Reacties voor: Nepversie van greenpois0n steelt wachtwoorden (jailbreak)

Greenpois0n is nog niet beschikbaar, maar er zijn al wel diverse websites en torrents in omloop, die je Greenpois0n geloven. Ze stelen wachtwoorden en persoonlijke gegevens.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 26 reacties

  1. Bedankt voor de tip!! Slechte zaak die viruszooi.

  2. Goed opletten dus.

  3. wat zijn sommige mensen ook zielig, Waarom nou weer alles verpesten en zo’n zielige nep tool uitbrengen en daar ondertussen nog pc’s mee hacken ook, kom op zeg, komt allemaal door apple :p als ze de jailbreak gewoon toe laten en niet telkens alles dicht patche en gewoon hem openlaten voor cydia heb je ook dit gezeik niet 😀 goeie oplossing of niet dan :p

  4. Triest dat mensen op zo’n manier je computer binnen proberen te komen

  5. Origineel geplaatst door Elevator
    Triest dat mensen op zo’n manier je computer binnen proberen te komen

    haha, dat noem jij triest. Ik noem degene triest die zomaar iets installeren. De maker gaat gewoon in op de hype.

  6. blog.iphone-dev.org in de gaten houden en alleen daar de tools downloaden. lijkt me niet zo moeilijk

  7. Hoop dat veel mensen dit lezen, er er niet trappen! Nogal kansloos van de makers.

  8. Origineel geplaatst door ‘Stefan
    Hoop dat veel mensen dit lezen, er er niet trappen! Nogal kansloos van de makers.

    Je zal ze de kost moeten geven, die hier in trappen.

  9. triest dat mensen dit doen hoor…

  10. Mensen die voor geld jailbreak verkopen accepteren meestal paypal met kopersbescherming. Maar je moet altijd hun voorwaarden lezen. Daar staat meestal dat ze een handleiding en email support geven en software gemaakt door “third party developers”.

    Dus er kan wel mooi ergens staan “unlocks all firmware on all i devices” ofzo, maar lees altijd hun voorwaarden!

  11. Origineel geplaatst door Elevator
    Triest dat mensen op zo’n manier je computer binnen proberen te komen

    En dat zal Apple ook zeggen over de jailbreak van iPhones.

  12. Welkom op ‘t internet..

  13. En waar slaat die laatste regel uit het artikel op?

    Daar snap ik geen bal van, pas op voor zus en zo maar wat het is en het met het artikel te maken heeft staat er niet bij.

  14. ja dat is te verwachten ook, dat virusmakers zo’n grote groep mensen beet nemen

  15. Origineel geplaatst door takenboxershort
    wat zijn sommige mensen ook zielig, Waarom nou weer alles verpesten en zo’n zielige nep tool uitbrengen en daar ondertussen nog pc’s mee hacken ook, kom op zeg, komt allemaal door apple :p als ze de jailbreak gewoon toe laten en niet telkens alles dicht patche en gewoon hem openlaten voor cydia heb je ook dit gezeik niet goeie oplossing of niet dan :p

    Nee, dat staat Cydia vol met die troep, en krijgt Apple alle klachten over zich heen.

  16. Al die reclame voor jailbreaks op sites zoals iPhoneclub maakt het natuurlijk gemakkelijker voor dit soort inviduen. De ouderen onder ons zullen bij heel het jailbreak verhaal al wel hun vragen hebben gesteld. Wij weten nog hoe een simpel mailtje met het onderwerp “I love you” de pc’s van zowat de halve wereldbevolking kon platleggen in amper 24u.

    Ik vind het dan ook heel onverantwoord dat er over jailbreak wordt gepsroken alsof het ongevaarlijk is en als je het niet doet je een angsthaas bent. Ik heb persoonlijk niets tegen jailbreaken maar als je er aan begint moet je wel iets ofwat technische bagage hebben zoals beseffen dat je met een jailbreak de poort openzet voor individuen met minder goede bedoelingen dan het jailbreak dev team.

  17. Ik vind het wel grappig, al die leken die hun iPhone “hacken” zonder dat ze weten hoe en wat facen nu de consequenties. Hoort bij het spelletje.

  18. @thespirit: Misschien helpt dit artikel je op weg?

  19. Origineel geplaatst door mapmap
    Al die reclame voor jailbreaks op sites zoals iPhoneclub maakt het natuurlijk gemakkelijker voor dit soort inviduen. De ouderen onder ons zullen bij heel het jailbreak verhaal al wel hun vragen hebben gesteld. Wij weten nog hoe een simpel mailtje met het onderwerp “I love you” de pc’s van zowat de halve wereldbevolking kon platleggen in amper 24u.Ik vind het dan ook heel onverantwoord dat er over jailbreak wordt gepsroken alsof het ongevaarlijk is en als je het niet doet je een angsthaas bent. Ik heb persoonlijk niets tegen jailbreaken maar als je er aan begint moet je wel iets ofwat technische bagage hebben zoals beseffen dat je met een jailbreak de poort openzet voor individuen met minder goede bedoelingen dan het jailbreak dev team.

    Wat een onzin….
    Het was juist DANKZIJ de jailbreakscene dat het laatste mega-lek van Apple ontdekt werd. En het waren de jailbrakers die hun iPhone direct konden beschermen, terwijl de reguliere iPhoners nog meer dan twee weken (onbeschermd) moesten wachten op een officiele patch van Apple.
    Kortom, vraag me af wie er nu wel of niet beter af is….
    Nog los van het feit of je slaafs Apple moet volgen als het gaat over goede smaak of andere content…..maar dat is een andere discussie.

