatsen, en er bestaan op 2 na geen foto’s van mijzelf op het web 🙂
    ik zoek maandelijks in Google op mijn eigen naam, en aliassen 🙂

  12. Lelijk ding… er is een veel mooiere optie qua uiterlijk.

  13. Wel weer goed voor alle narcisten. Een beweging sensor zodat je jezelf op ieder moment kan terug bekijken. Scheelt weer een camera op je hoofd en een selfie stick.

  14. Het echte verdienen zit hem natuurlijk in de dure Cloud-abonnementen die Nest (en andere, vergelijkbare producenten) in combinatie met dit soort camera’s aanbieden. De risico’s op privacyschending (het is natuurlijk wachten op de eerste hack) nemen ze voor lief. Zou liever zien dat ik ook de optie heb zo’n camera bedraad aan te sluiten en beelden kan opslaan op lokale netwerkopslag die ik zelf beheer.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.