Reacties voor: Nest-app uit App Store gehaald na crashproblemen

De Nest-app voor de lerende thermostaat van Nest is tijdelijk uit de App Store gehaald, omdat de app na een update steeds crashte.
Lees het complete artikel → Nest-app uit App Store gehaald na crashproblemen
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Lekker dan, heb je net zo’n ding van 200 gekocht heb je geen geen app

  2. Zojuist is update 4.4.1 verschenen. Geinstalleerd en geen crashes.

  3. Producten en apps door testen is geen geld meer voor tegenwoordig. Ze laten de consumenten met de problemen zitten en komen met een lullig excuus weg. Ik als software tester zie telkens weer bezuinigingen op het test vlak. Lekker blijven doen. Dan worden dit soort zaken “normaal” bij elk nieuw product dat maar enige vorm van software bevat…..

  4. Nieuwe update is inmiddels beschikbaar

  5. Zit nog steeds op een update van de thermostaat zelf te wachten

  6. Werkt de Nest met homekit?

  7. @bones: Idd ben ik ook benieuwd naar.

  8. @johan: Nee, want homekit is nog niet uit. Bovendien vereist het hardware certified by Apple, dus geen enkel bestaand product kan zomaar compatibel worden gemaakt met Homekit middels een software update

  9. Toon van Eneco is een beter alternatief.

  10. Ook was het afgelopen 1½ week niet mogelijk om een Nest Protector aan je account via de Nest App toe te voegen. Maakte niet uit welke versie van IOS je gebruikte en maakte het ook niet uit middels welk iDevice. Ook herinstalleren van de app en resetten van de Protect hadden geen resultaat. Ook de Android gebruikers hadden er last van. Net na afgelopen weekeinde konden de meeste de Nest Protect weer aanmelden echter bleven er meerdere gebruikers last van hebben. Na contact met de support afdeling bleek er ook geen oplossing te zijn en waren ze bekend met het probleem. Na al deze ellende heb ik het product retour gebracht naar de winkel. Voor mij voorlopig geen Nest meer…

  11. @MD: Mijn Nest thermostaat en protect heb ik 29 oktober geïnstalleerd, 0,0 problemen ondervonden.

  12. Origineel geplaatst door AFTVD
    Mijn Nest thermostaat en protect heb ik 29 oktober geïnstalleerd, 0,0 problemen ondervonden.

    Ik heb twee rook /CO melders en een Nest thermostaat geïnstalleerd ca 1 week geleden, tot nu toe werkt alles probleemvrij, ook met de app geen problemen gehad, ondanks diverse updates. Aanmelden ging ook prima.

  13. Ik heb met mijn nefit easy nergens last van

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.