  20. Origineel geplaatst door tomtom100
    Origineel geplaatst door mapmapAl die reclame voor jailbreaks op sites zoals iPhoneclub maakt het natuurlijk gemakkelijker voor dit soort inviduen. De ouderen onder ons zullen bij heel het jailbreak verhaal al wel hun vragen hebben gesteld. Wij weten nog hoe een simpel mailtje met het onderwerp “I love you” de pc’s van zowat de halve wereldbevolking kon platleggen in amper 24u.Ik vind het dan ook heel onverantwoord dat er over jailbreak wordt gepsroken alsof het ongevaarlijk is en als je het niet doet je een angsthaas bent. Ik heb persoonlijk niets tegen jailbreaken maar als je er aan begint moet je wel iets ofwat technische bagage hebben zoals beseffen dat je met een jailbreak de poort openzet voor individuen met minder goede bedoelingen dan het jailbreak dev team.Wat een onzin….Het was juist DANKZIJ de jailbreakscene dat het laatste mega-lek van Apple ontdekt werd. En het waren de jailbrakers die hun iPhone direct konden beschermen, terwijl de reguliere iPhoners nog meer dan twee weken (onbeschermd) moesten wachten op een officiele patch van Apple.Kortom, vraag me af wie er nu wel of niet beter af is….Nog los van het feit of je slaafs Apple moet volgen als het gaat over goede smaak of andere content…..maar dat is een andere discussie.

    Je hebt dus de eerste letters van mijn post gezien en dan maar gereageerd. Die exploits zijn inderdaad door de jailbreakscene aan het licht gekomen maar niet omdat jan modaal zijn iPhone heeft gejailbreakt. Ik heb niks tegen jailbreaken en de community, ik ben daar helemaal voor. Waar ik tegen ben is het feit dat men elke gebruiker aanspoort om zijn iPhone te jailbreaken. Devs weten waar jailbreak overgaat, jan modaal beseft totaal niet wat er met zijn telefoon gebeurd.

  21. Als je zonodig je iPhone wilt jailbreaken, dan moet je dat vooral doen. Apple heeft gewaarschuwd en het advies gegeven om het niet te doen.

    Sla je het advies van Apple in de wind, dan is het je eigen schuld als je iPhone het niet meer (goed) doet of je persoonlijke gegevens worden gejat. Eigen schuld, dikke bult! Don’t blame Steve Jobs. He warned you….

  22. Ik hoop dat de echte Jailbreak er snel aan komt !! 😛
    mijn iPhone 4 kan ik nog steeds niet Jailbreaken :S 😛

  23. Origineel geplaatst door mapmap
    Origineel geplaatst door tomtom100Origineel geplaatst door mapmapAl die reclame voor jailbreaks op sites zoals iPhoneclub maakt het natuurlijk gemakkelijker voor dit soort inviduen. De ouderen onder ons zullen bij heel het jailbreak verhaal al wel hun vragen hebben gesteld. Wij weten nog hoe een simpel mailtje met het onderwerp “I love you” de pc’s van zowat de halve wereldbevolking kon platleggen in amper 24u.Ik vind het dan ook heel onverantwoord dat er over jailbreak wordt gepsroken alsof het ongevaarlijk is en als je het niet doet je een angsthaas bent. Ik heb persoonlijk niets tegen jailbreaken maar als je er aan begint moet je wel iets ofwat technische bagage hebben zoals beseffen dat je met een jailbreak de poort openzet voor individuen met minder goede bedoelingen dan het jailbreak dev team.Wat een onzin….Het was juist DANKZIJ de jailbreakscene dat het laatste mega-lek van Apple ontdekt werd. En het waren de jailbrakers die hun iPhone direct konden beschermen, terwijl de reguliere iPhoners nog meer dan twee weken (onbeschermd) moesten wachten op een officiele patch van Apple.Kortom, vraag me af wie er nu wel of niet beter af is….Nog los van het feit of je slaafs Apple moet volgen als het gaat over goede smaak of andere content…..maar dat is een andere discussie.Je hebt dus de eerste letters van mijn post gezien en dan maar gereageerd. Die exploits zijn inderdaad door de jailbreakscene aan het licht gekomen maar niet omdat jan modaal zijn iPhone heeft gejailbreakt. Ik heb niks tegen jailbreaken en de community, ik ben daar helemaal voor. Waar ik tegen ben is het feit dat men elke gebruiker aanspoort om zijn iPhone te jailbreaken. Devs weten waar jailbreak overgaat, jan modaal beseft totaal niet wat er met zijn telefoon gebeurd.

    jij weet blijkbaar ook niet wat er met je telefoon gebeurt, want die poorten gaan helemaal niet open bij het jailbreaken, maar pas als je openssh erop zet. De mensen die dat doen weten of wat ze aan het doen zijn, of ze volgen een handleiding om illegale software te kunnen installeren en dan is het eigen schuld.

  24. Open poorten zijn niet zo link, alleen in combinatie met het standaard inlog/password….
    ….waar Apple weer voor verantwoordelijk is 

  25. Origineel geplaatst door Caiser
    Ik vind het wel grappig, al die leken die hun iPhone “hacken” zonder dat ze weten hoe en wat facen nu de consequenties. Hoort bij het spelletje.

    Wat zijn de gevaren dan, behalve dat je shsh gekraakt kan worden? Wat trouwens ook niet veel met de jailbreak te maken hebt.

  26. @Daan:
    Jailbreaken zelf is niet of nauwelijks gevaarlijk, als je het goed doet. Als je nepversies download blijkt dat je er geen verstand van hebt en is het je eigen schuld.
    Maar dat is een soort morele kwestie voor mij: als je een gehackte iPhone wil hebben moet je tenminste een beetje verstand hebben van computers.
    Laat maar zitten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.