Reacties voor: (Nep)foto’s van iPhone 2.0 gespot?

Op de Franse website iPhon.fr zijn twee foto's verschenen van een toestel, dat de nieuwe iPhone zou moeten zijn. De vorm lijkt echter meer op de LG Vu.
Lees het complete artikel → (Nep)foto’s van iPhone 2.0 gespot?

Reacties: 10 reacties

  1. zoom een beetje in en je ziet gelijk dat ”iPhone”’erop is geplakt, 100% photoshoped als je het mij vraagt
    + apple heeft echt wel een betere smaak, dit ding is gewoon lelijk

  2. je ziet er zelfs krasjes op dat is ook niet helemaal Apple

  3. Ik hoop toch dat de echte 2.0 een stuk mooier zal worden dan deze photoshop-productie…

  4. je ziet ook 2 knoppen voor opnemen/ophangen..
    nooit van mn leven dat apple dat erop zou gaan zetten. zou niet logisch zijn

  5. @mwagena: dat toestel noemt men ook wel de LG vu. Alleen de bovenste afbeelding is die van de “iphone”

  6. Ik vind het er toch wel geloofwaaridg uitzien; er was natuurlijk gelekt dat de nieuwe iphone een veel kleiner scherm zou hebben (wil je een groot scherm koop je maar een ipod) ik vind dit wel een mooi handzaam formaat.

    en eerlijk gezegd de huidige achterkant van de iphone krast ook als een gek; na 2 dagen ziet hij er al uit alsof hij 2 jaar is, dus dit hoeft geen oud toestel te zijn op de foto.

    wel jammer inderdaad dat dit artikel over de 2 foto’s gaat, maar er vervolgens maar 1 getoond wordt; de 2e foto slaat inderdaad niet op de iphone maar op het 2e stukje tekst over de LG vu

  7. Is weldegelijk een echte iPhone die je op de foto’s ziet.

    Vorige week in The Slug And Lettuce (aan The London Eye) iemand gezien die met een zwarte iPhone aan het bellen was … (of hij was met een ipod touch black aan het faken)

  8. @Zowat:

    Waarop baseer je dat? Je geeft aan dat de foto’s van de echte iPhone zijn, maar daarnaast geef je aan dat je vergelijkingsmateriaal in The London Eye misschien een fake was?!

    Naar mijn mening is deze nep. Met name de opneem/opleg knoppen geven mij niet het idee dat het hier om een Apple iPhone gaat.

  9. Het toestel waarop je deze knoppen ziet is de LG Vu, en geen iPhone. Enkel de foto in het kadertje rechtsbovenaan betreft een iPhone.

    Ik zeg niet dat het een 3G iPhone is, ik zeg maar dat het een iPhone is (zijnde het de 3G versie of zijnde het een casemod van de huidige versie).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.